Maşallah sağlıcakla büyüsün inşallah.benimde hayalim o inşallah bende hamile kalir saglikla bebegimi kucagima alirsam bende yazacagim.çünkü ookadar olumlu örnekler duymaya ihtiyacımız oluyor ki.merhaba arkadaşlar,
Buradaki yazıları okurken birgün ben de güzel şeyler yazıp insanlara ümit olacağım diye söz vermiştim.
%1 morfoloji ile 7-8 ayda hamile kaldım. Şimdi kızım kucağımda.
Üstelik hamilelikte de sürekli lekelenmelerim ve birgün ciddi kanamam oldu.
Demem o ki kimseyi kendinizle kıyaslamayan. Falancanın olmuyormuş diye sizin olmayacak gibi bir kaide yok.
Allah isteyen herkese nasip eder umarım
Canım sonucları dün aldık eşimin pztsi doktora gidecek.Bebeğini sağ salim kucağına al inşallah; ) benim eşimin de morfolijisi 1 ve bende yumurta tembelliği var.herhangi birsey kullandiniz mi?
Arisutu alinBebeğini sağ salim kucağına al inşallah; ) benim eşimin de morfolijisi 1 ve bende yumurta tembelliği var.herhangi birsey kullandiniz mi?
Arisutu alin
Erkeklerde sperm gelistirici duzeltici yani kadinlarda yumurta gelistirici yengem tup bebek yaptircakti dr onermistiArisutu kim için? eşime mi bana mi?
Onu nasıl temin edicem nasıl kullanılırArisutu alin
Aktarlarda ve balcilarda olur kucuk bir sisede onlar size anlatir kendiniz icin aldığınızı belirtin lutfenOnu nasıl temin edicem nasıl kullanılır
[/QUOTE]CCanım nasil oldu? Bize ne onerirsin?benimin esimin de 1 morfolojisi.QUOTE="Dnce, post: 53265701, member: 796202"]merhaba arkadaşlar,
Buradaki yazıları okurken birgün ben de güzel şeyler yazıp insanlara ümit olacağım diye söz vermiştim.
Demem o ki kimseyi kendinizle kıyaslamayan. Falancanın olmuyormuş diye sizin olmayacak gibi bir kaide yok.
masallah bende sifir morfolojiyle hamile kaldim ve sayimizda 1 milyonun altinda idi ama mucize oldu suanda 3.5 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese versinmerhaba arkadaşlar,
canım ben hamile değilim.konuyu açan kişiden alıntı yaptım sadexe :)[/QUOTE]Canım sağlıkla büyüt bebişini. Ne güzel morel oldun bana inşallah darısı basıma olur neler yaptınız peki eşiniz tedavi gördümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?