- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 35
Merhabalar 3 yıldır yaşadıklarımı geçmişime bakar anlayabilirsiniz. Neler neler... Ne doktorlar,Testler. Sonunda işinin hakkını veren doktoru buldum genç ama çok bilgili. Benim gibi sorun yaşan kim varsa hamile kalamayanlarda bu doktora ulaşsın il dışından bile bir sürü hastası var. Doç.dr.gökalp öner. Bana gelecek olursak kürtajdan sonra yapışıklık olmuş ve 5 kimyasal gebelik geçirdim gittiğim hiçbir doktor anlamadı. Stres yapmayın olur merak etmeyin ,bir daha düşük yaparsan o zaman gel bakalım, tıp size çare bulamadı belki 10 yıl sonra anne olacaksınız, hiiiç uğraşma paran var mı tüp bebek yaptır sana adres vereyim.. Vs neler duydum doktorlardan 3 yılda. Gökalp beye gittim kayıplarımı anlattım 3 yıl önce kürtaj olduğumu fakat son 1 yıldır sağ kasığımda sancı olduğunu adet günlerimin azaldığını söyledim (başka doktorlara yapışıklık olabilir mi dediğimde yok yok olmaz olsaydı ilk 1 yılda olurdu dediler ) direk hsg+histereskopi yapmalıyız dedi. Yapıldı ve yapışıklık olmuş dediğğm gibi ve rahimin sağ tarafı tamamen kapanmış. Doktor bey gerekeni yaptı. Şimdi iyileşme sürecindeyim ben 3 yılda çok yıprandım en ufak birine faydam olursa ne ala. Sevgilerimle..