2 haftadır biriyle görüşüyorum. 2. Görüşmede sevgili olduk. Bana her görüşmede ben seninle ciddi düşünüyorum evlenmek istiyorum diyordu. Dün görüştüğümüzde de ben sana bağlanmaktan alışmaktan korkuyorum eski ilişkimden sonra 2 yıl kendime gelemedim sende Bi gün gidersen bunun da acısını kaldıramam artık o yüzden biraz yavaş ilerleyelim konuşma görüşme vs muhabbetlerinde ben yine seninle hayat geçirmeyi çok istiyorum gerçekten çok istiyorum ama çok da korkuyorum biraz zaman verelim birbirimizi tanıyalım ailelerimize kendimize göre birbirimizi tartalım dedi. Konuşmalarımız zaten gayet 2 sevgili gibi ne var anlamadım. Görüşme desek fırsat buldukça görüşüyoruz hergün dip dibe değiliz. Tamam evet söyledikleri doğru yavaş gidilmeli 2 insan birbirini tanımalı olmazsa olmaz olursa devam edilir. Ama bunları bu kadar kısa sürede konuşmak ne kadar doğru ve ya neden bir insan ben seninle ciddi düşünüyorum ama bağlanmaktan korkuyorum der? Neden geçmiş acılarını şuana yansıtır?sevgi doya doya yaşanmamalı mı? Ayrılsak bile Bi gün o sevgiye değmez mi ben de mi sorun var yoksa onda mı anlamıyorum?ayrılabiliriz bir gün diye duygulara kota koymaya ne gerek var ki?