idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı dayanamadım acile gidip kan testi yaptırdım değer 36.2 çıktı haaammmiiillleeeyyyiiimmmmmmm darısı herkese nasip olur inşallah
tebrık edıyorum canımidrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı dayanamadım acile gidip kan testi yaptırdım değer 36.2 çıktı haaammmiiillleeeyyyiiimmmmmmm darısı herkese nasip olur inşallah
ben de hamileyyyyyyyyyyyyyyimmmmmmmmmm
tebrık edıyorum canımDarısı dıger arkadaşlarımın basına
bu arada benımde degerım 37 cıktı yarın tekrar test yaptıracam ınsallah yukselır dualarınıza ıhtıyacım var rabbım hepımızın yardımcısı olsun amın
bu arada benımde degerım 37 cıktı yarın tekrar test yaptıracam ınsallah yukselır dualarınıza ıhtıyacım var rabbım hepımızın yardımcısı olsun amın
canım tebrik ederim hayırlı olsun
teşekkür ederim canım. darısı tüm isteyenlere olsun her an hepimiz için hep dua ediyorum. çok zor hasreti bunu en iyi bilenlerdenim. bu arada heyecanım hala devaam etmekte.caanım süper ya valla çok sevindim , çok heyecanlıydın. ohhh işallah hayırlsıı ile geçer 9 aycanım , gözü aydın
doktorlar değerlere takılmayın önemli olan 48 saat ara ile artışının düzenli olması diyorlar.canımmm senn değerin kaç çıktı merak ettim
benimki düşük ama dr lar önemli olan artması dedi
sen de ben gibi sabırsızsın ama olsun bu güzel haber ibir an önce aldın dimi buna değer....idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı dayanamadım acile gidip kan testi yaptırdım değer 36.2 çıktı haaammmiiillleeeyyyiiimmmmmmm darısı herkese nasip olur inşallah
Canım sen Kan pıhtılaşması için hangi iğneleri kullanıyorsun ve hala dvm ediyor musun merak ettim.kızlar değerlerimiz birbrine yakın ınş bu değerler yükselir
benim kanamam vardı iğneler kesti
Rabbime yalvarıyorum mutluluğumuz yarım kalmasın diye
ınş hepimizin değeri çook yükselir
rudi 2 embryo idi
benimde öyleydi ama değerlerden ikiz olmadıkları kesin artık sanırım
ınş Rabbim hayrlısı ile naisp etsinde
canım ben transfer gününden itibaren bşalmadım ama kanama olunca dr bırak dediCanım sen Kan pıhtılaşması için hangi iğneleri kullanıyorsun ve hala dvm ediyor musun merak ettim.
ben fraxiparine 0.4 ml kullanıyorum keseyi görene kadar dvm dedi doktor.
bugun çok sessiz bu topik neden ?
Dualarımdasın canım,, bugun testi tekrarladın mı?oooooooooo maaşallahhhhhhh
senin değerin maaşalahhh
keşke benim değerimde seninki gibi olsa
ınş yükselir benimde canım dua et olur mu bana
transferden beri yeni evimizdeyiz,taşındık internetimiz yok giremedim...ama aklım hep burdaydı,
rudi çok tebrik ediyorum,inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin,ne kadar çok sevindim anlatamam bana da çok büyük moral oldun...
benimde bugün 3.günüm...ama hiçbir belirtim yok henüz...
merak ediyorum test gününe kadar seninde belirtisiz mi geçti yoksa son günler farklı mı?::))))
slm kızlar nerelerdesiniz kanı verdik şimdi sabırsızlıkla saatın 2 olmasını beklıyorum inş. yükselmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?