- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
Kayınvalidesi ve kocasına kahve yapmıştır, içiyorlardır beraber...Konuyu acmış bir daha da yazmamış, ne yaptı acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidesi ve kocasına kahve yapmıştır, içiyorlardır beraber...Konuyu acmış bir daha da yazmamış, ne yaptı acaba![]()
Kocasına çay demliyordurKonuyu acmış bir daha da yazmamış, ne yaptı acaba![]()
Bence çay yapmıştırKayınvalidesi ve kocasına kahve yapmıştır, içiyorlardır beraber...
1 haftalık lohusa bir kadının hayati tehlikede olup olmadığından korkup o evden çıkmasını ve ölmemesini istiyorlardır belki de.Bir haftalık lohusa bir kadına karşı ne kadar acımasız yorumlar var, inanamadım. Belki boşanamayacak evet ama duymak istediği bu mu sizce? Destek olmak ya da görmezden gelmek varken ne bu öfke? Sanal ortamda tanımadığı zavallı lohusa bir kadına psikolojik şiddet uygulayan kadınların, kucağında bebeğiyle kadını döven kocadan pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum üzgünüm.
Hayır kınadığınizi yaşamadan ölmemekten de mi korkmuyorsunuz anlamıyorum ki.
Son mesajında izlenimi öyleydi maalesef, bir de Belçika gibi maddi sıkıntı çekmeyeceği bir ülkede böyle bir adamı çekiyor.Kayınvalidesi ve kocasına kahve yapmıştır, içiyorlardır beraber...
Kocasına çay demliyordur
Bence çay yapmıştır
Kahvenin hatırası kötü olabilir
Boşandığı halde öldürülenler de var.. boşanınca kurtulamiyo herkes.orn emine bulut kadın 4 yıl öncesinden boşanmış düşün yani.. tabi bu zulmu çekmek daha yanlış.. eğer gerçekten yaşadığı ülke de boşanınca devlet sahip cikiyorsa is yardimi barinma yardimi koruma filan o zaman bosansin.. bizdeki gibi siddet gosterip salıyorlarsa yok tahrik yok iyi hal indirimi varsa sıkıntı..1 haftalık lohusa bir kadının hayati tehlikede olup olmadığından korkup o evden çıkmasını ve ölmemesini istiyorlardır belki de.
Bıktık kadın cinayetinden
Tekrardan merhaba on yargili insanlar ( hepsi degil )
Zor bi surecden.gectigim icin telefonu almak aklima gelmedi o gunden sonra ailemin yanina tasindim bosanma davamiz acildi cocugum ve ben daha mutlu ve huzurluyuz
Tabi eski esim pisman oldu defalarca barismaya calisti ama malesef icimde bitenler cok o yuzden geri donusu yok... umarim bizim icin hayirlisi budur mutluyum :)
Doğru karar ama çok üzüldüm. Minicik bebek babasız büyüyecek. Neden insanlar böyle acımasız. Git yap annene kahve. Çok düşünüyormuş numarası yapıyor. Annesi zile bassa kapıyı açmaz g.tnü kaldırıpTekrardan merhaba on yargili insanlar ( hepsi degil )
Zor bi surecden.gectigim icin telefonu almak aklima gelmedi o gunden sonra ailemin yanina tasindim bosanma davamiz acildi cocugum ve ben daha mutlu ve huzurluyuz
Tabi eski esim pisman oldu defalarca barismaya calisti ama malesef icimde bitenler cok o yuzden geri donusu yok... umarim bizim icin hayirlisi budur mutluyum :)
Yaşadıklarınızdan daha kötüsü olamaz, umarım hem kendi hem de çocuğunuzun ruh sağlığı için kararlılığınız devam eder.Tekrardan merhaba on yargili insanlar ( hepsi degil )
O kadar haklısınız ki erkeklerin çoğu kendi evlatlık vazifelerini karılarının üstüne yıkarak vicdan rahatlatıyor. Halbuki öz anne babalarına yağmurlu havada su vermezlerGit yap annene kahve. Çok düşünüyormuş numarası yapıyor. Annesi zile bassa kapıyı açmaz g.tnü kaldırıp![]()