Maske Tarifleri 1 Haftada Kesin Çözüm ! >DENENMİŞTİR.

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
1 Çorba kaşığı elma sirkesi
1 Çorba kaşığı gül suyu
1 Çorba kaşığı limon suyu

* 1 hafta boyunca günde 1 defa hergün yüzünüze bu karşımı uygulayın. Yarım saat bekletin ve yarım saat sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. 1 hafta boyunca hiç aksatmadan bu karşımı uygularsanız yüzünüzdeki sivilce lekeleri,kızarıklıklar ve sivilceler tamamen yok olur!

+ Gül suyu gözenekleri kapamayada yardımcıdır...

> Denenmiş ve onaylanmıştır!

Son düzenleme:
benim sivilce değil de sadece güneş lekeleri var fazla değil ama yinede kurtulmak istiyorum güneş lekesini çilleride geçirir mi?

Tabikide. Bizzat kendim ve çevremdeki insanlar denemiştir.

benim sivilce değil de sadece güneş lekeleri var fazla değil ama yinede kurtulmak istiyorum güneş lekesini çilleride geçirir mi?

Özellikle elma sirkesi lekelere ve çillere iyi gelir. Limon suyu kurutur. Gül suyuda yumuşaklık ve canlılık katar, cildi temizler ve yüz lekelerini giderir. 3ü birden birleştiğinde kesin sonuç alınabiliyor.

Son düzenleme:

yüzün her tarafına mı surcez yoksa sadece sorunlu bölgeye sursek yeterlı oluyomu ?

yüzün her tarafına mı surcez yoksa sadece sorunlu bölgeye sursek yeterlı oluyomu ?

Yüzün her tarafına sürülecek. Gül suyu gözenekleri sıkılaştırmaya ve cildi temizleyip canlı tutmaya yardımcı oluyor cünkü. Hepsini komple sürmek daha faydalı. Hem yeni oluşacak sivilceler olur ve fark edemeyiz. Onlarıda oluşmadan yok etmiş olur.

Elma sirkesinin kokusu dayanılmaz ama yine de sonuç almak umudu ile deneyeceğim :26:

Evet canım öyle ama sivilcelerden kurtulmak için herşeye değer..

**
NOT: Bu arada arkadaşlar bu maskeyi bekletiyoruz ya yüzümüzde bekletirken yüzünüzde kızarma görürseniz korkmayın sakın :) Elma sirkesinden kaynaklanıyor. Bekledikçe kızartıyo cildi. Korkup yıkamayın hemen. Yarım saat dursun. Ondan sonra yıkayın, yıkadıktan 5 dk sonra kızarıklıktan eser kalmıyor merak etmeyin..

Derhal deniyorum
Zaten bi ara gülsuyu-limon karışımını yatmadan önce yüzüme sürüp yatıyodum o aralar sivilcem çıkmıyodu, üşenip bırakmıştım.
Deneyip sonucunu yazıcam, teşekkürler :)

çok kötüsünüz var ya tarif üstüne tarif deneme tahtasına döndüm. bak bu da çok mantıklı sirke de limon suyu da mikropları kırar gülsuyu zaten en ideal tonik... bunu da yapacağım artık ne yapalım denemezsem çatlarım

YAPTIM!!! :)
Şimdi kızlar ben 1 tatlı kaşığı koydum hepsini tarifteki gibi, yüzümü sadece suyla güzelce yıkadıktan sonra uyguladım. Sonra yarım saat bekledim, tabi gittikçe kızardı hatta bi ara bebek poposu gibi oldu yüzüm ama yarım saat sonra yıkayınca 2 dk içinde eski rengine dönüyo merak etmeyin. Her neyse sonuca geleyim, yarım saat sonra yıkadığım zaman sadece suyla yıkamıştım, yüzümde birazcık kalmıştır kesin..Sabah uyandığımda yumuşacık pütürsüz olmuştu yüzüm, ama bunu yaparken yüzümde sivilceler ve yeni oluşmuş lekeler vardı, sivilcelere pek yarar sağladığını söyleyemem ama lekelerde etkisi oldu. Devam ediyorum ben her gün, konuyu açan arkadaşa teşekkürler

Kızlar lekelerimde gözle görülür bi ilerleme yaratmadı, sivilceyi de önlemedi, ama pes etmek yok, ben devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…