Dna hasarını sperm testinden sonra mı saptadınız. Suan hamileisninz sanırım. Nasıl oldu ilaç tedavisimiBaşlığı görünce hemen geldim bizim de morfoloji 1 2 arasi gidip geliyor ve dna hasar tedavimiz hala sürüyor. Morfoloji dışında probleminiz var miydi nasil bir tedavi süreci izlediniz biraz anlatir misiniz ?
Bende msj attım bana da 23 aralık dediler bakalımMesaj attım Kaan hocaya cevabı 28 aralıkta verecekmiş
Erkek faktoru topiginde mucizem beni buldu diye konum var inceleyebilirsinizDna hasarını sperm testinden sonra mı saptadınız. Suan hamileisninz sanırım. Nasıl oldu ilaç tedavisimi
canım sen ne yaptın sıkıntılar geçmiştir inşallahErkek faktoru topiginde mucizem beni buldu diye konum var inceleyebilirsiniz
Negüzel inşalah Rabbim bizede nasip eder birşey kullandınız mi peki detayları anlatabilir misinmasallah bende sifir morfolojiyle hamile kaldim ve sayimizda 1 milyonun altinda idi ama mucize oldu suanda 3.5 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese versin
hicbirsey kullanmadik iki uc ay sonra tup bebek yapacaktik ki hic beklemedigimiz anda hamile kaldigimi ogrendik ben adeti bekliyorum bir hafta gecikti sok olmustum idrarda cifti gorunce..Negüzel inşalah Rabbim bizede nasip eder birşey kullandınız mi peki detayları anlatabilir misin
Arada kanamam oluyor su an hasta yatiyorum canimcanım sen ne yaptın sıkıntılar geçmiştir inşallah
Allah yardımcın olsun canım inşallah geçer kanamanArada kanamam oluyor su an hasta yatiyorum canim
Yaaa ne güzel bir mucize evet eşim ameliyat oldu ilaçlarını kullanıo spermıyorgram testi oldu biraz ilerleme var doktor iki ay daha bekleyin dedi başka ilaç verdi bakalım inşalah bende hamile kalırımhicbirsey kullanmadik iki uc ay sonra tup bebek yapacaktik ki hic beklemedigimiz anda hamile kaldigimi ogrendik ben adeti bekliyorum bir hafta gecikti sok olmustum idrarda cifti gorunce..
insallah sizede nasip olur ama tedavinizide olun mutlaka.
insallah hamile kalsin hayirlisi olsun.bizde ameliyatlik bir durum yoktu ( varikosel yoktu) esimin degerleri cok dusuktu hepsi sayi hiz morfoloji bize direk tup bebek dediler bizde zaten beklemedik ikinci tup denemesinden kizim oldu 3.5 yasinda iste kardesi olsun diye tekrar deniycektik normal yoldan oldu mucize gercekten..sizde normal uoldan deneyin tabiki ama tup bebekde deneyin cok beklemeyin benceYaaa ne güzel bir mucize evet eşim ameliyat oldu ilaçlarını kullanıo spermıyorgram testi oldu biraz ilerleme var doktor iki ay daha bekleyin dedi başka ilaç verdi bakalım inşalah bende hamile kalırım
yaa inşalah bizimde bir mucizemiz olur. Biz baslayacaktık tüp bebeğe ama doktor son spremıyogramda yükselme var dedi ilaçları yeniledi iki ay daha bekleyeceğiz umarım tüp bebeğe gerek kalmaz mucizemiz doğal yolla gelir ama gelmezse baslayacagız bakalım sabırinsallah hamile kalsin hayirlisi olsun.bizde ameliyatlik bir durum yoktu ( varikosel yoktu) esimin degerleri cok dusuktu hepsi sayi hiz morfoloji bize direk tup bebek dediler bizde zaten beklemedik ikinci tup denemesinden kizim oldu 3.5 yasinda iste kardesi olsun diye tekrar deniycektik normal yoldan oldu mucize gercekten..sizde normal uoldan deneyin tabiki ama tup bebekde deneyin cok beklemeyin bence
evet insallah degerleri yukselirde normal yoldan olur en guzeli...tedavi sureci stresli her acidan maddi manevi insallah gerek kalmaz.Allah yardimciniz olsunyaa inşalah bizimde bir mucizemiz olur. Biz baslayacaktık tüp bebeğe ama doktor son spremıyogramda yükselme var dedi ilaçları yeniledi iki ay daha bekleyeceğiz umarım tüp bebeğe gerek kalmaz mucizemiz doğal yolla gelir ama gelmezse baslayacagız bakalım sabır
Ya Rabbim bağışlasın. Bu yazılanlar umut oluyor. Doğal yolla mı peki tüp bebek mi? Biz tüp bebek tedavisine başlayacğız ve bizim de durumumuz aynı.masallah bende sifir morfolojiyle hamile kaldim ve sayimizda 1 milyonun altinda idi ama mucize oldu suanda 3.5 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese versin
merhaba,ikinci tup denemesinden kizim oldu.3.5 sene sonra kardesi olsun diye tup denemek uzereydik normal yolla hamile kaldim.Darisi size insallahYa Rabbim bağışlasın. Bu yazılanlar umut oluyor. Doğal yolla mı peki tüp bebek mi? Biz tüp bebek tedavisine başlayacğız ve bizim de durumumuz aynı.
Hayırlı olsun başlıgı görünce yazınızla karsılastım sizde mi doğal yolla hamile kaldınız?simdiden hayırlı olsunBebeğini sağ salim kucağına al inşallah; ) benim eşimin de morfolijisi 1 ve bende yumurta tembelliği var.herhangi birsey kullandiniz mi?
Doğal yolla hamile kaldım.annem memleketten eşime macun almıştı 4 ay önce.belkide onun faydası oldu diyoruz.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.Hayırlı olsun başlıgı görünce yazınızla karsılastım sizde mi doğal yolla hamile kaldınız?simdiden hayırlı olsun
Merhaba macunun içinde neler var bilginiz var mı ?Doğal yolla hamile kaldım.annem memleketten eşime macun almıştı 4 ay önce.belkide onun faydası oldu diyoruz.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Bilmiyorum canım özel karışım.yanlız bala karıştırılmıstı onu biliyorum.kişiye özel hazırlanıyor.Merhaba macunun içinde neler var bilginiz var mı ?
Bizde Ahmet marankinin macununu yaptırdık kullanıyo eşim ama umarım işe yararBilmiyorum canım özel karışım.yanlız bala karıştırılmıstı onu biliyorum.kişiye özel hazırlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?