Öncelikle selamlar :)
Ben 17 yaşındayım, 45 kiloyum ve 1.62 boyundayım. Kendimi bildim bileli zayıfım. Ne yaptıysam olmadı aktarlardan neler neler aldım ama faydasını göremedim. İştah açıcı haplar denedim fakat yine olmadı.. Artık bıktım beni gören her insanın ne kadar zayıfsın demesinden. Kendimi 2 haftadır çok zorluyorum kilo almak için sürekli yemek yemeye çalışıyorum.
Öncelikle sabah kahvaltısını mutlaka düzgün bir şekilde yaptım. Kahvaltıdan sonra mutlaka çikolata yedim. Öğle yemeğini aynı şekilde bol ekmek tüketerek tıka basa yemek yedim. Akşam yemeğinde kendimi zorlaya zorlaya 4 tabak yemek yemeden kalkmadım :) Öğünler arasında mutlaka çiklolata, bisküvi tarzı abur cuburlar yedim. Hatta yediğim abur cubunurun ambalajından kaç kalori olduğuna bakıp,eğer yüksekse yedim :) ve yediklerimi her gün liste yapıp bir gün sonra arttırmaya çalıştım. Her gece yatmadan önce mutlaka 1 kaşık pekmez, 1 bardak süt ve yine çikolata tükettim :)
1 Haftanın sonucunda 2 kilo aldım :)) sizinle paylaşmak istedim. umarım sizdede işe yarar .. :)