1 Nisan da Transferi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi rudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben meryem suresini okuyorum dualarımda sizlerde varsınız sizlerde okuyun 41 defa okunacakmış allah bütün evlat hasreti çekenlere tez vakitte nasip eder inşallah

sagol tatlım alllahım kım ne kadar ıstıyorsa herkese bebek versın kımsenın kucagını bos koymasın amınnnnn canım sen test yaptın mı yoksa daha var mı gunune

kızlar ben meryem suresini okuyorum dualarımda sizlerde varsınız sizlerde okuyun 41 defa okunacakmış allah bütün evlat hasreti çekenlere tez vakitte nasip eder inşallah

amınnnnnn nesrıncım duaların etkısı çok oluyor yeterkı sabrımızı kontrol edelım bende salatı tefrıcıye okuyorum bıtsın sızlerede yardım edrım okuma konusunda

arkadaşlar geriye gün sayanlardan biri de bendim biliyorsununuz , test sonucum negatif . umarım sizlerin ki pozitif olur. benim ki de işallah bir daha ki sefere diyorum , hayırlısı olsun hepimiz için

canım moralimizi yüksek tutalım allahın takdiri bundada vardır bi hayır daha zamanı gelmemiş demekki bizimde yüzümüz gülecek

canım çok tesekkur ederım moral buldum alllah razı olsun

ınsalllah canım darısı bekleyen ısteyen herkesın basına ınsalllah senden de dıger arkadaslardan da haber bekleyecem en kısa zamnda deme kı olmayınca hayırlısı boyleymış dıyoruz gecmısı bırakıp gelecege yenı umtlarla ınsalllah amınnnnn

canım duaların için çooook teşekkür ederim.
sen nasılsın ? 2.deneme için yer ve tarih belirledin mi?

canım iyi olucaz yok çaresi toparlamaya gayret ediyorum ben bursa acı bademde yaptırdım ilk denememi yine orada olmasını istiyorum bu ay da gecsinde önümüzdeki ay başlamak istiyorum çok ara vermeyim diyorum malum yaşlar geçiyo

slm kızlar bende 1 nisanda transfer oldum bu gün 10. gün ilk denenemem inşallah hepize nasip olur annelik en kısa zamanda bebişlerimizi kucaklarız

slm kızlar bende 1 nisanda transfer oldum bu gün 10. gün ilk denenemem inşallah hepize nasip olur annelik en kısa zamanda bebişlerimizi kucaklarız

Canım 1 nisan da ben de transfer oldum transfer gününüde sayıyorlar ve 12 nisan test tarihim yani yarın.
sen çarşamba mı yapacaksın testi?
kaçıncı denemen hayırlısı ve son denemen olur canım.

Canım 1 nisan da ben de transfer oldum transfer gününüde sayıyorlar ve 12 nisan test tarihim yani yarın.
sen çarşamba mı yapacaksın testi?
kaçıncı denemen hayırlısı ve son denemen olur canım.

cnm bana 14 nisan dediler yanı perşembe günü inş hepimiz için hayırlısı olur benim ilk denemem inş ilk ve son olur ama benim hiç cesaretim yok test yapmaya sende herhangi bir belirti oldumu cnm

rudi canım kan verdin mi acaba seni merak ediyorum
aramıza hamile olarak gel ınşaallahhhh

Ben de Hamileyyyyyyyyyyyyyyimmmmmmmmmm

canım çok tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin sonunda seninde yüzün güldü allah bizlerede nasip etsin
amin amin aminnn.
çok sağol canım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına..inşallah..

cnm çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

amin canım darısı en kısa zamanda sizlere..
bu arada senin test perşembe değil mi? belirti felan arama , bende de bir şey yok hala ama bak sonuc pozitif.

amin canım darısı en kısa zamanda sizlere..
bu arada senin test perşembe değil mi? belirti felan arama , bende de bir şey yok hala ama bak sonuc pozitif.

ewet benim test perşembe ama cesaretim yok valla,senin degerler kaç çıktı 2 gün sonra tekrar yapıcan mı,ama acayıp sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…