Buradayım sezen,son 1 saat hadi hayırlısı .İnşallah canım yükek değerler lırız sonuna kadar hayırla gider hamileliğimiz. sağlıkla kucağımızı alırız Aralık ta bebişlerimizi.
ben sonucu aldım cnm 57.57 olmuş benim deger sizden ne haberler var
maşallah canım. Tekrar tekrar hayırlı olsun doktorunu aradın mı? Randevunu al ilk muayene için.
benimde değerim 2.ye katlanmış çok şükür..
ben sonucu aldım cnm 57.57 olmuş benim deger sizden ne haberler var
CANIM BENDE SENN GİBİYİM VALLA
AMA BİZE BUGÜN DR İLK DEĞERİN % 60 KADAR ARTMŞ OLMASI GEREK BİZE DEDİ
VE SENİNDE BENİMDE ÖYLE
57.6 YAPIYOR SENİNKİSİ
ŞİMDİLİK ÜZÜLMEYELİM BEN ARTIK KAN VERMEYECEĞİM
DR STRES YAPIYORSUN DEDİ
HAYRLISI BAKALIM BEKLEYİP GÖRCEZ
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için darısı başına İnşallah
Belirti arama canım olmayanda var olanda benim ki de belirtisiz sayılır. sadece bacağıma kramp tarzı 2-3 kez ağrı girdi,çok minink 2-3 kasık ağrısı normalde dikkate alınmayacak kadar küçük ama illede belirti aradığım için bunları bulmuştum,birde bende dudaklarım acaip kurudu ağzımın kenarında 2 yara çıkmıştı..
Transferin tekrar hayırlı olsun 8 gün sonra güzel haberi vereceksin inşallah. OOO yeni ev ,bebişler epey bir değişiklik oldu bu ay desene hayatında. Umarım yeni evinde bebişlerinle beraber sağlıkla huzurla oturursunuz.Kocaman bir aile olun emii..
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.İnşallah siz de bizde sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı..1 2 defa bu siteyi takip etmiştim...
uzun zamandır bakmadım gözüme çarptı
gözünüz aydın kızlar çok sevindim sizin adınıza ne güzel bebişleriniz tutunmuş annelerine....
merhaba rudi,okuyunca inanamadım sabah uyandığımda dudaklarım çok fena çatlamıştı ve 3 gündür ağzımın içinde 2 yara var:)))) hadi hayırlısı diyim.... dondurulmuş olunca çok bi belirti olmuyo galiba.... bugün 4.günümde bitmiş sayılır... senin kan değerinde çok güzel çıkmış,inşallah sağlıkla artmaya devam eder:)))
Kontrole ne zaman gideceksin.ama daha kan verme dedi ama dayanabilir miyim kontrole kadar bilmem.hayırlısı neyse o olsun bana doktorum gebelik var dedi ama cumartesi tekrar kan vericem
Kontrole ne zaman gideceksin.ama daha kan verme dedi ama dayanabilir miyim kontrole kadar bilmem.
İnşallah canım.Çok güzel bir belirti bak bende de olmuştu ve değerim pozitif çıktı. hadi bakalım sıra sende. benim değer maşallah 14.günde 2 ye katlamış ama inşallah ilk randevuda kesecikleri ve kalp atışlarını duyarım ayyy şimdiden panik oldum. tadavinin her aşaması epey stresli hep bekle ve telaş et... sağlıklı olsunda biz bekleriz dimi..
Amin cümlemizin inşallah..ilk kontrol 11 gün sonra kese için amaa bu kısmıda çok heyecanlı sakın olmaya çalışıyorum..inşallah 2 bebeğinde sıkı sıkı tutunmuşlardır,kan değerin öyle gösteriyor bence:))) ikiye katlamış olması sağlıkla ilerlediklerini gösterir,ilk kontrolünüz ne zaman olacak?
stress yapmamaya çalış,onlar artık seninle,sakinliğine moraline ihtiyaçları var:)))
benimde testim haftaya cuma... beklemek zor gelmiyor da sonuç günü korkutuyor tabii...
ayyy ne güzel kızlar çoğunuz bebeğinize kavuşmuşsunzu hayrlı olsun
genelde 3. denemede nedense(
tüp bebekte hepsini iğne yaptırarark mı yaptı zı dondurulmuşlarla hanmile kalan var mı
cnm benim zaten esas günüm 14 perşembe idi ben dayanadam 12 gün yaptırdım,doktor kendi verdigi günü kabul edip cumartesi tekrar istedi çıkan sonuca göre randevu vercek,randevua gittigimizde keseyi görcekler sanırım öylemi acaba
Amin cümlemizin inşallah..ilk kontrol 11 gün sonra kese için amaa bu kısmıda çok heyecanlı sakın olmaya çalışıyorum..
Korkma canım hayırlı haber alacaksın evde dinleniyor musun yoksa çalışıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?