1 Nisan da Transferi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi rudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı dayanamadım acile gidip kan testi yaptırdım değer 36.2 çıktı haaammmiiillleeeyyyiiimmmmmmm darısı herkese nasip olur inşallah

idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı dayanamadım acile gidip kan testi yaptırdım değer 36.2 çıktı haaammmiiillleeeyyyiiimmmmmmm darısı herkese nasip olur inşallah
tebrık edıyorum canım Darısı dıger arkadaşlarımın basına

bu arada benımde degerım 37 cıktı yarın tekrar test yaptıracam ınsallah yukselır dualarınıza ıhtıyacım var rabbım hepımızın yardımcısı olsun amın

kızlar değerlerimiz birbrine yakın ınş bu değerler yükselir
benim kanamam vardı iğneler kesti
Rabbime yalvarıyorum mutluluğumuz yarım kalmasın diye
ınş hepimizin değeri çook yükselir
rudi 2 embryo idi
benimde öyleydi ama değerlerden ikiz olmadıkları kesin artık sanırım
ınş Rabbim hayrlısı ile naisp etsinde

tşk ederim cnm seninde gözün aydın tebrik ederim,yarında büyük gün inş çoook yükselir hepimizin allah yardımcımız olsun

caanım süper ya valla çok sevindim , çok heyecanlıydın. ohhh işallah hayırlsıı ile geçer 9 aycanım , gözü aydın
teşekkür ederim canım. darısı tüm isteyenlere olsun her an hepimiz için hep dua ediyorum. çok zor hasreti bunu en iyi bilenlerdenim. bu arada heyecanım hala devaam etmekte.

canımmm senn değerin kaç çıktı merak ettim
benimki düşük ama dr lar önemli olan artması dedi
doktorlar değerlere takılmayın önemli olan 48 saat ara ile artışının düzenli olması diyorlar.
bak katlandı senni değer perşembe de yapacaksın değil mi test. bende yapacağım.
benim değer maşallah 245 çıktı

Son düzenleme:
sen de ben gibi sabırsızsın ama olsun bu güzel haber ibir an önce aldın dimi buna değer....
Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah.9 ayın güzelce hemence geçsin hemen anne olalım.
testi bugun tekrarlayacaksın sanırım..

İnşallah kat kat artmıştır değerin canım.Hayırlı sağlıklı evlatların olur inşallah. Doktorlar değerlere bakmayın diyorlar önemli olan düzenli artması imiş. benim maşallah 245 çıktı. inşallah sağlıklı bir gebeliktir. ben de yarın yeniden test yapacağım.

Canım sen Kan pıhtılaşması için hangi iğneleri kullanıyorsun ve hala dvm ediyor musun merak ettim.

ben fraxiparine 0.4 ml kullanıyorum keseyi görene kadar dvm dedi doktor.

bugun çok sessiz bu topik neden ?

oooooooooo maaşallahhhhhhh
senin değerin maaşalahhh
keşke benim değerimde seninki gibi olsa
ınş yükselir benimde canım dua et olur mu bana

Canım sen Kan pıhtılaşması için hangi iğneleri kullanıyorsun ve hala dvm ediyor musun merak ettim.

ben fraxiparine 0.4 ml kullanıyorum keseyi görene kadar dvm dedi doktor.
canım ben transfer gününden itibaren bşalmadım ama kanama olunca dr bırak dedi
kanama kesilsin devam edeceğiz
cleaxn benimkide 0.4 tü
aynı grup zaten
ama ben gün aşırı kullanıyordum sen nasıl kullancaksın

bugun çok sessiz bu topik neden ?

transferden beri yeni evimizdeyiz,taşındık internetimiz yok giremedim...ama aklım hep burdaydı,
rudi çok tebrik ediyorum,inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin,ne kadar çok sevindim anlatamam bana da çok büyük moral oldun...
benimde bugün 3.günüm...ama hiçbir belirtim yok henüz...
merak ediyorum test gününe kadar seninde belirtisiz mi geçti yoksa son günler farklı mı?::))))

slm kızlar nerelerdesiniz kanı verdik şimdi sabırsızlıkla saatın 2 olmasını beklıyorum inş. yükselmiştir

oooooooooo maaşallahhhhhhh
senin değerin maaşalahhh
keşke benim değerimde seninki gibi olsa
ınş yükselir benimde canım dua et olur mu bana
Dualarımdasın canım,, bugun testi tekrarladın mı?
ben fraxiparine günde 1 kez kulanıyorum ve kısmetse ilk muayeneye kadar kullanmamı istedi doktorum.
bu arada doğuma kadar da kullanan varmış duyduğuma göre.Hayırlısı artık

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için darısı başına İnşallah
Belirti arama canım olmayanda var olanda benim ki de belirtisiz sayılır. sadece bacağıma kramp tarzı 2-3 kez ağrı girdi,çok minink 2-3 kasık ağrısı normalde dikkate alınmayacak kadar küçük ama illede belirti aradığım için bunları bulmuştum,birde bende dudaklarım acaip kurudu ağzımın kenarında 2 yara çıkmıştı..
Transferin tekrar hayırlı olsun 8 gün sonra güzel haberi vereceksin inşallah. OOO yeni ev ,bebişler epey bir değişiklik oldu bu ay desene hayatında. Umarım yeni evinde bebişlerinle beraber sağlıkla huzurla oturursunuz.Kocaman bir aile olun emii..

slm kızlar nerelerdesiniz kanı verdik şimdi sabırsızlıkla saatın 2 olmasını beklıyorum inş. yükselmiştir

Buradayım sezen,son 1 saat hadi hayırlısı .İnşallah canım yükek değerler lırız sonuna kadar hayırla gider hamileliğimiz. sağlıkla kucağımızı alırız Aralık ta bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…