inşallah tutar canım benim, süreci bizimle paylaş :)İnş hayırlısı ile buraya yazarız. Bakalım bugün tüp bebek tedavisi için görüşmeye gidiyorum. Süreçten korkuyorum. Rabbim inş yavrularımızı nasip etsin.
Cok sevindim darısı bize son tahlildeki sayı ve hareketi hatırlıomunuz?Doğal yolla hamile kaldım.annem memleketten eşime macun almıştı 4 ay önce.belkide onun faydası oldu diyoruz.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
morfolijisi %1 ve hareket %35 di.Cok sevindim darısı bize son tahlildeki sayı ve hareketi hatırlıomunuz?
İnş ilk görüşmeyi yaptım. Şimdi karar vereceğim. Morfoloji düşük olduğu için korkuyorum. Düşükle sonlanma olabiliyor kaliteli embriyo oluşmayınca. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sayı az, morfoloji düşük, hareket az sperm kalitesi için keçiboynuzu kullanıyoruz inş faydası olur.inşallah tutar canım benim, süreci bizimle paylaş :)
Morfoloji flan nasil nasil bi ilac verdi acaba?Yaaa ne güzel bir mucize evet eşim ameliyat oldu ilaçlarını kullanıo spermıyorgram testi oldu biraz ilerleme var doktor iki ay daha bekleyin dedi başka ilaç verdi bakalım inşalah bende hamile kalırım
Maşallah sayınız yüksekmiydi ml de ve toplamda ?morfolijisi %1 ve hareket %35 di.
Amin sizinde olur inşallah
baktirmadik tekrar.en son 4 ay önce boyleydi.Maşallah sayınız yüksekmiydi ml de ve toplamda ?
İNŞALLAH tutar canım rabbim hayırlısı ile evlat sahibi etsin hepimizi değerleriniz kaç acaba kuzu?İnş ilk görüşmeyi yaptım. Şimdi karar vereceğim. Morfoloji düşük olduğu için korkuyorum. Düşükle sonlanma olabiliyor kaliteli embriyo oluşmayınca. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sayı az, morfoloji düşük, hareket az sperm kalitesi için keçiboynuzu kullanıyoruz inş faydası olur.
inşallah faydası olur canım bekliyoruz :)İnş ilk görüşmeyi yaptım. Şimdi karar vereceğim. Morfoloji düşük olduğu için korkuyorum. Düşükle sonlanma olabiliyor kaliteli embriyo oluşmayınca. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sayı az, morfoloji düşük, hareket az sperm kalitesi için keçiboynuzu kullanıyoruz inş faydası olur.
Bizde ameliyat olduk 27 milyon sperm %3 haraketlilik vardı. 6 ay sonra 43 milyona harakette 7ye çıktı sonra tekrarladık varikoselle ilgili testleri. Varikosel görünüyordu yine. Başka hekime gittik kapsamlı yapılmamış ameliyat dedi. 3 ay takviye vitamin kullandık bugün tahlil sonuçlarını alcaz bakalım işe yarıyor mu?Merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum.
Eşim ağustosta varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra test yaptıgımızda ileri hareketlilik %1 iken %15 oldu bi ay sonra %32 fakar sperm sayımız 200.000 bu da çok çok az morfolojimiz %3 dna Hasar %30 çıktı dna hasar düşürecek ilaç kullanan varmı yada morfoloji için yada sperm sayısını arttırabilen arkadaslar varmı lütfen yardımcı olur musunuz ?
Sonucu bizede yazz kuzuBizde ameliyat olduk 27 milyon sperm %3 haraketlilik vardı. 6 ay sonra 43 milyona harakette 7ye çıktı sonra tekrarladık varikoselle ilgili testleri. Varikosel görünüyordu yine. Başka hekime gittik kapsamlı yapılmamış ameliyat dedi. 3 ay takviye vitamin kullandık bugün tahlil sonuçlarını alcaz bakalım işe yarıyor mu?
Sonuçlarını paylaşırsan cok sevinirim birde neler kullandın ?Bizde ameliyat olduk 27 milyon sperm %3 haraketlilik vardı. 6 ay sonra 43 milyona harakette 7ye çıktı sonra tekrarladık varikoselle ilgili testleri. Varikosel görünüyordu yine. Başka hekime gittik kapsamlı yapılmamış ameliyat dedi. 3 ay takviye vitamin kullandık bugün tahlil sonuçlarını alcaz bakalım işe yarıyor mu?
Hiç bir değişiklik Yok. 3 ay proxeed plus ve e vitamini kullandın hiç etki etmemiş. Canım çok sıkıldı.Sonuçlarını paylaşırsan cok sevinirim birde neler kullandın ?
çok üzüldüm kuzu bir de emodex i deneyin derim.. çok zor süreçler Allah hepimizin sabrını arttırsın. umudunu asla kaybetme. neler neler gördük okuduk burda..Hiç bir değişiklik Yok. 3 ay proxeed plus ve e vitamini kullandın hiç etki etmemiş. Canım çok sıkıldı.
Sağol canım. Emeklerimin karşılığını alamamak yıpratıyor beni. Promen K ya geçtik bakalım neler olacak.çok üzüldüm kuzu bir de emodex i deneyin derim.. çok zor süreçler Allah hepimizin sabrını arttırsın. umudunu asla kaybetme. neler neler gördük okuduk burda..
inşallah güzel sonuçlar alırsınız kuzu en kısa zamandaSağol canım. Emeklerimin karşılığını alamamak yıpratıyor beni. Promen K ya geçtik bakalım neler olacak.
İnşallah canım inşallah pes etmiyorum bakalım.inşallah güzel sonuçlar alırsınız kuzu en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?