1 haftada 1 kg verecegim

Ayy çok teşekkür ederim canım ne güzel özetlemişsin :-)
Benim zaten tek hedefim var o da 62. Aşağısını istemiyorum 1.74 boy var güzel durmuyor bende aşağısı. 6 kilo aslında az bir şey yani. Ama tabi vücuttan atılınca çok şey.:KK73: İnsanlar kilolarının yarısını veriyor düşündüğümüzde. Bugün yeniden motive oldum sabahtan beri de çok iyi gidiyor. :KK9:

mesela canımız abur cubur mu istiyor çikolota mı istiyor
kendimizi bu kiloları verene kadar frenlememiz lazım hareketi arttırmamız lazım
uzuuun yıllar yaşayıp torun sevmek inşallah belki torunun torunlarını svmek istemez misin:) hepsi sağlıktan geçiyor

canımızın istediklerini de yiyeceğiz istediğimiz kiloya inince hatta çğunu canımız artık istemeyecek
ama istediğinde de yine abartmadan yiyebileceğiz:)

sağlıklı yaşam için şimdi aktif insanlar olmamız lazım
yaşımız genç
yarın ölecekmiş gibi ahiret hiç ölmeyecek gibi dünya için çalışmamız lazım
ee dünya için çalışabilmek için de sağlık ilk şart :)

ben de sade Türk kahvemi içtimm ve leslie 3 mil k + zumba 16 dk yaptımmm
inşallah zayıflarııız :)

Kızlar ben bugün çok hafif yedim ama reglime 1 hafta var ve her zaman olduğu gibi şişliğim şimdiden başladı. Benim normalde kilom üstte yok göbek sıfır yani ama şuan karnım önde gidiyor :olamaz: Ben en iyisi reglim bitene kadar tartılmayayım yoksa pskolojim bozulacak. :) Ama tabi diyete devam bakalım 10 gün sonra net kilom çıkar tartıya hep öyle oluyor.:21:

Kızlar ben bugün çok hafif yedim ama reglime 1 hafta var ve her zaman olduğu gibi şişliğim şimdiden başladı. Benim normalde kilom üstte yok göbek sıfır yani ama şuan karnım önde gidiyor :olamaz: Ben en iyisi reglim bitene kadar tartılmayayım yoksa pskolojim bozulacak. :) Ama tabi diyete devam bakalım 10 gün sonra net kilom çıkar tartıya hep öyle oluyor.:21:
iyi düşünmüşsün canım

İyi geceler kuzlar:KK200:
Bugun ugrayamadim ben,ama aklim hep sizdeydi.yazdiklarinizin hepsini okudum.cok guzel seyler yazmissiniz.bugun ben bahar temizligine basladim.cookkk yorgunum suan anlatamam.ama yazdiklarinizi okudukca yorgunlugum hafifledi.ve tebessumle okudum herseyi.
Ozetle biz kilo vermeyi gercekten istiyoruz,ve bunun icin elimizden geleni yapiyoruz ve sonunda saglikla emeklerimizin karsiligini alacagiz.
Ben bugun hafif bir kahvaltiyla gune basladim.sonra temizlige basladim.ara da bitter ve kahve ictim.oglende bir kiymali biber dolmasi ,yogurt yedim.igleden sonra az sutle kahve.aksam dolma yemek istemedim.uc kasik melemen,peynir ve cay ictim.yarina da islerim kaldi.insallah bitiririm. Bugun planim biyle degildi aslinda,ama bir yonden de iyi oldu.bahar temizligi aradan cikmis oldu:temizlik::KK9:
Bu hafta kilo konusunda suprizli bir bekleyis icindeyim.zira gecen haftaki gibi gecmedi bu hafta benim acimdan.ama yinede prs etmek yok aynen devam.tek uzuldugum.spor ,yuruyus yapamamak.
:110::kahve:
:KK68::KK37:

Bugun ugrayamadim ben,ama aklim hep sizdeydi.yazdiklarinizin hepsini okudum.cok guzel seyler yazmissiniz.bugun ben bahar temizligine basladim.cookkk yorgunum suan anlatamam.ama yazdiklarinizi okudukca yorgunlugum hafifledi.ve tebessumle okudum herseyi.
Ozetle biz kilo vermeyi gercekten istiyoruz,ve bunun icin elimizden geleni yapiyoruz ve sonunda saglikla emeklerimizin karsiligini alacagiz.
Ben bugun hafif bir kahvaltiyla gune basladim.sonra temizlige basladim.ara da bitter ve kahve ictim.oglende bir kiymali biber dolmasi ,yogurt yedim.igleden sonra az sutle kahve.aksam dolma yemek istemedim.uc kasik melemen,peynir ve cay ictim.yarina da islerim kaldi.insallah bitiririm. Bugun planim biyle degildi aslinda,ama bir yonden de iyi oldu.bahar temizligi aradan cikmis oldu:temizlik::KK9:
Bu hafta kilo konusunda suprizli bir bekleyis icindeyim.zira gecen haftaki gibi gecmedi bu hafta benim acimdan.ama yinede prs etmek yok aynen devam.tek uzuldugum.spor ,yuruyus yapamamak.
Bahar temizliği aah aah bende daha tam girişemedim ona bu hafta sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum halılar kapılar dolaplar duvarlar her yer bi miss gibi olsun da bahar geldiğini anlayalım değil mi :KK76:

İnşallah verirsin canım
Ellerine sağlıık

Bahar temizliği aah aah bende daha tam girişemedim ona bu hafta sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum halılar kapılar dolaplar duvarlar her yer bi miss gibi olsun da bahar geldiğini anlayalım değil mi :KK76:
Aynen:temizlik::21:
Gecen hafta kapi dolap,yazlik kuslik islerini halletmistim.bugun de koltuk ve halilari sildim.yarina da sil supur islerim kaldi:KK75::temizlik:onlari da halledersem rahatlayacagim bende:21:
Suan koltukta pelte gibiyim,yarina dinlenmis olurum insallah:KK64::KK73:
Bitirirsin canim sende :anne::KK25:

:KK36:Canım abur cubur çekiyor kızlar sürekli:/ dua edin bana
İnşallah Ramazan a kadar 50 li rakamlara inerim
İnşallah güzelce veririm
58 istiyorum ama çok gibi Ramazan’a kadar 59,... olsa bile inşallah ama duayı büyük edelim :KK45:

2 hafta ve inşallah kilo vermemiz durmadan Ramazan a daha fit sıkı Sağlıklı bir şekilde gireriz :KK9:

:KK36:Canım abur cubur çekiyor kızlar sürekli:/ dua edin bana
İnşallah Ramazan a kadar 50 li rakamlara inerim
İnşallah güzelce veririm
58 istiyorum ama çok gibi Ramazan’a kadar 59,... olsa bile inşallah ama duayı büyük edelim :KK45:

2 hafta ve inşallah kilo vermemiz durmadan Ramazan a daha fit sıkı Sağlıklı bir şekilde gireriz :KK9:
Tarcinli sut icebilirsin suan.
İnsallah canim yaa:dua:
5 li rakamlari bir an once ben de gormeyi cok istiyorum:rapci::KK9:

Aynen:temizlik::21:
Gecen hafta kapi dolap,yazlik kuslik islerini halletmistim.bugun de koltuk ve halilari sildim.yarina da sil supur islerim kaldi:KK75::temizlik:onlari da halledersem rahatlayacagim bende:21:
Suan koltukta pelte gibiyim,yarina dinlenmis olurum insallah:KK64::KK73:
Bitirirsin canim sende :anne::KK25:
Ben daha sadece yazlık kışlıkları hallettim :) Tam bir işe girişeyim diyorum oğlum izin vermiyor

Tarcinli sut icebilirsin suan.
İnsallah canim yaa:dua:
5 li rakamlari bir an once ben de gormeyi cok istiyorum:rapci::KK9:
Çay içiyorum bakalım tarçınlı süt gelmemişti aklıma su gelmişti tarçınlı ama yapmadım onu da :)

Çay içiyorum bakalım tarçınlı süt gelmemişti aklıma su gelmişti tarçınlı ama yapmadım onu da :)
Hala bir seyler yeme istegin devam ediyorsa,bir cay bardagi sute ,az tarcin koy uc canim.metabolizma hizlandirici ozelligide var.bir tasla iki kus:halay::super:olur.

Back
X