1 normal morfoloji ile 34. aymzda geldi mucizemmm!

xsximal82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
408
2
41
hep buraya HAMİLEYİİİİİİİMMMM diye haykırdığım günleri bekledim tam 34 ay boyunca ve Rabbim kısmet etti çok şükür kızlar...

evde pc bozuk olduğundan ancak haber verebiliyorum, pazar günü öğrendik meleğimin canımda, kanımda olduğunu..Eşimin sevinçten sonraki ilk tepkisi KK ya haber verelim oldu : )ben de 4 gün gecikmeli olarak paylaşıyorum mutluluğumu sizinle ve umut vermek istiyorum bizim gibi olanlara.. bebişimiz 5+2 günlük teyzeleri..3,1 mm'cik bir kese şeklindeydi pazartesi günü boncuğum..

%1 normal morfoloji, 10.41 fsh değeriyle 2 defa olumsuz aşılama deneyiminden sonra kurban bayramından sonra tüp bebek deneyecektik ama Rabbim Ramazan ayında yasinlerle, fetihlerle, dualarla gönderdi mucizemizi..

eşimin ailesi Esat Cosan'ın çocuğu olmayanlara tavsiyesinin 500 yasin okumak olduğunu duymuşlar ve bu ay benden habersiz 500 yasin okumuşlar, ben de 41 fetih suresi okumuştum, ayrıca hacca gidenlerden dualar istemiştim..bunlar birleşince ve en başta Rabbim "OL" deyince geldi boncuğum..Rabbim tüm hamişlerle beraber sağlıcakla hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip eder inşaallah.. hepiniz dualarımdasınız, siz de bizim için dua edin lütfen...
 
Rabbim 'OL' deyince ne olmaz ki,bu çok garip bir duygu hamile olduğm için mi bu kadar duygusalım yoksa normalde de duygusal mıydım kestiremiyorum ama heyecanınızı gözlerim dolu dolu okudum ..
Rabbim nelere Kâdir... Aman dikkatli ol canım. Allah ım eline almayı da nasip etsin inşallah. :CüvCüv:
 
Rabbim 'OL' deyince ne olmaz ki,bu çok garip bir duygu hamile olduğm için mi bu kadar duygusalım yoksa normalde de duygusal mıydım kestiremiyorum ama heyecanınızı gözlerim dolu dolu okudum ..
Rabbim nelere Kâdir... Aman dikkatli ol canım. Allah ım eline almayı da nasip etsin inşallah. :CüvCüv:

çok teşekkür ederim,amin...
heyecanımı görüp paylaştığın için bir kez daha teşekkür ederim..elimden geldiğince dikkat ediyorum, sen de dikkat et emi!
 
tebrik ederim ;rabbimin kudretinden sual olunmaz,binlerce kez şükürler olsun ki benide en zor anımda bir bebekle müjdeledi,bizim ufaklıkta 7+6 haftalık....rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin canım.....:ecrin_bebek:
 
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin, bahtı açık olsun.
 
bu forumda en çok okumaktan zevk aldığım topiklerden bitanesi hamileyim topiği

okadar çokkk sevindim ki rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
şu mübarek günde mevlam dua eden bütün arkadaşlarımızında duasını kabul etsin inşallah
 
tebrik ederim canım Allahım tamamına erdirsin vallahi her isteyene Allah versin bebek ben sevinirim ama
sorun erkek inf.olup ta doğal yoldan hamile kalanlara daha da bi seviniyorum darısı başımıza olsun:)))))))))ben de 41 meryem suresine başladım 37 tane kaldı bu bitsin de fetih suresine başlıym o zaman
sana bebişinle birlikte çok çok çok sağlıklı ve kolay hamilelik diliyorum
tekrar tebrikler du et bizlere
 
tebrik ederim şu mubarek ayda rabbim sana bebek için acılan elleri boş cevirme:Saruboceq:
 
çok sevindim canm. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. ben de Allah büyüktür diyorum hep ve umudumu kesmiyorum. sen de herkes için dua et canım.
 
canım gözün aydın
rabbimin ol dedikten sonra oldurmayacağı bişey yok
bizimde morfolojimiz 1 di
rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah hepimizin :Saruboceq: ve darsısı diğer arkadaşlarımızın başına
 
X