- 24 Haziran 2011
- 23.543
- 49.171
- 798
- Konu Sahibi beyzaaaa123
Bitmemişse bile bitir bence 1 hafta nasıl olduğunu merak etmeyen adamdan hayır mı gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni seviyor, merak ediyor olsaydı arardı. İnsan birini sevince zor anında inatlaşmak, küsmek aklına gelmez. Deprem bölgesindesin. Büyük bir felaket atlatmışsın. Annesi aramış ama o inadını kırıp nasıl olduğunu bile sormamış. Oysa insan sevdiğinin sesini duymadan uyuyamaz bile böyle anlarda.Bende deprem bölgesindeyim aramadı bile annesi aradı
Neyinden memnundun? İyi günde herkes mükemmeldir. Önemli olan gergin zamanlarda nasıl davrandığıdır. Boşuna dememişler, insan kavgada tanınır diye. Sana destek olacağı günde ortada yok. Böyle mi bir hayat paylaşacaksınız?Değil sadece çok sevdim. Bu huyu harici her şeyinden memnundum ilgisi sevgisi çok iyiydi. Kavga sonrası böyle susmalar bitirecek bizi çok canım yanıyor
Aa konu sahibi İzmir'deymis ve çocuk buna rağmen mi aramamis?Seni seviyor, merak ediyor olsaydı arardı. İnsan birini sevince zor anında inatlaşmak, küsmek aklına gelmez. Deprem bölgesindesin. Büyük bir felaket atlatmışsın. Annesi aramış ama o inadını kırıp nasıl olduğunu bile sormamış. Oysa insan sevdiğinin sesini duymadan uyuyamaz bile böyle anlarda.
Neyinden memnundun? İyi günde herkes mükemmeldir. Önemli olan gergin zamanlarda nasıl davrandığıdır. Boşuna dememişler, insan kavgada tanınır diye. Sana destek olacağı günde ortada yok. Böyle mi bir hayat paylaşacaksınız?
Neden tartıştığımız bir önceki konumda yazıyor hepsini açıkladım dilerseniz bakın konuşalımBu soruyu erkek arkadaşına sorsan daha net bir cevap alırsın aslında. Neden tartıştığınizi bilemeyiz ama son durumda sen onun mesajını takmamışsin, o da senin aramanı takmayarak karışık vermiş, eşit gibisiniz şu durumda.
Evet, öyle söyledi konu sahibiAa konu sahibi İzmir'deymis ve çocuk buna rağmen mi aramamis?
Aslan burcu erkeği kadar adisine rastlamadım ben ya genelleme yapmıyım ama sevgili olarak da arkadaş olarak da tanıdık filan tanıdıklarım pislik insanlardı kadınları hariç aslan kadınları iyidir erkeğiyle alakası yok ama Aslan erkeğiyse koşarak hatta ayaklarınızı poponuza vurarak deli gibi koşarak kaçın .Aslan burcu
Hayır ben İzmir’e yakın bir yerdeyim İzmir’de değilim çok sallandık yakındayımEvet, öyle söyledi konu sahibi
O kadar kötü bir şey ki bu yaptıkları en sonunda insanı yıpratıp bitiriyorEn çekilmez huylardan biri. Benim de eski bir erkek arkadaşım böyleydi, tartışırdık, günlerce aramaz, ben yazarım okumaz... Tüylerim diken diken oldu bak
Ayrıldım zaten ama haberi yok bitti diyecek kadar bile mesajı haketmiyorAyrilmamissiniz ama ayrilin bence.
Kafamda bitirdim zaten ama haberi yok.Tecrübe konuşuyor: "Engelle gitsin..."
O kadar gururlu ki ben sadece bu huyunu gördüm gurur bitirdi benim duygularımı bu gurur da değil başka bi sey hayır anlamıyorum böyle yapınca eline ne geçiyor madem konuşmak istemiyorsun ayrıl o da yok böyle susuyor günlerceAslan burcu erkeği kadar adisine rastlamadım ben ya genelleme yapmıyım ama sevgili olarak da arkadaş olarak da tanıdık filan tanıdıklarım pislik insanlardı kadınları hariç aslan kadınları iyidir erkeğiyle alakası yok ama Aslan erkeğiyse koşarak hatta ayaklarınızı poponuza vurarak deli gibi koşarak kaçın .
O da öyle yapıyor ama başkasına yapar artık beni kaybetti kafamda bitirdim ve ayrıldım ben haberi yokBenim de 6 yıllık sürekli küsen ex sevgilim vardı...tartısıldıgı anda konuşmayı kesiyor ben aramadıkca kolay kolay aramıyordu...bigün ağzından kaçırdı ceza veriyormuş...küs geçen zamana da acımıyordu sanki hayatımız sonsuz..
En son sacma sapan yine ayrıldı birdaha ben de aramadım