1 haftada 1 kg verecegim

Hala bir seyler yeme istegin devam ediyorsa,bir cay bardagi sute ,az tarcin koy uc canim.metabolizma hizlandirici ozelligide var.bir tasla iki kus:halay::super:olur.

Oo süper :) saat şu an baya geç oldu dayanmaya çalışacağım bu gece zaten Yorgun’um yatarım inşallah birazdan
Sınavlarım yaklaştı baya dua eder misiniz bana :)

Yarından itibaren yapayım tarçınlı sütü inşallah :)

Oo süper :) saat şu an baya geç oldu dayanmaya çalışacağım bu gece zaten Yorgun’um yatarım inşallah birazdan
Sınavlarım yaklaştı baya dua eder misiniz bana :)

Yarından itibaren yapayım tarçınlı sütü inşallah :)
Kolayliklar ve basarilar diliyorum.Allah zihin acikligi versin sana:KK24:

Güneş çıkmaya başladı sanırım öğlen sonu çıkarım :halay:
Süper o zaman :) ben de vakit bulabilirsem Leslie ve zumba yapmayı düşünüyorum inşallah ama dersim geç bitecek bakalım

Kahvaltıda yulaf muz kakao bal süt
Öğlen domates çorbası 2 kaşık cevizli erişte 3 tane İzmir köfte yoğurt
Akşam 3 ya da 4 kaşık mantı kırmızı lahana yoğurtması kırmızı biber kızartmasından 2 parça(adet değil) bir de bir tane gelin pastası tatlısından yedim
Sonra Türk kahvesi

Tatlıyı yememeli idim :/

14106 adım görünüyor spor yapamadım bugün

Beni özlediniz mi:)

Akşam 3 ya da 4 kaşık mantı kırmızı lahana yoğurtması kırmızı biber kızartmasından 2 parça(adet değil) bir de bir tane gelin pastası tatlısından yedim
Sonra Türk kahvesi

Günaydınn :KK76:Senin zaafın tatlı sanırım geçen akşam da şekerpere yedim diyordun diye hatırlıyorum :)
Aaa hiç özlemez olur muyuz bu hafta pek aktif olamıyoruz sadece malum temizlik işleri var :halay:

Ben de şimdi kahvaltı yapıp camları sileceğim o da bir spor değil mi :KK45:

Gunaydin kizlar:KK200:
Dun hic gelemedim,isleri bitirdim sukur:temizlik::KK68:
Nasilsiniz,kilo durumlari nasil sizde:KK37:
Ben bu hafta malesef tahmin ettigim sonucla geldim.uzgunum ,ama oes etmedim.
Bu sabah tartida,64.9 kg yi gordum.:duduk:
Egzersiz yok,yuruyus yok,yeme duzeni yok.sonuc kacinilmaz di dogal olarak.:kızgın:

Sonra Türk kahvesi

Ozlemez olurmuyuz,ben ikinizi de ozledim:KK200::KK54::KK60::KK36:

Günaydınn :KK76:Senin zaafın tatlı sanırım geçen akşam da şekerpere yedim diyordun diye hatırlıyorum :)
Aaa hiç özlemez olur muyuz bu hafta pek aktif olamıyoruz sadece malum temizlik işleri var :halay:

Kolay gelsin canim,ben butirdim isleri nihayet,ama kilo alip geldim bu hafta:KK34:

Yaa evet tatlıya hayır diyorum az ısrara dayanamıyorum :(
Kolay gelsin canım:)

Camları silerken sanki spor yapar gibi hareket edersen olur bence :D hani ritmik düzenli:D

Günaydın demeyi unuttum galiba :)
Ben de 63.5 um şu an

Kahvaltıda haşlanmış yumurta 1 zeytin 1 kk peynir çeri domates 3 tane çeyrek salatalık yarım kızarmış ekmek

Öğlen 1/3 poğaça 4 kaşık semizotu salatası

Merhaba kizlar:KK200:
Bugun yaklasik birbucuk saat orta tempoda yuruyus yaptim.:rolleyes::KK9:keyfim yerine geldi diyrbilirim.
Oysa gecen hafta hem yuruyus hem de leslie baslamistim.ve azda olsa vucudumda degisiklik hissetmistim.bu hafta o hafifligi hussedemedim.ve sonuc arti kilo oldu.
Bundan sonra yemeye dikkat ettigim gibi harekete de dikkat edecegim .
Yoksa bir ileri iki geri olmatacak boyle.
Sizde durumlar nasil.
Simdi yulaf ezmeli yogurt yiyecegim.:KK25:

Back
X