• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Haftada 2 kilo aldım :)

ozge_18

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
24
0
16
İstanbul
Öncelikle selamlar :)
Ben 17 yaşındayım, 45 kiloyum ve 1.62 boyundayım. Kendimi bildim bileli zayıfım. Ne yaptıysam olmadı aktarlardan neler neler aldım ama faydasını göremedim. İştah açıcı haplar denedim fakat yine olmadı.. Artık bıktım beni gören her insanın ne kadar zayıfsın demesinden. Kendimi 2 haftadır çok zorluyorum kilo almak için sürekli yemek yemeye çalışıyorum.
Öncelikle sabah kahvaltısını mutlaka düzgün bir şekilde yaptım. Kahvaltıdan sonra mutlaka çikolata yedim. Öğle yemeğini aynı şekilde bol ekmek tüketerek tıka basa yemek yedim. Akşam yemeğinde kendimi zorlaya zorlaya 4 tabak yemek yemeden kalkmadım :) Öğünler arasında mutlaka çiklolata, bisküvi tarzı abur cuburlar yedim. Hatta yediğim abur cubunurun ambalajından kaç kalori olduğuna bakıp,eğer yüksekse yedim :) ve yediklerimi her gün liste yapıp bir gün sonra arttırmaya çalıştım. Her gece yatmadan önce mutlaka 1 kaşık pekmez, 1 bardak süt ve yine çikolata tükettim :)
1 Haftanın sonucunda 2 kilo aldım :)) sizinle paylaşmak istedim. umarım sizdede işe yarar .. :)

tebrikler canım devamı gelir inşallah :46:
ben de kilo aldıkça çok mutlu oluyorum :1:

Teşekkürler canım benim :) Zayıf olmayı o kadar takmazdım ama insanların artık ayy ne kadar zayıfsın demesinden bıktım .Nasıl hırs yaptıysam sonuç böyle oldu :) Umrım herkesin işine yarar.

Evet canım.. Midemiz yemek yememekten ufacık kalmış. Zorlamak lazım biraz kendimizi. En azından 3 tabak yemek yemek gerek yavaş yavaş başlamak için. Ben şu anda çok rahatım. Gerçekten iştahım açıldı. :)

ben yediğm halde kilo almıyorum ya :) kistimden dolayı ginera kullanmıştım herkese kilo yapan haplar bende iştah kesmşti klo vermstm :) görsenz her aksam mutlka 1 paket cips yerm çkltmı yeerm büyük boy tık yok 19 yıllık hayatm boyunca geldğm en yksek kilo 40 =))) neler denedk iştah açıcılar , kilo aldırıcı ek besinler bebek maması gibi süte koyuyolar hani , herbalife , abur cubur . sonuç hep aynı gittk testler yaptrdk birsürü sağlğmda mı sorun var diye o da düzgn :))

Aynı durum kuzenimdede var. Hamile kaldığında dahi sadece karnı büyümüştü başka değişiklik olmadı :) Yapı meselesi sanırım..:)

Back
X