1 hafta geri gebelik tarihi

Lara6363737373737373

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
205
30
98
27
Merhaba kızlar
Ben son ultrasona gittiğimde regl tarihine uygun 7+ 0 geliyor.Fakat ultrason 6 hafta 0 gün olduğunu ve crl 4.2 mm yazmış her 2 kese için
Kalp atışları ise -140 bir embrion,150 diğer embrion
Sizce rahatsız olmalımıyım? Bu crl 7 hafta 0 gün için çok küçük değilmi?

Geç döllenme olmuştur canım yumurtlaman bir hafta sonrasıdır dert edilcek birşey degıl önemli olan bundan sonra duzenlı bir şekilde büyüyüp gelişmesi adeti umursama sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Aslında aşılama ile oldu,yine de çok rahatsızım internetde böyle olup da diğer haftalarda düşük yaptığını gördüm bazı kişilerin(

Aslında aşılama ile oldu,yine de çok rahatsızım internetde böyle olup da diğer haftalarda düşük yaptığını gördüm bazı kişilerin(
İçini ferah tut canım birşey olmaz Allahın izniyle doktorunun dediklerini dinle yorma kendini enazından bu aylarda ilk ayları atlattıktan sonra istediğini yapabilirsin

Merhaba canım benim de bu hafta kesem 6+1 çıkması gerekirken 5+1 çıktı. Kese 3.72 mm gözüküyor biraz küçük bir hafta geriden geliyor dedi. Rahmin sağ duvarına çok yakınmış. Önümüzdeki cuma tekrar kontrole gideceğim. Umarım gelişir bebeğim.

Geç döllenme ola bilir canım merak etme,güzel haberler duyarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…