1 hafta da ne oldu?

Hazz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
49
16
3
31
2 haftadır biriyle görüşüyorum. 2. Görüşmede sevgili olduk. Bana her görüşmede ben seninle ciddi düşünüyorum evlenmek istiyorum diyordu. Dün görüştüğümüzde de ben sana bağlanmaktan alışmaktan korkuyorum eski ilişkimden sonra 2 yıl kendime gelemedim sende Bi gün gidersen bunun da acısını kaldıramam artık o yüzden biraz yavaş ilerleyelim konuşma görüşme vs muhabbetlerinde ben yine seninle hayat geçirmeyi çok istiyorum gerçekten çok istiyorum ama çok da korkuyorum biraz zaman verelim birbirimizi tanıyalım ailelerimize kendimize göre birbirimizi tartalım dedi. Konuşmalarımız zaten gayet 2 sevgili gibi ne var anlamadım. Görüşme desek fırsat buldukça görüşüyoruz hergün dip dibe değiliz. Tamam evet söyledikleri doğru yavaş gidilmeli 2 insan birbirini tanımalı olmazsa olmaz olursa devam edilir. Ama bunları bu kadar kısa sürede konuşmak ne kadar doğru ve ya neden bir insan ben seninle ciddi düşünüyorum ama bağlanmaktan korkuyorum der? Neden geçmiş acılarını şuana yansıtır?sevgi doya doya yaşanmamalı mı? Ayrılsak bile Bi gün o sevgiye değmez mi ben de mi sorun var yoksa onda mı anlamıyorum?ayrılabiliriz bir gün diye duygulara kota koymaya ne gerek var ki?

Aynı korkuyu bende yaşadım canım. Ve sana söylenen herşeyi bende karşı tarafa söyledim ve o beni terk etti 😂 şu an çok pişmanım keşke korkmasaydım diyorum çünkü beni seviyordu.. sen sakın terk etme o sadece üzülmekten kırılmaktan korkuyor. Sadece sev onu..

Aynı korkuyu bende yaşadım canım. Ve sana söylenen herşeyi bende karşı tarafa söyledim ve o beni terk etti 😂 şu an çok pişmanım keşke korkmasaydım diyorum çünkü beni seviyordu.. sen sakın terk etme o sadece üzülmekten kırılmaktan korkuyor. Sadece sev onu..
1 buçuk saat mesafe var aramızda ve onu kendime nasıl bağlarım nasıl onu bırakmayacağıma inandırırım bilmiyorum. Gerçekten ona çok değer veriyorum. Tamam çok seveyim ama ya bir gün o giderse?

1 buçuk saat mesafe var aramızda ve onu kendime nasıl bağlarım nasıl onu bırakmayacağıma inandırırım bilmiyorum. Gerçekten ona çok değer veriyorum. Tamam çok seveyim ama ya bir gün o giderse?
Sevildiğini hissederse neden gitsin ki? Sadece geçmişteki kötü günleri bi daha yaşamak istemiyor

Sevildiğini hissederse neden gitsin ki? Sadece geçmişteki kötü günleri bi daha yaşamak istemiyor
Onun kadar olmasa da ben de korkuyorum çünkü bende 4 yıllık bir ilişkiden çıktım ama benim için toparlamak daha kolay oldu çünkü ben ilişkim varken bitirmiştim çoğu duygumu sonra ayrılınca Bi kaç ay içinde toparladım. Şimdi hayatımda olan kişi için ise sevgi gerçekten çok önemli sen bana hep aşkla bak benim yapmayacağım şey yok dedi. Ama ben yine de korkuyorum bir gün herşeyi verirsem ve o giderse diye. En önemlisi yanındayken sevgimi gösterebilirim ama uzakken görüşmezken mesajdan ona sevgimi nasıl aktarabilirim bunu bilemiyorum

Onun kadar olmasa da ben de korkuyorum çünkü bende 4 yıllık bir ilişkiden çıktım ama benim için toparlamak daha kolay oldu çünkü ben ilişkim varken bitirmiştim çoğu duygumu sonra ayrılınca Bi kaç ay içinde toparladım. Şimdi hayatımda olan kişi için ise sevgi gerçekten çok önemli sen bana hep aşkla bak benim yapmayacağım şey yok dedi. Ama ben yine de korkuyorum bir gün herşeyi verirsem ve o giderse diye. En önemlisi yanındayken sevgimi gösterebilirim ama uzakken görüşmezken mesajdan ona sevgimi nasıl aktarabilirim bunu bilemiyorum
Küçük şirin tatlı sözlerle ☺️ gün içinde kısa konuşmalarla sevdiğini belli edebilirsin. Arada sevgi olunca mesafeler bile güzel oluyor ☺️

Yaptığınıza pişman olmayın gerçekten size değer verse o da sizi kazanmaya çalışırdı gitmek yerine. Gerçekten sevseydi gitmezdi

Back
X