1 haftalik bebegimin yaninda siddet

Lütfen ama lütfen bu kararından dönme boşan o insan kılıklı mahluktan
Bunu yapan insan olamaz gerçekten olamaz
Ustune ustelik gece eve gelip bebegimle beni salondan kovdu odaya git gozum gormek istemiyo seni diye utanacagi yerde😢😢 1 gun oncede tam tersi sen benim herseyimsin evlat baska ama senin yerin hallen bas kose fln diyodu nasil saniyede boyle oldu anlamadim :((

Çok geçmiş olsun ama tek başınıza söylemeyin yorumuna katııyorum.. sizin aile niz yok mu? Size sahip çıksınlar.. Kvaşideniz tek mi, en azından ondan destek isteyin.. torunu var Artık sonuçta..
Ailem yakinlarda onlarada anlatacagim olayi o sekil kararimi soylicem
Kaynanam her ne kdr bana destekci gibi gozulsede annesi sonucta onu tutar ve tutuyoda insanin kendi oz ailesinden baska destegi olmaz

Elleri kırılsın pislik herifin. Kocanız takıntılı değil, ruh hastası bir psikopat. G.tünü yayıp hizmet bekleyeceğine kalksın yeni doğum yapmış karısına hizmet etsin. Ama o anlayış yok tabi kapasitesizde. Hastaneden yeni gelip, ev işlerine giriştiğinize göre sizi çok sindirmiş, çok ezmiş belli. Böyle hayat olmaz, yazık. Size ayrı, çocuğunuza ayrı yazık. Aileniz nerede diye sormuş herkes? Bu asalaktan biran önce kurtulursunuz inşallah.
Umarim insallah 2 yildir sustum ki huzursuz olmayalim onun istedigini yapinca hersey super ama yapmayinca cehennem oluyo yzter artik benim 1 omrum var ve masum bi evladim o bu sahneleri yasamaya mecbur degil

Bir de darp raporu almaya çalışın bir şekilde
Tam olaydan.20 dk sonra bana bi hemsire geldi bebegin rutin kontrolleri icin. Tabi halimi gordu ve piskiatride dr calistigini soyledi ve her sekilde bana yardim edebilecegini yanliz olmadigimi ve herseyden once kendi canin ve kizinin guvenligini dusun dedi. Yani sahit var

manyak! Ruh hastası!
kusura bakmayın ama bir insanla evli değilsiniz
kararınızı kesinlikle tek söylemeyin. Aslında bir darp raporu alsaydınız keşke. Kolay kolay boşan demem ben başkasına. Ama evladınızı düşünün. Allah korusun ya yanlışlıkla ona gelseydi bir tokat. Ayrıca gerçekten böyle bir manyağın elinde çocuğun akli dengesi yerinde olmaz
Çok üzüldüm umarım bir an önce o gelişimini tamamlamamış yaratıktan kurtulursunuz. Çok geçmiş olsun.
Tsk ederim umarim bu kabus hemen biter...

Allah belasını vermesi dileğiyle!
Peki neden hala o evdesiniz?
Gidecek yeriniz mi yok?
Aileniz?
1 haftalık lohusaya ev isi yaptırmalarından belli,iyi insanlar olmadıkları🤬
Niye bu evdeyim? O an karar verip el kadr yavrumla bu sogukda sokaklara dusmek istemedim... ve ztn bosanacagim dedigimde dun cocuk kucagimda cikmak istedim sacimdan tutup geri cekti cikamazsin diye yani onun cikmasi lazim bnmde cikmam icin

Önce hastaneye gidip darp raporu alın. Sonra da uzaklaştırma kararı çıkartın. Kapının kilidini değiştirin mutlaka. Sonra da dava açarsınız. Ama darp raporunu mutlaka alın, boşansanız da boşanmasanız da çok işinize yarar. Geçmiş olsun, umarım bir an önce kurtulursunuz.
Rapor degil ama bizzat devlet calisani geldi olayin ustune ve sahit oldu

"Allah vicdanli merhametli insanlarla karsilastirsin" ne anlamli bir duadir.Gercekten de oyle rabbim kimseyi merhametsizin eline dusurmesin.Daha bir hafta olmus dogum yapali, dinlenmen gerekirken neden sirf soylenmesin diye kendine eziyet ediyosun?cokmu kiymet biliyor baksana!Ruh hastasi esin annesine kahve ikramini dusunene kadar ,keske senin ve bebeginin azicik rahatini dusunseymis.Suan da bir kadinin en cok destege,yardima ihtiyaci oldugu donemdesin,baskasinin cayini,kahvesini dusunecek konumda degilsin.
Bunu anlamadi anlamicak sirf eziyet herseyi... allah belasini versin en yakin zamanda

Daha once sıddet varmıydı. Bebek kucagında ve yenı dogum yapmıssın soyledıgın lafta hıc bısey yok bosanmak sonuna kadar hakkın ınsan o zamanda ılgı beklıyor adamın yaptıgına bak ya terbıyesız. Ben senın yerınde olsam bebegı bırakır bende ona vururdum adama bak ya ya bebege gelse o vurmasıı sırf o sınırle parcalardım onu.

Anlattıklarınız eşinizin çok tehlikeli biri olduğunu düşündürttü bana. Çok hata etmişsiniz şu zamana kadar susup, bir de çocuk yapmakla. Şimdi öncelikle can güvenliğinizi düşünmeniz gerekiyor. Öyle karşınıza alıp, anlaşmalı boşanalım diye medeni bir şekilde konuşabileceğiniz bir adam değil bu pislik. Aile desteği çok önemli şu durumunuzda. Cidden böyleleri için şöyle dua ediyorum, Allah başına öyle bir iş getirsin ki, masuma uzanacak gücü, uzvu kalmasın. Darp raporunu mutlaka alın. İnsanların şahitlik edeceğine güvenip, bu işi salmayın. Gün gelir, herkes kendi canının derdine düşer. O hemşireyi eşiniz tehdit etse mesela, her şeyi göze alıp şahitlik eder mi? Düşük ihtimal.

Hemen darp raporu cikartin ve bosanacaginizi ailenizin yaninda soyleyin. Madem ki aileniz yakinlarda, hepsi gelsin.

Okurken kanim dondu. Asla kararinizdan vazgecmeyin. Siddet, aldatmadan bile daha kötü bir durum. Cocugunuzun ruhsal ve fiziksel sagligi icin bu adami hemen boşayın. Sizin merhametinizi, ona olan hizmetinizi, yaptiginiz iyilikleri hicbirini hakketmiyor. Kendinizden cok cocugunuzu düşünüm ve derhal boşanın. Ben de anneyim. 2 bucuk aylik oğlum var. Okudukça içim sızladı. Yanınıza gelip o adami pataklayasım geldi. 😥 umarim tez zamanda belasini bulur. Tum isleri ters gider. Eli ayagi tutmaz. Pislik içinde ölür bir başına !!!!

Boşanmak istediğinizi yanlızken söylemeyin, siz sağ salim o evden çıkın da ilk önce. Ailenize söyleyin, gelebiliyorlarsa polisle gelsinler eve, hersey beklenir esinizden, adam psikopat çünkü. Darp raporu da almaniz çok iyi olur, eve gelen hemşire tek başına birşey ifade etmez çünkü.

Bir haftalık lohusasınız, yatıp sadece bebeğinizle ilgileneceğiz zamanda yaşadığınızı şeyler çok üzdü beni. Eşinizin başına öyle birşey gelsin ki,size musallat olacak dermanı bulamasın.

Evde olduğunuz sürece alttan alın, belli etmeyin, huyuna suyuna gidin ve fakat çok da oyalanmayın.
Ailenizle irtibata geçip, para-altın vb. ne varsa belli etmeden toplayın ve bebeğinizle birlikte çıkın evden, hatta abiniz-kardeşiniz, baba-anne-dayı-teyze kim gelebilecekse sanki sizi ziyarete gelmiş gibi gelsin, toparlanmanıza yardım etsin, eşiniz işteyken çıkın evden.

Bu adam tehlikeli, psikopat bir adam anlattıklarınıza göre.
Bebeği kucağında, yeni doğum yapmış bir kadına şiddet uygulayacak, dikişli lohusa kadından hizmet bekleyecek, sadece "Bir kahve yapayım mı?" demedi diye saldıracak kadar kanı bozuk. Bugün size bunu yapan, yarın bebeğinizi de döver, aklını alır.

Back
X