- Konu Sahibi theuglygoddess
-
kızlar bu karısım roaccutane kullanırken de kullanılabilir mi?? bu ilacı kullanırken cilt soyuluyo kırmızı kırmızı oluyo yani baya bi hassaslaşıyor.. acaba asitten dolatı aksi bi etki olurmu
canım sen biraz su ilawe edip yap istersen..hassaslaştı iyice diosan eğer...yinede sen bilirsin doktor falan değilim ama yüzünü baya bi yakıo..ben yaptım yıkadım bi 5 dk önce baya yandım ama yıkyınca geçio..iyice arstı öle kullan kaş yapayım derken gözden olma maazallahhh...
Kızlar yıkar gibi değil, pamukla sürüp yarım saat sonra yıkıyosunuz. Aah ah ben de mi tekrar başlasam, iyice kötü oldu yüzüm ama isotrexin kullanıyrm geceleri acaba uygun olur mu bunu yapmam?
Canım,normalde limonu kestikten sonra hemen tüketmek gerekiyomuş,yoksa vitamin falan kalmıyomuş.O yüzden bence bekletme,taze yapıp kullan istersen.Gerçekten çok faydalı ben bi ara sadece limon suyu sürüyodum yüzüme ama kuruttuğu için bırakmıştım.Leke açıcı özelliği var.ben bunu bi şişeye koyup hergün ordan yüzüme sürsem bi sorun olur mu bekleyince?
hergün hergün uğraşmaktansa bi seferde limon suyunu diğer malzemelerle karıştırıp sürmek daha kolay geldi bana
Canım,normalde limonu kestikten sonra hemen tüketmek gerekiyomuş,yoksa vitamin falan kalmıyomuş.O yüzden bence bekletme,taze yapıp kullan istersen.Gerçekten çok faydalı ben bi ara sadece limon suyu sürüyodum yüzüme ama kuruttuğu için bırakmıştım.Leke açıcı özelliği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?