1 haftadır konuşmuyoruz ayrıldık mı?

Ben ayrılınca beni bırakmıyor bi başkası çıksa bırakıp gidemez öyle birisi değil. Çok fazla alıştırdım kaybetme korkusu vermedim malesef ondan oldu 6 yıldır ayrılmadık
Kusura bakmada kendini kandırıyorsun o yüzden bu kısırdöngüden kurtulman sana bağlı seni sevdiğini sanıyorsun kaybetme korkusu seven insan da olmaz zaten ve böyle uzak kalamaz sevdiğinden başkası olmadığından alışkanlık olmuş karşı tarafta bu tipler genelde seçenekleri olmadığından aynı kişiyle devam ederler sende buna inandığından arayıp gönlünü alırsın barışırsınız ve bu kısır döngü o senden ayrılıncaya kadar böyle gider

konu sahibi bu vatandaşla evli olduğunu düşün.bu her küstüğünde gidip yalvaracak mısın?kendini paşa sanıyor galiba.yazık değil mi gençliğine.diğer kızlardan ne eksiğin var sevgilileri köpek gibi peşlerinde geziyor.defolsun gitsin.ben artık seninle olmak istemiyorum,kaprisinden ,nazından bıktım de,cevap bile gelmeden engelle gitsin.için soğur valla bak yap rahatlayacaksın.böyle adamla ömür geç
konu sahibi bu vatandaşla evli olduğunu düşün.bu her küstüğünde gidip yalvaracak mısın?kendini paşa sanıyor galiba.yazık değil mi gençliğine.diğer kızlardan ne eksiğin var sevgilileri köpek gibi peşlerinde geziyor.defolsun gitsin.ben artık seninle olmak istemiyorum,kaprisinden ,nazından bıktım de,cevap bile gelmeden engelle gitsin.için soğur valla bak yap rahatlayacaksın.böyle adamla ömür geçer mi ya
Çok haklısın. Hiçbir eksiğim yok ve fazlasıyla güzel olduğumu söyler herkes. Onu yapmayı düşünüyorum ama çok soğudum o Bile gelmiyor içimden yazmak bile bir değer. O ulaşırsa dediğiniz gibi yapacağım bitti diyeceğim

Kusura bakmada kendini kandırıyorsun o yüzden bu kısırdöngüden kurtulman sana bağlı seni sevdiğini sanıyorsun kaybetme korkusu seven insan da olmaz zaten ve böyle uzak kalamaz sevdiğinden başkası olmadığından alışkanlık olmuş karşı tarafta bu tipler genelde seçenekleri olmadığından aynı kişiyle devam ederler sende buna inandığından arayıp gönlünü alırsın barışırsınız ve bu kısır döngü o senden ayrılıncaya kadar böyle gider
Benden iyi tanıyamazsın ama kendisi bilir yani hiç umurumda değil 6 yılımı verdim kendi kaybeder. Pişman olacak yapsa bile bunu iyi biliyorum

Evlenmeden önce benimde böyle bir sevgilim vardı 10 15 gün bana küsmüştü hiç yazmıyordu banada teklif eden başka bir erkek vardı onun teklifini kabul ettim onunla sevgili oldum sonra bir hafta sonra mesaj attı ne zaman kendini affetireksin özür dilemeni bekliyorum diye.
Bende yazdım aa pardon ben seni unuttum x ile sevgili olduk sen kendi kendine beklemeye devam et yazdım karşı taraf şok sonra çok koştu peşimde ama nafile hâlen yalnız.

Ömür boyu yalnızlık diliyorum ona

Benden iyi tanıyamazsın ama kendisi bilir yani hiç umurumda değil 6 yılımı verdim kendi kaybeder. Pişman olacak yapsa bile bunu iyi biliy

Kimse kimseyi tanıyamıyor öyle olsa o kadar aşkla yapılan evlilikler bitmezdi üstelik sevgisinden emin olunacak biri değil karşındaki 6 yıl ya yetmez mi anlaman için artık daha ne kadar vakit kaybediceksin söyleyene kolay geliyor diyorsun ama burda herkes seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadı hatta daha beterlerini yaşıyan üyeler var bir erkek için değmez umarım aramazsın irtibata geçmezsin bu süre zarfında heryerden engelle ortak arkadaşlarla görüşme ya da ondan bahsetme ne yaptığını bilemesin çatlasın kalsın oturduğu yerde bas engeli aradığında duvara toslasın ki eğer sabredersen mutlaka arıyacak ama affetme bu adamı bundan hiç bişey olmaz keşke yapabilsen bir daha ki yıl bu zamanlar oh be iyi ki kurtulmuşum bu adamdan diyeceksin

Kimse kimseyi tanıyamıyor öyle olsa o kadar aşkla yapılan evlilikler bitmezdi üstelik sevgisinden emin olunacak biri değil karşındaki 6 yıl ya yetmez mi anlaman için artık daha ne kadar vakit kaybediceksin söyleyene kolay geliyor diyorsun ama burda herkes seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadı hatta daha beterlerini yaşıyan üyeler var bir erkek için değmez umarım aramazsın irtibata geçmezsin bu süre zarfında heryerden engelle ortak arkadaşlarla görüşme ya da ondan bahsetme ne yaptığını bilemesin çatlasın kalsın oturduğu yerde bas engeli aradığında duvara toslasın ki eğer sabredersen mutlaka arıyacak ama affetme bu adamı bundan hiç bişey olmaz keşke yapabilsen bir daha ki yıl bu zamanlar oh be iyi ki kurtulmuşum bu adamdan diyeceksin
Ne arıyorum ne mesaj atıyorum ona karşı nötr oldum. Engellemeyi düşündüm fakat o bile gelmiyor içimden engelleyecek kadar bile değer vermiyorum. Birde yanlış bi sey yapmak istemiyorum engelellyip suçlu duruma düşmek istemiyorum Ulaşması için su an yapmıyorum. Aradığında eskisi gibi olmadığımı görsün şok olsun istiyorum şimdi hiçbir şey yapmıyorum o hala aynıyım sanıyor beni

Back
X