1 haftalik bebegimin yaninda siddet

Normalde asla söylemem, her şey Allah'ın takdiri ile olur ama beni bile dile getirdiniz. Böyle bir herife niye çocuk dünyaya getirmek, onu niye baba yapmak :kızgın::kızgın::kızgın:
Neden adama çocuk olsun ki? Dediğinde kararlı olursa boşanıp çeker giderse, kendine çocuk dünyaya getirmiş olacak, can yoldaşı dünyaya getirmiş olacak. Çocuk dediğiniz şey ayak bağı ya da külfet değildir, candır, parçadır.

Mrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diye😥 o vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyo :( odayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem :(
Darp raporu alın. Hatta polisi çağırın eve gelsin bir haftalık bebekle bu soğukta kendiniz çıkmayın.

Vicdansız, merhametsiz insan müsveddesi!!!! 😡

Once kalkın gidin darp raporu alın. Ailenizi arayın. Şikayetçi olun! Gelecek sefer ya çocuğa birşey olsa? Yada sizi öldürse? Bakın annesi bile durduramamis

Ben de öyle düşünüyorum.Şiddet var ve bu bir kere başladıysa asla durmaz şiddetini artırarak devam eder.Demek ki bazıları bu şiddeti seviyor.
Hepimizin çevresinde var böyle vakalar.
Dayak yiyip yiyip oturuyorlar.
Hayır konu açınca ne oluyor. Harekete geçmek yok aynı yaşantıya devam. Sosyal anket mı yapıyorlar acaba...
Bizim bı komşu vardı, adamın hafızlığını bursa Ulucamisinde dinlenmiş. Bir kere Kur'an okurken şahit oldumda tüylerim diken diken olmuştu. Bu adam iş kurdu para kazanmaya başladı. Karısının üzerine dost tuttu, karısını dövmeye başladı ama ne dövmek biliyormusunuz, evine bakmadı karısı işe girdi bide karısına diyor ki patronun oranı buranı ellerse ses etme sakın daha iyi para verir, evlerini satmaya kalktı kadın sattırtmadı ay rezaletin bini bin para. Çocukları anneleri ile hiç orali dahi olmadı.
Ne oldu biliyormusunuz. Kocası ile barıştı mutlu mesut devam ettiler yaşamaya.
Sanki o git patronun oranı buranı ellerde ses etme dememiş gibi kocasını bı överdi.

Adam bi anda canavarlaşmadı sonuçta zaten şiddet görüyordun sürekli yani katlanıyordun şimdiye kadar bundan sonra da katlanmaya devam edeceksin. Boşanma blöfünü ben bile yemedim eşin hiç yemez haberin olsun. Anasına Kahve yapmadın diye seni döven adama boşanmak istediğini söylersen elinden kurtulamazsın.

Boşanacağını sanmıyorum ama bir korku vermeni isterim yine de boşanmıyorsun diye de yadırgamıyorum kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez Ama en azından sana tekrar şiddet uygulamasına izin verme al topla eşyanı git bababın evine yani nasıl güvende hissediyorsun tekrar boşanacam dersen ya yine vurursa

Allahım içim çok acıdı ya bir tane de siz yapıştırsaaydınız ittiriverseydiniz.Demekki sizin söz hakkınız yok hiç bir şey demiyceksiniz karşılık vermeyeceksiniz beyefendiye..

Muhtemelen daha önce de şiddet gösterdi şeref yoksunu, siz unutmayı tercih edip çocuk sahibi oldunuz.
Ayrılmayı düşünüyorsunuz ama darp raporu almıyorsunuz, şahite mi bakar bu olaylar, döverken görmedi şahit dediğiniz, ayrıca yardımcı olacağının garantisi yok.
Ne diyelim, kurtulursunuz inşallah...

Onu baba degilde kendimi anne yaptim iyiki yaptim bosansam bile asla demem neden bu cocugu yaptim kaldim cocukla tek basima asla demem
Geçmiş olsun üzüldüm durumunuza, darp raporu alın bir an önce. Kurtulursunuz inşallah bu caniden, ancak bu yoruma asla katılmıyorum. Bu tip konularda da hep görüyorum ona değil kendime yaptım, kendim için yaptım iyi ki yaptım vs vs. Çocuğu kendime yaptım diye bir şey olamaz. Ne derseniz deyin, nereye kaçarsanız kaçın o adam o bebeğin babası ve siz bunu değiştirmek için hiçbir şey yapamazsınız. Kendime yaptım demekle olmuyor. Ayrıca büyük bencillik kabul edin, siz sadece kendiniz için yaptığınız çocukları mutlu olabilirsiniz belki ama bakalım o çocuk babası hesaba katılmadan dünyaya gelmiş bir çocuk olmaktan mutlu olacak mı. Bir annenin çocuğuna yapabileceği en güzel şey babasını doğru seçmiş olmaktır bence.

Bu yaşadığınız ve yaşattığı normal bişey değil biliyorsunuz değil mi? Sizi sindirmesine ve bunu normale indirgemesine izin vermeyin.İnşallah aileniz yanınızda ve arkanızda durur boşanma kararınızı destekler vazgeçmessiniz düşüncenizden.Bir haftalık bebekle bunu yaşatan ilerde neler yaşatmaz.Çok çok üzüldüm elleri kırılsın lohusa kadına bu yaşatılmamalı daha size Gül gibi bakması gerekirken yaptığı insanlık içeren bişey değil.

Neyi söyleyeceksiniz Allah aşkına? Böyle bir adi açıklamayı hakediyor mu sizce? “Birşey içermisin” demediniz diye bebeğiniz kucağındayken size saldıran bu yaratık “boşanmak istiyorum” dediğinizde “tabiki nasıl istersen” mi diyecek?! İlk fırsatta alın bebeğinizin çıkın gidin ailenizin yanına! Görüşmeyin hiçbir şekilde. Tebligat gittiğinde öğrensin pislik!

allah kahretsin yazıklar olsun böyle insanımsılara.
bu kadın gencecik yaşta çocuk yapmış hala temizlik yemek yapmış.
yuh artık lütfen kurtarın kendinizi ve bebeğinizi.
nasıl bir annesi var oğlunu durduramamış.
çok çok üzüldüm.

benim de yaşım genç ama nolur yapmayın bebek en az 25-26 yaşından önce

Bir haftalık lohusa bir kadına karşı ne kadar acımasız yorumlar var, inanamadım. Belki boşanamayacak evet ama duymak istediği bu mu sizce? Destek olmak ya da görmezden gelmek varken ne bu öfke? Sanal ortamda tanımadığı zavallı lohusa bir kadına psikolojik şiddet uygulayan kadınların, kucağında bebeğiyle kadını döven kocadan pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum üzgünüm.
Hayır kınadığınizi yaşamadan ölmemekten de mi korkmuyorsunuz anlamıyorum ki.

Neden adama çocuk olsun ki? Dediğinde kararlı olursa boşanıp çeker giderse, kendine çocuk dünyaya getirmiş olacak, can yoldaşı dünyaya getirmiş olacak. Çocuk dediğiniz şey ayak bağı ya da külfet değildir, candır, parçadır.
Bencillikte hangi seviye bu? Çocuk babasız olmak istiyor mu acaba? Can yoldaşı olmak için dünyaya gelmekten mutlu mu acaba? Kendime çocuk diye bir şey yok yahu oyuncak mı bu? Dağda mı yaşıyoruz ayrıca babası hiç olmamış gibi çocuğu alıp götürecek? O adam babası mı evet, genlerini taşıyor mu evet, soyadını taşıyor mu evet. Çocuğunu görme hakkına sahip mi evet. Kendime yaptım aldım götürdüm oh benim falan demek için bez bebek alsaymış madem.

Back
X