• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Kasıma kadar 8 Kilo

Selam canım uzun süredir görünmüyorsun? Nasılsın ve nasıl gidiyor diyet ve spor ?
senin mesajı gördüm şimdi menünü ve neler yaptığını yazmışsın. Sen mayıs sonu başlayıp 7.7 kilo vermişsin, ben haziran sonu başladım ve 4 kilo verdim. Şimdi düşününce normal geldi rahatladım biraz. İnsan şüpheye düştüğü an motivasyonunu kaybedecek gibi oluyor. Diyetisyene gitmekten de vazgeçtim. Bir iki düzenleme ile yoluma devam edicem.

senin mesajı gördüm şimdi menünü ve neler yaptığını yazmışsın. Sen mayıs sonu başlayıp 7.7 kilo vermişsin, ben haziran sonu başladım ve 4 kilo verdim. Şimdi düşününce normal geldi rahatladım biraz. İnsan şüpheye düştüğü an motivasyonunu kaybedecek gibi oluyor. Diyetisyene gitmekten de vazgeçtim. Bir iki düzenleme ile yoluma devam edicem.
Ben de tam sana ben de o kadar hızlı kilo veremiyorum diye yazacaktım.ilk ay için gayet güzel kilo vermişsin. Verdiğin 4 kilo spor ve platesin sayesinde 6-8 kilonun verdiği inceliği sağlıyor.moralini hiç düşürme arada duraksama da olur,diyet psikolojisinden sıkılma dönemin de olabilir bunlar az yada çok hepimizin başına geliyor. Önemli olan o süreçleri minimum hasarla atlatabilmek.ben bu durumlarda hep eski fotolarıma bakıyorum . En kilolu olduğum ve üniversitedeyken en zayıf olduğum fotolarıma bakar kendimi tekrar motive ederim.
Eylüle kadar 15 değil de 10 kilo versen ne olacak? Ya hiç başlamayıp yada yarında bırakıp o yüklerden kurtulmasaydım diye düşün.
Diyetisyene ben de gitmeyi istiyorum ama benim amacım liste vs değil.verdiğim kilonun kastan mı yağdan mı olup olmadığını daha doğrusu sağlıklı kilo verip vermediğimi bilmek için.
Ara ara yaz burayı ihmal etme motivasyonuna iyi gelir.sonra kilo verdikçe burayı okur işte benim başarım bu dersin.

tekrar selamlar,
buraya yazamamış olmam diyeti ya da sporu bıraktığım anlamına gelmiyor. Şu ana kadar 4 kilo verdm ve 80.5de takıldım. Geçen hafta şehir dışına çıktığım için 3 gün yürüyüşe çıkamadım ama döner dönmez hemen başladım tekrar. Şimdi bu direnci kırmak için önümüzdeki üç gün muzlu süt diyeti yapmayı planlıyorum. Aslında planlıyorum değil yapıcam. Cidden sıkıldım bu direnişten. İbre dönsün artık 79lara ve sonrasında 75e doğru yol alayım istiyorum.
Sonucu buraya not düşeceğim mutlaka. Böyle diyetlerin tek sıkıntısı aynı şeyi yiyip içmekten sıkılmak ama biraz sabır her şeyin ilacı. Mide küçültme ameliyatı olan bir arkadaşım ilk zamanlar sürekli sıvı ile besleniyordu ve bu şekilde de yaşanıyormuş demişti aklıma o geldi. Hem detoks olur hem motivasyon sağlar diye düşünüyorum.
Hadi bana rastgele.

Dun muzlu sut detoksumun ilk gunuydu biraz modifiye etmeme ragmen 700 gr gitti ve 79.8 dustum cok sukur. Uc haftadir 80.5de takilmistim ve inanilmaz motivasyonum düşmüştü.
Sabah: 1 bardna y.yagli sut +1 kucuk muz+ 1tk keten tohumu+ 3tk yulaf blenderdan gecirip ictim.
Ara: Yarim muz ve yesil cay.
Ogle: Sabahin aynisi
Ara: 3 kofte yagsiz tavada
Aksan ustu: 5-6 baden
Aksam yuruyusten sonra 11 gibi yogurt pul biber limon.

Bugun de benzer sekilde devam ediyorum.

Hemen notlarimi yazayim. Bu muzlu sut detoxu bir harika dostum! Sabah oglen muzlu sut, aralarda badem, uno tma tahilli minik grisini, 1 seftali, 1 salatalik gibi zararsiz atistirmaliklarla gecistiriyorum, aksam 1 kucuk kase taze fasulye yedim ve 1 saat kendimi hirpalarcasina yuruyup geldm ve 11de 1 kase pul biberli limonlu yogurt yiyerek gunu sonlandirdim. Su an bile 79.6 cikiyorum tartida sabah daha da az cikmayi umuyorum. 75e kadar siki kamptayim.
Bu arada 1 eylule kadar 15 kilo diyerek iyi sallamisim kazin ayagi oyle degilmis.

Selamlar,
Bu muzlu sut olayini cok sevdim. Sabah beni kahvalti yapma yukunden kurtardi ve oglen ne yesem diye dusunmuyorum. Ogleden sonra 1 kase yemek aralarda seftali, salatalık gibi meyve sebze hatta gecen kucucuk bir dilim cilekli tart (ya da turta ikisini hep karistiriyorum) bile yedim.
Baslangic 84.5 (28.06)
Guncel 78.5 toplam 6 kilo gitti.
Bugunden itibaren gordugum dis tedavisi nedeniyle ozel bir beslenme duzenine geciyorum neredeyse en kati diyet listesinden daha kati olacak cunku acayip kisitlamalari var isirarak yemek yok, seker yok vs gibi. Bakalim bundan sonra neler olacak. Bu arada cift idman isi beni cok yorgun dusurdugunden o duzeni biraz esnettim. Arada evde egzersiz yapip haftada 6 gun aksam 1 saat tempolu yuruyus ile yoluma devma ediyorum.

Tebrikler gerçekten baya iyi gidiyorsunuz takip ediyorum sizi bende 81 kiloyum kışın 88dim bayrama kadar 78 olmak istiyorum inşallah...
;)

Selamlar,
Bu muzlu sut olayini cok sevdim. Sabah beni kahvalti yapma yukunden kurtardi ve oglen ne yesem diye dusunmuyorum. Ogleden sonra 1 kase yemek aralarda seftali, salatalık gibi meyve sebze hatta gecen kucucuk bir dilim cilekli tart (ya da turta ikisini hep karistiriyorum) bile yedim.
Baslangic 84.5 (28.06)
Guncel 78.5 toplam 6 kilo gitti.
Bugunden itibaren gordugum dis tedavisi nedeniyle ozel bir beslenme duzenine geciyorum neredeyse en kati diyet listesinden daha kati olacak cunku acayip kisitlamalari var isirarak yemek yok, seker yok vs gibi. Bakalim bundan sonra neler olacak. Bu arada cift idman isi beni cok yorgun dusurdugunden o duzeni biraz esnettim. Arada evde egzersiz yapip haftada 6 gun aksam 1 saat tempolu yuruyus ile yoluma devma ediyorum.
Geçmiş olsun canım.Diş sorunu bende de var ve yakında ben de tedaviye başlarım. Erteleyebildiğim kadar erteleme modundayım da.:KK70:
6 kilo vermişsin tebrikler:KK9: spora ben de bugün itibariyle tekrar başlıyorum.

Cok sukur 77.4 gordum. 1 eylule kadar 15 kilo olmasa da o gazla simdiye kadar 7 kilo vermis oldum. Gerisi de gelecek tabi ki.

Gunaydin,
76.5 toplam 8 kilo gitti, kaldi 6.5 :) tepeyi astim cok sukur. Benim kizin uyku duzeni degistigi icin eskisi gibi spor yapamiyorum, ama gunu hareketli gecirmeye calisiyorum. Firsat buldukca fitness blender 5dk isinma+20dk kalca basen (squat agirlikli) +5dk esneme hareketlerini yapiyorum.
Yeme isi bahsettigim dis tedavimden dolayi minimum duzeyde ve iki yil daha boyle surecek. O nedenle ister istemez kilolar gidiyor. Su an 75 olmaya odaklandm, 75i gormek beni cok mutlu edecek ce sonra 70..

Guncel 75.8i gordum. Motivasyon tavan. Sabah muzlu sut, oglen 1 kase yemek 1 kase yogurt, aksama dogru meyve ve firsat buldukca yürüyorum. Ayrica gun boyu hareketli olmaya calisiyorum. Ozellikle kilo verme durunca spora yukleniyorum, direnc kirilinca normal rejimime devam ediyorum. Abur cubur, kacamak hic yok. 70e dogru ilerliyorum.

1 eylule kadar 15 kilo olan gunlugumu, 1 kasima kadar 8 kilo olarak guncelledim.
28 haziran baslangic: 84.5
1 eylul: 76.5 (-8 kilo)
Guncel: 75.4
1 kasim hedef: 68
Bu defa daha gercekci bir hedefim var.

Back
X