1 haftalik bebegimin yaninda siddet

Onu baba degilde kendimi anne yaptim iyiki yaptim bosansam bile asla demem neden bu cocugu yaptim kaldim cocukla tek basima asla demem
Demezsiniz ona eminin de o yavru normal bir baba istemeyecek mi? Bir hafta önce ameliyat olan karısına acımayan herif bebeğe kim neler yapar? Çocuğunuzun babası o herif ve bunu sonsuza kadar asla degistiremeyeceksiniz. :(

Onu baba degilde kendimi anne yaptim iyiki yaptim bosansam bile asla demem neden bu cocugu yaptim kaldim cocukla tek basima asla demem
Bu dediğinize inanıyor musunuz?
Daha bebeğiniz 1 haftalık bilinç hali olmasa bile şiddetle tanışmış. O mahlûk bebeğinizin kucağınızda olmasına bile acımamış. O kadar gözü dönmüş.
Çok bencilce karar vermişsiniz. Şimdi anne olmak istedim hakkımdı olayına girmeyin. Bu şiddeti dayağı görüp gerekirse doğmamış yavrunuzu düşünüp olmayacaktınız.
Yazmışlar önceden de dayak şiddet varmış.
Yani bile bile lades.
Siz kimi baba yapacağınızı seçebilirsiniz. Ama o bebek hangi aileye geleceğini seçemiyor maalesef.

Ben bebeğe üzüldüm çok yazık..

Bu dediğinize inanıyor musunuz?
Daha bebeğiniz 1 haftalık bilinç hali olmasa bile şiddetle tanışmış. O mahlûk bebeğinizin kucağınızda olmasına bile acımamış. O kadar gözü dönmüş.
Çok bencilce karar vermişsiniz. Şimdi anne olmak istedim hakkımdı olayına girmeyin. Bu şiddeti dayağı görüp gerekirse doğmamış yavrunuzu düşünüp olmayacaktınız.
Yazmışlar önceden de dayak şiddet varmış.
Yani bile bile lades.
Siz kimi baba yapacağınızı seçebilirsiniz. Ama o bebek hangi aileye geleceğini seçemiyor maalesef.

Ben bebeğe üzüldüm çok yazık..
% 1.000.000.000 katılıyorum. Peri padişahının oğlu sinirlenmesin diye ameliyatlı ameliyatlı iş yaptığına göre bu herifin huyunu biliyormuş. Şimdi boşanmaya karar vereceğine daha önce vereymiş keşke. Gerçekten bile bile lades olmuş. Ve konu sahibi boşanıp kurtulsa bile o yavru ömür boyu babalık evlatlık ilişkisinden kurtulamayacak.

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun, herkes yazmış zaten. Ben sadece şunu ekleyeceğim. Lütfen çocuğu bağrınıza falan basıp ağlamayın, yanında da ağlamayın. Yazık günah daha beş günde dünyanın güvensizliğini öğreniyor. Babasının size vurduğunu belki anlamıyor ama dağ gibi annesinin aslında güçsüz, çaresiz olduğunu hissediyor. İlk bir yaş, bebeklerin güven çağıdır. Bu bir senede bu güven sağlanamazsa ömür boyu bu bir açlık olarak kalır.

Ailem yakinlarda hepsini bugun yapmayi dusunuyorum dun kavga esnasinda bosanacagimi soyledim sacimdan tuttu dunden razi o****** fln dedi :KK43: rabbim onun o ellerine oyle bi hastalik versin ki yerinden oynatamasin

Hiç boşuna asla falan deme cocuk için gene görüşmek zorunda kalacaksin. Çocukta söz sahibi olacak. Çocuğu arada ona yollamak zorunda kalacaksın. Öyle yaptım ayrılınca tek benjm olmuyor. Her halükarda cocuk için konuşmak zorundasin. O yüzden o yok olacak gibi davranma. Çocuğu olduğu için ayrılmak daha zorlasacak.
Çocuğu da dayak yerken kucağına alma korkusunu kokuyla bastirayim diye bir sey mi var. Adam hızını alamayacak bebeğe gelecek ya da elinden dusurcen. En basiti sesten etkilenid çocuk. Dayak azalsin diye aldığını düşünüyorum.
Bu ş. .. baştan belli etmiştir kendini ne b.k olduğunu. O yüzden ben öyle çok melankoli yapamıyorum. Bile bile lades geçmiş olsun
Bu arada bende inanmıyorum boşanacagina

İki yıldır herseye susan onu baba degıl de kendisini anne yaptıgını söyleyen birinin bosanmayacagına baya emınım.

Hayırlısı.
Ne saçma bir mantık gerçekten. Boşansa bile o çocuğun babası bu adam. Karısını döven, yeni doğum yapmış falan dinlemeden iş yaptıracak merhametsizlikte bir adam çocuğuna neler yapar kim bilir.

Ama olsun,anne olmak tek başkanı mühim tabi, çocuk ne yaşayacak, babasının nelerine maruz kalacak çokta önemli değil.

Ne saçma bir mantık gerçekten. Boşansa bile o çocuğun babası bu adam. Karısını döven, yeni doğum yapmış falan dinlemeden iş yaptıracak merhametsizlikte bir adam çocuğuna neler yapar kim bilir.

Ama olsun,anne olmak tek başkanı mühim tabi, çocuk ne yaşayacak, babasının nelerine maruz kalacak çokta önemli değil.
Aynen oyle. Cocugun varsa ölene kadar bu adamla muhattapsın iste.

Herkesin bu adamın ne oldugu en basta belliymıs neden cocuk yaptın diyecegını biliyor böyle diyerek önlerini kapamak ıstemıs.

Öyle ön kaparsan bende sen bosanmazsın derim. Söylemek isteyen bir sekilde soyler cunku.

Mrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diye😥 o vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyo :( odayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem :(
bencede ayrıl ya bende şiddet gördüm 2 defa ama ailem sabret birdaha olmaz vs diyorlar senin imkânın varsa sen kendini kurtar

Yahu bacım bu adamın önceden ne cacık olduğu belli değil miydi?
Bu ilk şiddeti değil belli ki?
Yoksa sende “aman bebek doğsun düzelir” diyip de çocuk yapanlardan mısın?
Allah yardımcın olsun. Sen kendine yardım etmezsen kimse edemez. Ne ailen, ne kaynanan, ne de bi başkası.

Mrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diye😥 o vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyo :KK43: odayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem :KK43:

Vay adı vay. Annesinin yanında horozlanip bir de üstüne lohusa kadını dövmüş. Adam mı şimdi bu?

Size de kızdım, bebeğinizi bu adamcikla buyutemeyeceginizi çok geç anladığımız için. Bebeğiniz olmadan önce nasıldı!

Polis cagir darp raporu al.Bu sekilde tek celsede bosanir hem tazminat hemde nafaka alirsin.

Mrb arkadaslar
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyo :KK43: odayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem :KK43:
Ilk defa mı yapiyor bunu

Back
X