- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
Eminim boşanmayacaksın ama eşinin Allah belasını versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden adama çocuk olsun ki? Dediğinde kararlı olursa boşanıp çeker giderse, kendine çocuk dünyaya getirmiş olacak, can yoldaşı dünyaya getirmiş olacak. Çocuk dediğiniz şey ayak bağı ya da külfet değildir, candır, parçadır.Normalde asla söylemem, her şey Allah'ın takdiri ile olur ama beni bile dile getirdiniz. Böyle bir herife niye çocuk dünyaya getirmek, onu niye baba yapmak![]()
Darp raporu alın. Hatta polisi çağırın eve gelsin bir haftalık bebekle bu soğukta kendiniz çıkmayın.Mrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diyeo vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyoodayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem
![]()
Hepimizin çevresinde var böyle vakalar.Ben de öyle düşünüyorum.Şiddet var ve bu bir kere başladıysa asla durmaz şiddetini artırarak devam eder.Demek ki bazıları bu şiddeti seviyor.
Geçmiş olsun üzüldüm durumunuza, darp raporu alın bir an önce. Kurtulursunuz inşallah bu caniden, ancak bu yoruma asla katılmıyorum. Bu tip konularda da hep görüyorum ona değil kendime yaptım, kendim için yaptım iyi ki yaptım vs vs. Çocuğu kendime yaptım diye bir şey olamaz. Ne derseniz deyin, nereye kaçarsanız kaçın o adam o bebeğin babası ve siz bunu değiştirmek için hiçbir şey yapamazsınız. Kendime yaptım demekle olmuyor. Ayrıca büyük bencillik kabul edin, siz sadece kendiniz için yaptığınız çocukları mutlu olabilirsiniz belki ama bakalım o çocuk babası hesaba katılmadan dünyaya gelmiş bir çocuk olmaktan mutlu olacak mı. Bir annenin çocuğuna yapabileceği en güzel şey babasını doğru seçmiş olmaktır bence.Onu baba degilde kendimi anne yaptim iyiki yaptim bosansam bile asla demem neden bu cocugu yaptim kaldim cocukla tek basima asla demem
Bencillikte hangi seviye bu? Çocuk babasız olmak istiyor mu acaba? Can yoldaşı olmak için dünyaya gelmekten mutlu mu acaba? Kendime çocuk diye bir şey yok yahu oyuncak mı bu? Dağda mı yaşıyoruz ayrıca babası hiç olmamış gibi çocuğu alıp götürecek? O adam babası mı evet, genlerini taşıyor mu evet, soyadını taşıyor mu evet. Çocuğunu görme hakkına sahip mi evet. Kendime yaptım aldım götürdüm oh benim falan demek için bez bebek alsaymış madem.Neden adama çocuk olsun ki? Dediğinde kararlı olursa boşanıp çeker giderse, kendine çocuk dünyaya getirmiş olacak, can yoldaşı dünyaya getirmiş olacak. Çocuk dediğiniz şey ayak bağı ya da külfet değildir, candır, parçadır.