1 ocak 2016 fit girelim

İlk kilo bildirimi benden olsun :) 66.1
Boy: 1.67 yas 21 :)

Eklentiler

• IMG_20151020_062050-1.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 108
ooo kilolarrr güzel bendeee çekilemedim sabah işe yetişicem furyasıyla :) kızlar güzel gidiyoruz bende akşam hareketlerimi yapıcam

sabah kahvaltı 1 haşlanmış yumurta bir dilim ekmek
domates 1 dilim peynir

arada sütlü türk kahvesi içtim öğlen yemeğide pırasa getirdim :) yanımda hadi inşallah gitsin gitsin kilocuklar :)

bu arada ölçülerimizi alalım şöyle ki bu büyük bir heves verir bize diye düşünüyorum
göğüs 90
bel :86
göbek: 91
kalça: 103
ve şuan şoktayım :) ağlıyıcam tabloya bak ya felaket ötesi bi durum

ben geldim :)

kahvalti 7`de
1 sahanda yumurta
1 dl b.peynir
1 kuru incir
2 ceviz

saat 10:45
1 simit
1 bardak ayran

saat 15:45
2 kuru incir

aksam 18:40
1 tabak karnibahar yemegi

bugun baya bi yürüdüm islerim vardi birde 75 mekik cekip ikinci günü tamamladim, birazdan da 55 squat imi yapip 2. gün programimi bitirmis olucam :)

ya kızlar mekik çekerken zorlanmıyormusunuz deli gibi istiyorum mekik çekmeyi tüm kilom karın bölgesinde en fazla 10 tane yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz

Çok iyi bende gidince yapıcam eve henüz çıktım kızlarrr şimdii oturucaz nişanlım ve arkadaşı kesin bişeyler yiyiceklerrr napıyımm ne içiyimm :)) kahve türü falann

ya kızlar mekik çekerken zorlanmıyormusunuz deli gibi istiyorum mekik çekmeyi tüm kilom karın bölgesinde en fazla 10 tane yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
ben yarim mekik cekiyorum acikcasi ne tamamen yatiyorum ne de tamamen kalkiyorum biraz daha kolay ve hizli cekilebiliyor öyle

saat 21:30
3 hurma
5 6 tane findikla badem,
1 fincan ihlamur ictim

ve günü kapattim

bayanlar aldığım o kadar çok eğitim var ki neler neler almadım neler zayıflama güzelik cilt bakımı bölgesel incelme selülit 2 yıl bu işi yaptım herkese çözümü bulan ben kendimle savaştım zorlandığım zamanlar oldu hiç zorlanmadan yavaş yavaş kilo verdiğim zamanlar ben bu ay başı diyetisyen randevumu alıp gidiorum bir konuda ihtiyaç duyarsanız seve seve yardımcı olabiirim size her konuda . ben biraz üşengeçliğimden yapamıyorum ama hep hedefler koyup ona ulaştım tabi sonrasında ne mi her ulaştığım hedef bana yetmedi mesela 69 olsam yeter diyordum :) ama gel görki şimdi taş bi vucut olsun istiyorum :) ben balayına gidicem bu vücut olmaz bu kış benim kışım olması lazım üşengeçliğimi yenebilmem konusunda bana yardımcı olun bayanlar . gerisini zaten hger türlü biliyorum anlattığım gibi . :))) terzi kendi söküğünü dikemez misali benimkiside :)

ben geldim insallah vericez bu kilolari destek olursak birbirimize hersey hallolur

selam ben geldim :) bugun ödül günümdü o yüzden baya yedim ama yine de yazayim neler yemisim görün

kahvalti 9
1 sahanda yumurta
1 dl b.peynir
3 ceviz
2 hurma

saat 14
dondurmali künefe

saat 15:30
sade türk kahvesi
1 minik lokum
1 kuru incir

aksam 17
1 adana dürüm
1 bardak ayran

en azından dürüm ve ağır olan tatlını öğlen yemişsin bu iyi bişey yarın dengelersin . hadi inşallah devamı gelicek

eveet sporumu da yaptim,
3. gün mekik ve squat tamamdir (120 mekik, 60 squat)
bugun sonunda regli oldum, hersey yolunda

eveet sporumu da yaptim,
3. gün mekik ve squat tamamdir (120 mekik, 60 squat)
bugun sonunda regli oldum, hersey yolunda
Bnde oldum oluyorum nasıl sancılarım var anlatamam. Birde bugün metroya bindim indim hadi dedim yürüyrn merdivenle çıkmıyım sağlıklı yaşıyıcam ya yürüyerek çkıym . Sana anlatamammm nasıl kesildim nefes nefeseyim dizlerim falan titriyo yuh dedim ya daha yaşım 24 ölücem nerdeyse kilo ve sigara ne kötü etken yaaa

ay ben metroda yürüyen merdivenleri kullaniyorum ama hic durmadan onla beraber bende cikiyorum, 3 büyük merdiven ardindan da yokus cikiyorum benim sigara falan yok o yüzden tikanmiyorum cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…