Doğuma Hazırlık 1 hafta süreli anketi oylar mısınız? :(Şimdiden çok teşekkür ederim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangi isim daha güzel?

• Nehir

OY: 21 23,1%
  • Eylül

OY: 32 35,2%
  • Ece

OY: 11 12,1%
  • Esra

OY: 5 5,5%
  • Aylin

OY: 7 7,7%
  • Ceren

OY: 4 4,4%
  • İncinur

OY: 3 3,3%
  • Beyza

OY: 8 8,8%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .

Zeyno17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
60
0
86
Ankara
Doğuma en fazla 2 haftam var bebeğim her an gelebilir ama ben anlamı güzel, söylenişi güzel olsun, o beğensin bu beğensin derken ismine karar veremiyorumm:( Yardımcı olursanız çok sevineceğim...

içimden aylin demek geldi. söylenişi de güzel geliyor bana. sağlıkla büyüsün inş.

ben nehiri oyladım ama eylül ismiyle çelişkide kaldım. eylül bebeği olacak eylülde güzel olabilir :D

eylül ayinda dogum edecegin icin eylülü sectim ama nehir daha bi güzel gibi

hayırlı olsun allah saglıkla kurtarsın ınsallah... eylul cok guzel ama bana huzunlu gelıyor. ece ve ceren çok neşeli.. :)) bahtı guzel olsun ınsallah bebişinin...

Eylül ve Ece güzel
Bir de Ceren isimli kızlar çok güzel olur ben hayatımda hiç Ceren isminde çirkin birini görmedim :)

Ben Eylül ismini çok beğeniyorum. Kızım olursa adını Eylül koyucam derdim hep.Bakalım hayırlısı...

Bugün bir arkadaşım kızını kreşe yazdırdı, ve kreşte 3 yaş grubunda eylül isminin çok olduğunu söyledi:( Benim çevremde neredeyse hiç yok..Sizin çevrenizde çok mu?

EYLÜL ismi güzel ama gerçekten çok fazla var....
Melisa çiçeklerinin açtığı ve buram buram koktuğu bu mevsimde kızınıza MELİSA ismini öneriyorum.....Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle....

EYLÜL ismi güzel ama gerçekten çok fazla var....
Melisa çiçeklerinin açtığı ve buram buram koktuğu bu mevsimde kızınıza MELİSA ismini öneriyorum.....Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle....

çok teşekkür ederim..melisa güzel bir isim ama kuzenimin ismi... zaten bir çok güzel ismi bizden erken davrananlar olduğu için eledik:))

Back
X