Maske Tarifleri 1 Haftada Kesin Çözüm ! >DENENMİŞTİR.

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bende deneyecegimm..elma sirkesini gece yatmadan önce sivilcelerime sürüyordum..hafta da bide buharına tutuyordum leke içinn...iyi gayet memnunnum bide böle deneyim ..cildim hassas oldugu için yüzümü temizlediktensonra gül suyuda sıkıyorum tonık nıyetıne:)))bana uzak şeyler değil.. ohalde hemen şimdi kullanmaya başlayımmm bariii:))))))))))))))))))))))))))))))))))konu sahibi teşekkürlerrr..

kızlar bu karısım roaccutane kullanırken de kullanılabilir mi?? bu ilacı kullanırken cilt soyuluyo kırmızı kırmızı oluyo yani baya bi hassaslaşıyor.. acaba asitten dolatı aksi bi etki olurmu

kızlar bu karısım roaccutane kullanırken de kullanılabilir mi?? bu ilacı kullanırken cilt soyuluyo kırmızı kırmızı oluyo yani baya bi hassaslaşıyor.. acaba asitten dolatı aksi bi etki olurmu

canım sen biraz su ilawe edip yap istersen..hassaslaştı iyice diosan eğer...yinede sen bilirsin doktor falan değilim ama yüzünü baya bi yakıo..ben yaptım yıkadım bi 5 dk önce baya yandım ama yıkyınca geçio..iyice arstı öle kullan kaş yapayım derken gözden olma maazallahhh...

haklısın canım ... sen dewam etmeyi düşünüyosan gelişmeleri paylaşrmısın cnm etkisi baya ii olursaa bende kullanmaya başlayım bari

Kızlar yıkar gibi değil, pamukla sürüp yarım saat sonra yıkıyosunuz. Aah ah ben de mi tekrar başlasam, iyice kötü oldu yüzüm ama isotrexin kullanıyrm geceleri acaba uygun olur mu bunu yapmam?

bende roaccutane kullanıyorum elma sirkesini su ile karıştırp sürüyorum haff lekeler vardı 2 haftada yok denecek kadar azaldı.gül suyuda iyi biçok kişide faydasını gördm bende ama bana iyi gelmedi yağlı ciltlere uygun değil diyorlar

3 gündür deniyorum ama sadece cildimde parlaklık verdi sivilceleri yok etmedi daha ağdadan kaynaklanan lekelerim hala duruyo 1 hafta olsun son sonuçlarıda yazarım bendeki

işe yarıyor gerçekten ama ben üşengeçliğimden dolayı bıraktım bi süre sora.sivilce izlerini hafifletmişti.yüzede bi aydınlık,parlaklık veriyo sanki,beyazlıyo cilt

ben bunu bi şişeye koyup hergün ordan yüzüme sürsem bi sorun olur mu bekleyince?
hergün hergün uğraşmaktansa bi seferde limon suyunu diğer malzemelerle karıştırıp sürmek daha kolay geldi bana

ben bunu bi şişeye koyup hergün ordan yüzüme sürsem bi sorun olur mu bekleyince?
hergün hergün uğraşmaktansa bi seferde limon suyunu diğer malzemelerle karıştırıp sürmek daha kolay geldi bana
Canım,normalde limonu kestikten sonra hemen tüketmek gerekiyomuş,yoksa vitamin falan kalmıyomuş.O yüzden bence bekletme,taze yapıp kullan istersen.Gerçekten çok faydalı ben bi ara sadece limon suyu sürüyodum yüzüme ama kuruttuğu için bırakmıştım.Leke açıcı özelliği var.

aynen tarifteki gibi denedim ama sadece parlaklık sağladı onun haricinde başka hiç bi etkisi olmadı

taze taze yapmak daha iyi olur ama üşenmezsem yaparım o zaman hergün.ben de ilk dün denedim yüzümde bi parlaklık var lekelerimin de rengi açılmış gibi

Yaptğınız bu tür malzemeleri 2 gün bekletin sadece.. öyle bugün yapıp 1 hafta boyunca aynı şeyi kullanmak doğru birşey değil.

Faydasını göremedim pek diyen arkadaşlarada 1 hafta boyunca düzenli bir şekilde yaparsanız faydasını görebileceğinizi düşünüyorum ben . kendim gördüm şahsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…