1 Saatlik Yolda Çalışmanın zorlukları nelerdir?

Hangi şehirde nereden nereye gideceksiniz belirtirseniz daha kolay yardımcı oluruz =))

18 yıldır her gün ortalama 3 - 3,5 saatim yolda geçti. Yaşla, yıpranmayla, evde yapacağınız işlerle doğru orantılı bu sorunun cevabı

Eskiden çok umursamıyordum ama 2 yıldır çok yorgunum, trafik tüylerimi diken diken ediyor, hiç bir şeye zaman kalmıyor =((

sabahları 40 dk
akşam dönüşleri 1 saat suruyor yolumuz

servisimiz var gözümüzü acıp dırek işte bulmuyoruz kendimizi aksam eksık uyudugun vaktı servıste uyuyarak tamamlayabılırısn:)

niyeki sizi istemiyorlardı zaten yanılıyormuyum

gözünüzden kaçmamış.. doğru istemiyorlardı. rahatsızlığım azaldı birden kıymete biniverdim...

doğru 1 saat yakın geliyordur sana...

haklısın... dua da edebilirim...

evimde temizlik yapamıyorum zaten.

aileler aynı olunca haftada birer gün gitsek. gittiğimizdede fazladan yemekte koyuyorlar sağolsun. sadece 2-3 günlük yemek yapıyorum. topla düzen ve ütüm var... çok değil ev işim...

birde ilimi yazmıyayım. tanıdık felan olur. iş yerimdekilerin baya bir arkasından yazdım durduydum . ama yol iyi duble yol. trafik yoğun değil.

işe gitmeden yollarda yorulcaksınız desenize şaka tabi gün içinde huzurlu olcağınız bir ortamsa işyeri, her gülün dikeni vardır hesabı katlanırsınız yola.. yol dedinizde kendi derdim aklıma geldi bende önceden tramvayla gidip geldiğim işyerine on gün sonra minibüsle gidip gelcem taşınıyoruz çnkü:26: yazın hiç çekilmez envaye çeşit koku minübüste sizin eğer servis vs imkanıda varsa takılmayın bence ..

arkadaşım nerede yaşadığını bilemiyorum ama sana şu kadarını söyleyeyim ki.. ankara da yaşıyorum eşim her gün 1 saat ben de her gün 45 dakika yola gidiyoruz işe giderken

yani evet yorucu ama elhamdülillah işsizlikten ve iç huzursuzluktan daha mühim değil ki için rahat olsun emi?

aslında işe başlamadan yoruldum .... millet konuşup duruyor da...

evet minibüs daha zormuş... bizim memur servisi (memurlar konuşup kendi aralarında otobüs tutmuşlar paralı tabi) ancak vatandaşın bindiğide oluyormuş... öle garip bir şey.

Son düzenleme:

haklısın inş. iç huzurum da olur. sağolasın...

hergün 1saat gidiyorum 1saat geliyorum 4senem bitti 5.senemin içindeyim beni çok araba tutardı ama işe gidip gelmekten alıştım artık ters ayakta herşekilde gidiyorum bana mısın demiyorum maşallahbana artısı bu oldu yolda çok yormuyor beni ama sabah 6-6.30 kalkmak işkence gibi

Ben her gün sabah 7'ye çeyrek kala evden çıkıp 8'de işte oluyor, akşamları 4 buçukta çıkıp trafiğe bağlı olarak en erken 6'da evde oluyorum. Ne mi yapıyorum Sabahları uyuyorum akşamları müzik dinliyorum geçiveriyor

seninki daha zormuş. iyi maş. atlatmışsın... sabah şuanda bende erken kalkıyorum ya sorma. zor oluyor...

aynen benimde öyle geçer herhalde ... ama baya erkenden kalkıyorsundur...

seninki daha zormuş. iyi maş. atlatmışsın... sabah şuanda bende erken kalkıyorum ya sorma. zor oluyor...

aynen benimde öyle geçer herhalde ... ama baya erkenden kalkıyorsundur...

6'da kalkıyorum kimi zaman da 6'ya çeyrek kala kahvaltı etmeyince yetişiyorum. Makyajımı ancak tamamlayabiliyorum yoksa kahvaltıya bile vaktim olurdu

Son düzenleme:
6'da kalkıyorum kimi zaman da 6'ya çeyrek kala kahvlatı etmeyince yetişiyorum. Makyajımı ancak tamamlayabiliyorum yoksa kahvaltıya bile vaktim olurdu

tüm işler bir süre sonra hızlanıyor demekki.. bende bazen makyajımı yapamıyorum. mesela makyajsızım bu gün 6.40da kalktım. aslında 6:30 kalkmalıydımda işte...

Canım herkes senin durumunda,
Bence bir işin olduğu için şükretmelisin

galiba evet öyle... benim yaşadığım il küçük olduğu için herkeze zor geliyor yola gidip gelmek... benide korkutuyorlar.

ya astım krizi geçirsen yolda naparsın gibi... biraz idare edip iner inmez hastaneye giderim. gerçi işi değiştirince astımımda azalacak inş.

şimdiki işyerimde kimse dikkat etmiyordu. inş. orada düzelir.. yoksa başka bir alternatif bakmak zorunda kalacağım...

kitap okuyorum, haftada bir kitap bitiriyorum bu vesile ile nasılda güzel oluyor :)

Arabayı sen kullanmıyorsan aslında çok güzel bir vakit kendine ayırabileceğin. Mesela benim 20 25 dk uzaktaydı o arada bile 10 sayfa kitap okuyordum. Öyle öyle haftada bir kitap bitirdiğim oluyordu sırf otobüste okuyarak. Eğer kitap okuyamam diyorsan müzik dinleyebilirsin. Günlük gazete alıp onlara bakabilrsin. Zaten dönüş yolunda yorgun olacağın icin ancak biraz gözünü kapatıp dinlenirsin :)

bir gazete okuyamam kokusuna dayanamıyorum... dinlenme vakit ayırma zamanı...

araba kullanmıyacağım... servisle gideceğim... düzgün araba kullanamıyorum zaten ...

siz yazdıkça içim açıldı... bu gün çok karamsardım aslında... rüyamda bile gitme zor olur, pişman olacaksın diyorlardı ... gitmiyeyim diye iş arkadaşları hep birden aynı şeyleri diyor...

Son düzenleme:
önceki işyerim evime 3-5 dakika mesafedeydi.servise binmemle inmem bir oluyordu.sabah uyanır uyanmaz kendimi iş yerinde buluyor gibiydim tuhaftı.şimdi nerdeyse 40 dakika yol çekiyorum.müzik dinliyorum düşünüyorum ders çalışıyorum iyi geliyor.sıkıntı yok:)

uykudan ayılırım hem.

1 saatlik yol istanbuldan çoğu kişiye normal geliyordur.

kardeşim okuyor. 2,5 saat gidiş bi o kadar da dönüş yolu, yazık helak oldu çocuk yollarda

benim de 1 saat sürer yolum. az bile yine iyi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…