Tebrik ederim canımsen dinlen bol bol su iç değerin katlana katlana büyüsün inşallah..
3.deneme benimde ancakcbunu çeken bilir canım,bizi bizden başkası anlamaz. Hadi gözün aydın bu kez oldu ,son artık deneme falan yok. ee tabi sonradan kardeş istersen bebişine bilemem
kızlar ben meryem suresini okuyorum dualarımda sizlerde varsınız sizlerde okuyun 41 defa okunacakmış allah bütün evlat hasreti çekenlere tez vakitte nasip eder inşallah
arkadaşlar geriye gün sayanlardan biri de bendim biliyorsununuz , test sonucum negatif . umarım sizlerin ki pozitif olur. benim ki de işallah bir daha ki sefere diyorum , hayırlısı olsun hepimiz için
amınnnnnn nesrıncım duaların etkısı çok oluyor yeterkı sabrımızı kontrol edelım bende salatı tefrıcıye okuyorum bıtsın sızlerede yardım edrım okuma konusunda
canım çok tesekkur ederım moral buldum alllah razı olsuncanım çooook sevindim inan kendim hamileymişim gibi mutlu oldum hiç merak etme değerin yükselecek ben buna yürekten inanıyorum moralini yüksek tut keyfini çıkar allah gönlüne göre vericek inanıyorum sende inan kendine dikkat et
didarcım allah kabul etsin inşallah allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
canım duaların için çooook teşekkür ederim.
sen nasılsın ? 2.deneme için yer ve tarih belirledin mi?
slm kızlar bende 1 nisanda transfer oldum bu gün 10. gün ilk denenemem inşallah hepize nasip olur annelik en kısa zamanda bebişlerimizi kucaklarız
Canım 1 nisan da ben de transfer oldum transfer gününüde sayıyorlar ve 12 nisan test tarihim yani yarın.
sen çarşamba mı yapacaksın testi?
kaçıncı denemen hayırlısı ve son denemen olur canım.
Ben de Hamileyyyyyyyyyyyyyyimmmmmmmmmm
amin amin aminnn.canım çok tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin sonunda seninde yüzün güldü allah bizlerede nasip etsin
cnm çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza
amin canım darısı en kısa zamanda sizlere..
bu arada senin test perşembe değil mi? belirti felan arama , bende de bir şey yok hala ama bak sonuc pozitif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?