1 kürtaj+5 kimyasal gebelik Beni Hatırlayanlar?

noniponi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
1.267
942
73
35
Merhabalar 3 yıldır yaşadıklarımı geçmişime bakar anlayabilirsiniz. Neler neler... Ne doktorlar,Testler. Sonunda işinin hakkını veren doktoru buldum genç ama çok bilgili. Benim gibi sorun yaşan kim varsa hamile kalamayanlarda bu doktora ulaşsın il dışından bile bir sürü hastası var. Doç.dr.gökalp öner. Bana gelecek olursak kürtajdan sonra yapışıklık olmuş ve 5 kimyasal gebelik geçirdim gittiğim hiçbir doktor anlamadı. Stres yapmayın olur merak etmeyin ,bir daha düşük yaparsan o zaman gel bakalım, tıp size çare bulamadı belki 10 yıl sonra anne olacaksınız, hiiiç uğraşma paran var mı tüp bebek yaptır sana adres vereyim.. Vs neler duydum doktorlardan 3 yılda. Gökalp beye gittim kayıplarımı anlattım 3 yıl önce kürtaj olduğumu fakat son 1 yıldır sağ kasığımda sancı olduğunu adet günlerimin azaldığını söyledim (başka doktorlara yapışıklık olabilir mi dediğimde yok yok olmaz olsaydı ilk 1 yılda olurdu dediler ) direk hsg+histereskopi yapmalıyız dedi. Yapıldı ve yapışıklık olmuş dediğğm gibi ve rahimin sağ tarafı tamamen kapanmış. Doktor bey gerekeni yaptı. Şimdi iyileşme sürecindeyim ben 3 yılda çok yıprandım en ufak birine faydam olursa ne ala. Sevgilerimle..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah aynı şeyleri bir dha yaşamazsın 🙏
Yapisiklik olması kimyasal gebeliğe nası neden oluyormuş cnim doktorun bişey dedi mi bu konu hakkında

Canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah aynı şeyleri bir dha yaşamazsın 🙏
Yapisiklik olması kimyasal gebeliğe nası neden oluyormuş cnim doktorun bişey dedi mi bu konu hakkında
Kameralı bi şekilde operasyon yapıldığından sonra bizede gösterdi bakın dedi rahim neredeyse kapanmış yer kalmamış elbette düşük olacak döllenen yumurtanın tutunabileceği bi alan yok ki dedi. Hatta son 1 yılda ben hamile kalamadım onuda sordum doktora rahim o kadar kapanmış ki spermin geçmesi buradan çok zor olur hamile kalamamın sebebide büyük ihtimalle budur dedi.

Kameralı bi şekilde operasyon yapıldığından sonra bizede gösterdi bakın dedi rahim neredeyse kapanmış yer kalmamış elbette düşük olacak döllenen yumurtanın tutunabileceği bi alan yok ki dedi. Hatta son 1 yılda ben hamile kalamadım onuda sordum doktora rahim o kadar kapanmış ki spermin geçmesi buradan çok zor olur hamile kalamamın sebebide büyük ihtimalle budur dedi.
Anladım canım çok geçmiş olsun 🙏 allahım yaşatmasın tekrar. İnşallah sağlıklı bi şekilde hamileliğin olur 😊
Bu arada ikisinin fiyatı çok tuttu mu

noniponi noniponi seni hatırlıyorum cnm . Benimde tekrarlayan kimyasalım vardı. Konuşmuştuk geçen yıldı sanırım. Geçmiş olsun . İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Anladım canım çok geçmiş olsun 🙏 allahım yaşatmasın tekrar. İnşallah sağlıklı bi şekilde hamileliğin olur 😊
Bu arada ikisinin fiyatı çok tuttu mu
Hstaneden kaynaklı biraz fazla oldu ama 3 yılda doktor gezerken daha fazla harcadık :(

Benim de gunlerim kimyasallardan sonra azaldi 😔 7 gunluk reglim bazen 3 bazen 5 oluyor benimde yeniden hsg cekilmem.lazm smdi tup e gtsem yeniden mi cekecekler 😵

Benim de gunlerim kimyasallardan sonra azaldi 😔 7 gunluk reglim bazen 3 bazen 5 oluyor benimde yeniden hsg cekilmem.lazm smdi tup e gtsem yeniden mi cekecekler 😵
Bende yapışıklıktan kaynaklı azalma oldu. Onun dışında neden azalma olur hiç duymadım. Ama kimyasal gebeliğin bunda etkisi olmaz sanırım

Back
X