- Konu Sahibi Lara6363737373737373
-
Ya inşallah bi haftadır kendımı yıyorum 2 sene sonra çatlatma iğnesiyle oldu direk kurtaj feln dedıklerı için morelımız çok bozulduAslında normal , benim 6+2 de 2 mm idi bi kaç gün geriden geliyordu ama şu an maşallah hala devam ediyor . Doktorlar da hemen olumsuz konuşmaya .. Moralinizi bozmayın siz
Canım kalp atışı kaç?Ya inşallah bi haftadır kendımı yıyorum 2 sene sonra çatlatma iğnesiyle oldu direk kurtaj feln dedıklerı için morelımız çok bozuldu
Yani 1 hafta farkla nereye dayanarak böyle konuşuyor acaba tam anlayamadım. Farklı bi durum mu var dicem ama her şeyi söylerlerdi diye düşünüyorumYa inşallah bi haftadır kendımı yıyorum 2 sene sonra çatlatma iğnesiyle oldu direk kurtaj feln dedıklerı için morelımız çok bozuldu
Dk 104 dediCanım kalp atışı kaç?
Ölçüm yaptıgında sadece bi gun buyumuş olarak gorunuyodu oyuzden boyle soyledıler gelişimi durmuş olarak düşündülerYani 1 hafta farkla nereye dayanarak böyle konuşuyor acaba tam anlayamadım. Farklı bi durum mu var dicem ama her şeyi söylerlerdi diye düşünüyorum
Bir sonraki kontrolün ne zaman ?Ölçüm yaptıgında sadece bi gun buyumuş olarak gorunuyodu oyuzden boyle soyledıler gelişimi durmuş olarak düşündüler
İnşallah yarın sabah gidicem bakalımBir sonraki kontrolün ne zaman ?
Onda belli olur inşallah çok iyidir bebek
Hadi inşallah iyi sonuçlarla gelİnşallah yarın sabah gidicem bakalım
Nasıl oldu canım?İnşallah yarın sabah gidicem bakalım
Gittim şimdide kese boş kurtaj dıyolar anlayamıyorum hiç bişeyiNasıl oldu canım?
Nasıl boş embrion göründü amma yoksa nasıl ölçüsü olsun? Başka bi doktora görün istersenGittim şimdide kese boş kurtaj dıyolar anlayamıyorum hiç bişeyi
Devlette gıttım sabah aynı ölçüyorum doppler e git orda bı baksınlar dedı oda boş dedı ordan ozele geçtim oda boş diyo ben ıkı hafta once o kesenın ıcınde gordum hocam diyorum bu boş olur oburu dolu olur dıyo bana ne yapıcagımı şaşırdımNasıl boş embrion göründü amma yoksa nasıl ölçüsü olsun? Başka bi doktora görün istersen
Adete gore daha buyuk ama bana doktor 5+3 sün geç döllenme oldu demişti aynı doktor degıl o yoktu başka doktora yolladı benı o sabah baktı ayni ölçuyorum dedi ama doppler de ve ozel hastanedkı boş gebelık dedi o haftaya gore devam etseydı 7+4 tüm bugunAdete göre kaç haftasın? Sana kalp atışı doyen doktor mu baktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?