Erkek İnfertilitesi %1 morfoloji bebeğim kucağımda

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dnce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah tutar canım benim, süreci bizimle paylaş :)
İnş ilk görüşmeyi yaptım. Şimdi karar vereceğim. Morfoloji düşük olduğu için korkuyorum. Düşükle sonlanma olabiliyor kaliteli embriyo oluşmayınca. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sayı az, morfoloji düşük, hareket az sperm kalitesi için keçiboynuzu kullanıyoruz inş faydası olur.

Yaaa ne güzel bir mucize evet eşim ameliyat oldu ilaçlarını kullanıo spermıyorgram testi oldu biraz ilerleme var doktor iki ay daha bekleyin dedi başka ilaç verdi bakalım inşalah bende hamile kalırım
Morfoloji flan nasil nasil bi ilac verdi acaba?

İNŞALLAH tutar canım rabbim hayırlısı ile evlat sahibi etsin hepimizi değerleriniz kaç acaba kuzu?

inşallah faydası olur canım bekliyoruz :)

merhaba arkadaşlar 3 ay önce aşılama tedavisi için hastaneye gittik eşimin sperm sonuçlarında morfoloji %1 çıktı doktorlar bu rakamı çok düşük buldu ve 3 ay kullanması için PROMOTİL adlı vitamin ilacını önerdi. Sayımız güzel ancak morfoloji ve ileri hareket düşüktü. 3 ay sonunda eşim aynı hastanede tekrar test verdi ve morjolojinin %6 ya çıktığını öğrendik. sperm saysısı da 10milyondan fazla artmış ayrıca. Ancak ileri harekete pek etkisi olmamış ileri hareketimiz %12 Ancak morjolojinin ciddi anlamda artması bizi çok mutlu etti. Morfoloji sıkıntı olan arkadaşlar bilginiz olsun istedim. Üroloji doktoru bu sonuçlarla normal yollada bebeğiniz olabilir demiş ancak biz daha fazla vakit kaybetmek istemiyoruz. Adetim olduktan sonra aşılama tedavisine başlayacağız.

Merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum.
Eşim ağustosta varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra test yaptıgımızda ileri hareketlilik %1 iken %15 oldu bi ay sonra %32 fakar sperm sayımız 200.000 bu da çok çok az morfolojimiz %3 dna Hasar %30 çıktı dna hasar düşürecek ilaç kullanan varmı yada morfoloji için yada sperm sayısını arttırabilen arkadaslar varmı lütfen yardımcı olur musunuz ?

Bizde ameliyat olduk 27 milyon sperm %3 haraketlilik vardı. 6 ay sonra 43 milyona harakette 7ye çıktı sonra tekrarladık varikoselle ilgili testleri. Varikosel görünüyordu yine. Başka hekime gittik kapsamlı yapılmamış ameliyat dedi. 3 ay takviye vitamin kullandık bugün tahlil sonuçlarını alcaz bakalım işe yarıyor mu?

Sonucu bizede yazz kuzu

Sonuçlarını paylaşırsan cok sevinirim birde neler kullandın ?

Hiç bir değişiklik Yok. 3 ay proxeed plus ve e vitamini kullandın hiç etki etmemiş. Canım çok sıkıldı.
çok üzüldüm kuzu bir de emodex i deneyin derim.. çok zor süreçler Allah hepimizin sabrını arttırsın. umudunu asla kaybetme. neler neler gördük okuduk burda..

çok üzüldüm kuzu bir de emodex i deneyin derim.. çok zor süreçler Allah hepimizin sabrını arttırsın. umudunu asla kaybetme. neler neler gördük okuduk burda..
Sağol canım. Emeklerimin karşılığını alamamak yıpratıyor beni. Promen K ya geçtik bakalım neler olacak.

Sağol canım. Emeklerimin karşılığını alamamak yıpratıyor beni. Promen K ya geçtik bakalım neler olacak.
inşallah güzel sonuçlar alırsınız kuzu en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…