OMAD diyeti nedir, ne değildir?

Aralıklı oruç onerebilirim OMAD biraz hard bir giriş . Eylüle kadar yaparsanız havalar soğuyup bedeniniz açlığa alışınca OMAD a geçiş yaparsanız . Bizim gibi yüksek kilolu ve iştahlı insanlar birden yemeyi kesmemeli
Dün biz 2 gün if 1 gün omad yapabiliriz diye konuştuk, sürekli omad yapmak kadınlar için önerilmiyor. Bir de konu sahibi bebek düşünüyormuş, omad yumurtlama döngüsünü bozabilir hiç gerek yok. Ama zaten çalışma koşulları omada uymadı başka alternatifler düşünüyor. Bense ilerleyen günlerde 2-3 gün if 1 gün omad düşünüyorum.

Dün biz 2 gün if 1 gün omad yapabiliriz diye konuştuk, sürekli omad yapmak kadınlar için önerilmiyor. Bir de konu sahibi bebek düşünüyormuş, omad yumurtlama döngüsünü bozabilir hiç gerek yok. Ama zaten çalışma koşulları omada uymadı başka alternatifler düşünüyor. Bense ilerleyen günlerde 2-3 gün if 1 gün omad düşünüyorum.
Evet çok mantıklı evdeyken OMAD okey ama dışarda calisanlar için çok zor malesef .

Aralıklı oruç onerebilirim OMAD biraz hard bir giriş . Eylüle kadar yaparsanız havalar soğuyup bedeniniz açlığa alışınca OMAD a geçiş yaparsanız . Bizim gibi yüksek kilolu ve iştahlı insanlar birden yemeyi kesmemeli
haftada 3 -4 gün aralıklı oruç kalan günlerde OMAD şeklinde ilerleyebilirim belki. Duruma ve gidişata göre karar vereceğim. Bugün perşembe tartı günüme 3 gün kaldı heyecanla bekliyorum 90ın altına inmiş olmayı yoksa gerçekten çok üzüleceğim. 91,4'den bir hafta içinde en azından 89 küsürlere düşmüş olmam lazımki omadın işe yaradığına ikna olayım. Sonrasında yine gidişatına bakıp ona göre bir düzen koyacağım kendime

İşyerinde bu tarz salatalar çıkıyorsa ne güzel:) evden götüreceğin öğün böyle olur zaten ama işyerinde bulabilir misin o kısmı anlayamadım. Pazar eşinle kahvaltı yapacaksın onda sorun yok ama akşam yemeyeceksin.
işyerinde haftada bir kez bu tarz bir salata oluyor cevizli yada yoğurtlu. hafta bir gün cacık tarzında yoğurtlu seçenkler var. haftanın hergünü mutlaka çorba var. önümüzddeki hafta içinde arkadaşlarla görüştüm sebze ağırlıklı olacak. duruma göre if omad arası bir yol izleyeceğğiz

haftada 3 -4 gün aralıklı oruç kalan günlerde OMAD şeklinde ilerleyebilirim belki. Duruma ve gidişata göre karar vereceğim. Bugün perşembe tartı günüme 3 gün kaldı heyecanla bekliyorum 90ın altına inmiş olmayı yoksa gerçekten çok üzüleceğim. 91,4'den bir hafta içinde en azından 89 küsürlere düşmüş olmam lazımki omadın işe yaradığına ikna olayım. Sonrasında yine gidişatına bakıp ona göre bir düzen koyacağım kendime
Olmasaniz bile bozmayın istikrar verdiriyor çünkü insana . On hafta önce başlamış olsaydık haftada bir kilodan on kg ederdi kulağa ilk çok az geliyor haftada bir ama şimdi on kg eksik olsak kötü mü ederdi iki beden daha inceydik🥲🥲🥲

Olmasaniz bile bozmayın istikrar verdiriyor çünkü insana . On hafta önce başlamış olsaydık haftada bir kilodan on kg ederdi kulağa ilk çok az geliyor haftada bir ama şimdi on kg eksik olsak kötü mü ederdi iki beden daha inceydik🥲🥲🥲
aynen öyle. yapacağız bunu ben inanıyorum :halay:

Bugün eve erken geldiği için yemekler eşimden 21 saatlik açlıktan sonra toplam 3oo kalori lik bir tabak. Tavuğun yarısını yiyebildim sadece. Kola içmiyorum normalde diyetteyken ama zero içerim belki diye almış. Aşırı tatlı geldi tatlandırıcılar yüzünden çok az içtim. Bu konuda da fikrinizi alayım tatlandırıcılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Nescafe bağımlısıyım ama şeker olmadan tat almıyorum acaba tablet tatlandırıcılarsan kullansam ne olur. Ayrıca süt tozu fazla yağlı ama yerine yarım yağlı sütle akşamları içsem?
aynen öyle. yapacağız bunu ben inanıyorum :halay:

Screenshot_2025-07-24-19-38-19-898_com.fatsecret.android.webp
IMG_20250724_184020.webp

Bugün eve erken geldiği için yemekler eşimden 21 saatlik açlıktan sonra toplam 3oo kalori lik bir tabak. Tavuğun yarısını yiyebildim sadece. Kola içmiyorum normalde diyetteyken ama zero içerim belki diye almış. Aşırı tatlı geldi tatlandırıcılar yüzünden çok az içtim. Bu konuda da fikrinizi alayım tatlandırıcılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Nescafe bağımlısıyım ama şeker olmadan tat almıyorum acaba tablet tatlandırıcılarsan kullansam ne olur. Ayrıca süt tozu fazla yağlı ama yerine yarım yağlı sütle akşamları içsem?

Eki Görüntüle 3621695 Eki Görüntüle 3621696
Kola içme alışkanlığım hiç yok o yüzden zero nedir ne değildir yorum yapamıyorum. Kahveyi sade içemiyorsan süt tozundansa sütle yapman daha iyi sanki. Onu da yarı su yarı süt yapabilirsin.

Eki Görüntüle 3621695 Eki Görüntüle 3621696
Afiyet olsun menü çok güzel ama Total de 300 kalori az değil mi basınız donmesin yarın öbür gun . Ben tatlandırıcılar karşıyım açıkçası belki yarım küp şeker hafif süt ile kahveniz daha ağzınizin tadına yakın gelebilir

Kola içme alışkanlığım hiç yok o yüzden zero nedir ne değildir yorum yapamıyorum. Kahveyi sade içemiyorsan süt tozundansa sütle yapman daha iyi sanki. Onu da yarı su yarı süt yapabilirsin.
Zero sıfır şeker kola. Ama şeker yerine müthiş tatlandırıcı koydukları için normal kolanın iki katı tatlı. Kalorisi sıfır ama sağlıklı mı hiç sanmam☺bir nescafe keyfim var onuda şeker yüzünden kaybedeceğim:KK12:

Afiyet olsun menü çok güzel ama Total de 300 kalori az değil mi basınız donmesin yarın öbür gun . Ben tatlandırıcılar karşıyım açıkçası belki yarım küp şeker hafif süt ile kahveniz daha ağzınizin tadına yakın gelebilir
Banada az geldi ama gerçekten tıka basa doydum. Daha bişey yiyecek yerim yoktu. Büyük bir kupaya 4 küp şekerden sonra yarım küp şeker atmak biraz acıtır☺

Banada az geldi ama gerçekten tıka basa doydum. Daha bişey yiyecek yerim yoktu. Büyük bir kupaya 4 küp şekerden sonra yarım küp şeker atmak biraz acıtır☺
4 küp şeker çok fazla oyyyyyyy. Yarım küp şeker artı bir adet tatlandirici olur mu deneseniz mi 😊

4 küp şeker çok fazla oyyyyyyy. Yarım küp şeker artı bir adet tatlandirici olur mu deneseniz mi 😊
Bunu deneyeceğim bir kaç uzmanı izleyeceğim birazdan tatlandırıcı konusunda ona göre bakar uygunsa bir tatlandırıcı alırım. Aslında önceki diyetlerimde kendimde yaptım stevianın otunu kaynatarak özüt elde ettim ama sıkıntısı çok dayanmıyor her seferinde de o kadar uzun kaynatmak zor oluyor

Eşimle yürüyüşten geldim şimdi 12bin adım attık:KK49:dondurmacının önünden geçerken aklım çelindi ama almadı bana neymiş diyetteymişim :işsiz: eve geldim 135 kalori (250 ml y.y.sütlü kahve içtim yarın sekize kadar olan orucumu başlatıyorum iyi geceler🥰

Günaydın kızlar güne 90.4 olarak başlıyorum. 18 buçuk saat açlıktan sonra orucumu içine çikolatalı labne sürülmüş kruvasan ve soğuk filtre kahve ikilisi ile açtım sütsüz şekersiz kahve . Yaz mevsimi olunca kahvaltı yapamıyorum ve bu aralar kruvasana takmış durumdayim. Gün içinde kendime eser miktarda karbonhidrat veriyorum ki akşam açlığı zamanı cildirmayayim 🤣 öğle yemegim yarım kahve fincanı çiğden olctugum nisastasiz basmati içine azıcık kıyma ve cemesiz pastırma ekleyerek pişirdim proteini es geçmek istemiyorum. Belki yanına biraz kabak yemeği ekler günü yine iki ikibucuk gibi kaparım . Öpüyorum 😘😘

Günaydın kızlar güne 90.4 olarak başlıyorum. 18 buçuk saat açlıktan sonra orucumu içine çikolatalı labne sürülmüş kruvasan ve soğuk filtre kahve ikilisi ile açtım sütsüz şekersiz kahve . Yaz mevsimi olunca kahvaltı yapamıyorum ve bu aralar kruvasana takmış durumdayim. Gün içinde kendime eser miktarda karbonhidrat veriyorum ki akşam açlığı zamanı cildirmayayim 🤣 öğle yemegim yarım kahve fincanı nisastasiz basmati içine azıcık kıyma ve cemesiz pastırma ekleyerek pişirdim proteini es geçmek istemiyorum. Belki yanına biraz kabak yemeği ekler günü yine iki ikibucuk gibi kaparım . Öpüyorum 😘😘
günü öğlen saatlerinde kapatabilmek gerçekten güzel. emeğinize sağlık valla :KK15: Son öğün akşam olarak devam edeceğim ben bir süre daha :KK39:

günü öğlen saatlerinde kapatabilmek gerçekten güzel. emeğinize sağlık valla :KK15: Son öğün akşam olarak devam edeceğim ben bir süre daha :KK39:
Birkac gün daha böyle devam ederim ama önceki tecrübelerimden biliyorum ki vücudum kendini kitleyecek bu kadar erken yemeyi kesmeye ve durduracak kilo verimini. Benim metabolizma 4-5 gibi kapatmayı seviyor ama hazır başlamışken asılmak istiyorum birde öğleden sonra artık benim yoğunluk arşa çıkıyor yanlış bir yemek yemektense kahve su maden suyu ile devam etmeyi tercih ediyorum aslında doğru değil bu kadar erken kesmek . Birde git gide artik karbonhidratı azalticam kendi diyet standardima göre şuan fazla karbonhidrat alıyorum . Kilo verimim devam ediyor ama hala ödem odemim mesela hoş 90 kgyim ödemin kendisi olmuşum 🤣🤣🤣

Birkac gün daha böyle devam ederim ama önceki tecrübelerimden biliyorum ki vücudum kendini kitleyecek bu kadar erken yemeyi kesmeye ve durduracak kilo verimini. Benim metabolizma 4-5 gibi kapatmayı seviyor ama hazır başlamışken asılmak istiyorum birde öğleden sonra artık benim yoğunluk arşa çıkıyor yanlış bir yemek yemektense kahve su maden suyu ile devam etmeyi tercih ediyorum aslında doğru değil bu kadar erken kesmek . Birde git gide artik karbonhidratı azalticam kendi diyet standardima göre şuan fazla karbonhidrat alıyorum . Kilo verimim devam ediyor ama hala ödem odemim mesela hoş 90 kgyim ödemin kendisi olmuşum 
Valla bu hafta kilo vermedim gibi hissi var bendede çok yaklaşık bir senedir hep 90 kilonun etrafındayım sekizli rakam görmedim hiç. Umarım kilitlendiğim yer diyete başladığım yer değildir🙂ödem olayını çok anlamıyorum açıkcası neye göre vücudumda ödem var diyebilirim bilmiyorum yani yorum yapamıyorum o yüzden🥲

Back
X