1 Hafta nce Liposuction yaptrdm, sklamak iin ne yapmalym?

slm.kızlar liposuction sonrasında neler yapılması gerek ve ne zaman başlamak gerek bu konuda tecrübesi olanlar lütfeeenn yardımn etsin!:92:
merhaba;
ben 2003 haziranda lipo oldum;eğer liposuction sonrası spor,bol sıvı alımı ve dıyet yapmazsan sonuç rezalet kaldıkı bunları yapsan bıle, seneler sonra mutlaka sarkmalar oluyor ve engebeli bır vücut..

off ciddimisin yaa hangi teknikle olmuştun?

Canım endişeye gerek yok .İyi bir operasyon olursa ne engebe ne sarkma oluyor .Ben 2.5 sene önce yaptırdım .Smart lipoydu .İç bacaklar, bel , karın , sırt olmuştum.Sonuç mükemmel ötesi. Sadece yed,klerime d,kkat ediyorum .Hariak bir vücüdüm var herkes soruyor.Üstelik yaşım genç değil ama sonuç muhteşem oldu .Karnım spor yapmış gibi sımsıkı dümdüz .Diğer yerlerde güzel.En riskli bölge iç bacaklardır ki...onda bile sonun gayet güzel oldu.Ameliyat öncesi 58 kiloydum şu anda 49 kiloyum .Belim 78 cm di.Şu anda 62 cm .Yani hala aynaya baktığımda hayret ediyorum .Allah tabiki hepimize sağlık versin en önemli şey sağlık arkadaşlar .Ama sonuç herkesde aynı olmayabiliyor .Deri kaliteniz kilonuz vücut şekliniz çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…