Maske Tarifleri 1 Haftada Kesin Çözüm ! >DENENMİŞTİR.

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar benin cildim çok gözenekli hele burnum fena vaziyette,,, napabilirim acaba bi kaç bişey denedim ama fayda etmedi,,, ne önerebilirsiniz???,,,

arkadaşlar benim cildim çok gözenekli,,, hele burnum fena vaziyette,,, bi kaç bişey denedim ama fayda etmedi sivilce problemim yok ama gözenek problemim var,,, önerebileceğiniz bişey var mı???,,,

bende gül suyunu yapıyodum tek başına hergece yüzüme sürüyodum sabah pamuk gibi oluyodu ama eringeçligimden bıraktım ama şimdi bunu deneyecegim inş olur hadi hayırlısı :))))

ayy mutlaka deneyeceğim bu formülü. gerçekten işe yarayacak gibi görünüyor. çok teşekkürler süper bi paylaşım.

bu gülsüyu bildiğimiz bakkallarda marketlerde satılan gül suyu mu?

yoksa saf gül suyu mu almalıyız eczanelerden

selam kızlar...benimde sorunlu bir cildim var.benim sormak istediğim gül suyu yağlı ciltlerde sivilcelerin çoğalmasına neden oluyormuş.cildi yağlı olupta bunu yapan ve iyi sonuç alan var mı acaba?

selam kızlar...benimde sorunlu bir cildim var.benim sormak istediğim gül suyu yağlı ciltlerde sivilcelerin çoğalmasına neden oluyormuş.cildi yağlı olupta bunu yapan ve iyi sonuç alan var mı acaba?

gül suyu cildi çok güzel temizler ,,, alakası yok sivilceleri artırmasıyla,, her tip cilt için uygundur gönül rahalığıyla kullanabilirsin,,,

bende başlıycam bugün deneyelim bakalım 1 haftada bu kadar etkili olursa bravo valla,malzemlerde çok kolaymış,etkisini yazarım

cilt tipimi tam olarak bilmesem de kuru olmayan bir cildim var
bir dönem akşamları yüzümü gül suyuyla temizlemiştim ve bende çok fazla sivilce yapmıştı
belki sirkeyle birleşince falan etkisi değişir ama yine de dikkatli olmak lazım

Kızlar üşenmem, her gün yaparım diyosanız mutlaka yapın bunu. Sivilce falan bırakmıyor, hem yumuşacık yapıyor hem de pürüzsüz. Ama ben üşendim 5 gün sonra falan bıraktım tabi. Bi daha da başlamam heralde ama üşengeçlik yapmayın her akşam uygulayın derim. Bu karışımı sürmeden önce yüzünüzde makyaj yoksa jelle değil de saf suyla yıkayıp sürün. Makyaj varsa jelle çıkarıp sürün. Sürdükten sonra da jelle yıkamayın, bol suyla yıkayın. Bol suyla yıkayınca karışımın bi bölümü yüzde kalıyo ve sabah kalkınca cildiniz yumuşacık oluyo :) Öptüm

yüzümde doğum lekeleri var ve güneş lekeside kesin iyi geliyor mu deneme tahtası olduk iyice...yüzdeki lekeler neden kaynaklanıyor bilen varmı bebek gibi teni olanları görünce çok özeniyorum yaaa

surata sirke ve limon gibi asitli şeyler sürmek bana pek akıl karı gelmedi ya bacılar. işe yaraması geçicidir de acısı sonra çıkar diye korkuyorum. benim de derdim gözenekler...

bugün 3.günümdü,lekeleri biraz azaltıyo gibi sanki daha bi söndüler geçen haftaya göre,bi süredaha devam edicem.Ama şu sirkenin kokusu kötü oluyo yaa yıkayıncada geçmiyo bi süre.

Son düzenleme:
bugün 3.günümdü,lekeleri biraz azaltıyo gibi sanki daha bi söndüler geçen haftaya göre,bi süredaha devam edicem.Ama şu sirkenin kokusu kötü oluyo yaa yıkayıncada geçmiyo bi süre.

evet bende denemeye başladım biraz olsun farkı görebiliyorum eskiye nazaran biraz daha ii ler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…