1 haftada 7 kilo :D

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
merhaba kızlar sürekli diyeti yarıda bırakmaktan bıktım bu sefer kararlıyım ve bugun diyetteyim. aşağıdaki diyeti uyguluyorum. 1 haftada 7 kilo verdiriyor daha öncede denemiştim. şimdi tekrar başladım.

1.Gün: 10 taneye kadar haşlanmış yumurta

2.Gün: Yarım kilo salatalık, yarım kilo domates

3.Gün: 1 kg yağsız pişmiş tavuk göğsü. (gün içerisine yayarak tüketin)

4.Gün: 1 kg haşlanmış patates.

5.Gün: 1 kg meyve (kavun karpuz gibi şekerli meyveler olmamalı)

6.Gün: 1 kg haşlanmış kabak

7.Gün: 1 kg elmadan yapılmış şekersiz komposto.

son derece sağlıksız bi diyet. yapmayın arkadaşlar uzun zamanda sağlıklı olarak vermek en iyisi. hepimiz biran once kurtulmak istiyoruz bu kilolardan ama boyle diyetlerle su kaybedersiniz yağ değil. kısa zamandada geri alırsınız zaten

Çok kötü bir uygulama böyle kilo verirmisin bilmiyourm bu anca su kaybi ve kas kaybı sağlar...

Ayrıca hayatın boyunca böyle beslenemezsin mutlaka geri alacaksın ...

Bunu yapma :20:

bu diyeti yaparsa arkadaşım çoktan ruhuna dua okuruz yadaa hastanede bulursun kendini bırakın şöyle sağlıksız diyetleriii insanları da böyle mantıksız diyetlere sürüklemeyim ayrıca bu diyetler sizi halsizleştirir vucüdunuzda su attırır 7 kilo verip 20 kilo alırsan hiç şaşırmam :34:

saçma ötesi saçma bir diyet...bütün gün aynı şey yenirmi yaa..insanın midesi bile bulanır yiyemez sabah öğle akşam aynı şeyi...
sağlıklı diyet yapın bari..bence sakın başlamayın buna..öğlen normal salatalık domates peynirini ye öğlen sebze yemeyi aralarda meyve akşamda yine hafif birşeyler yersin saat 6 dan sonra birşey yemezsin bolda su içersin bak nasıl veriyorsun kilo

Back
X