1 saatlik yol istanbuldan çoğu kişiye normal geliyordur.
kardeşim okuyor. 2,5 saat gidiş bi o kadar da dönüş yolu, yazık helak oldu çocuk yollarda
benim de 1 saat sürer yolum. az bile yine iyi diyorum.
1 saat gayet normal aslında.
istanbulda mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama
benim evim ve işim aslına bakılırsa yakın e5 üzerinde mevkii olarak
ama gel gör ki merter incirli, yenibosna trafiği derken yaklaşık 1 saat yollarda geçiyor sabah akşam
koşsam daha kısa sürer eminim. uzun bir süre sayılmaz trafik göz önüne alındığında.
ama çok sıkıcı trafikte mahsur kalmak o ayrı tabi.
ben servise yetişmek için sabah 6:20 de uyanıyorum. ancak hazırlanıyorum
kahvaltı falan evde nerde anca işe gidince oluyor.
aman istabul çok sıkıntılı. gezmeye geldiğimizde de baya sıkıntı çekmiştik.. 2 saat önceden otobüse zor yetişmiştik...
hızlı tempoya alışık değilimde ben.. küçük bir ilde yaşıyorum ben. eşimin teyzesi istanbulda buraya gelince yerinde duramıyor. günde 3-4 yere uğruyabiliyor. alışık kadın. ordan oraya gitmeye...
ama alışılım. forumda birsürü iş için yola giden arkadaş varmış. içim rahatladı... onlar becerdiyse bende beceririrm...
1 saatlik yol eğer ki istanbul sa nedir kiben gidiş 2,30 dönüş 2,30 gittigimi bilirim
şuan ki işyerimde 20 dk trafik olmadan ama trafik olduğu için en az 1 saat oluyor :26:
serviste varmış, bir de istanbul değilmiş hiç korkmayın çok rahat olur.
hele o duble yolda cam tarafına denizi görecek şekilde kurulun akar gider zaman
istanbulda çoğu yerde öyle bir imkan da yok. ben kitap da okuyamam arabada mümkün değil
uyumaya çalışarak ya da müzik dinleyerek geçiriyorum vaktimi.
1.5 yıldır 1 saatlik yolu gidip geliyorum en güzel yanı serviste müzik dinliyorum kulaklıgımda normalde ev işi bilmem ne uyku derken müzik dinleyemez olmuıştum benim için güzel yanı bu
Benim servisle isyeri de ortalama 50 dk suruyor. Servisimizde astim hastasi bir hanim var ve uzun yolda rahatsiz oluyor. Bu uzunluk astimini tetikliyor bazen. Ozellikle icerisi havasiz kalirsa veya biri az da olsa parfum surerse hemen oksuruk krizi basliyor. Biz servis ahalisi olarak anlayisli ve yardimseveriz ama her servis boyle olmayabilir. Alin size canli ornek, gozonunde bulundurun lutfen.
Herkeze merhaba...
iş yerimde sorunlarımı daha önce paylaşmıştım.
şu an ise evimden 1 saatlik (yaklaşık 40 km) bir yola gidip geleceğim... iş yerimdekiler şöyle zor böyle zor diyor. ama iş yerimde sıkıntım çoktu. astımım düzelmemişti..
şimdi iş için hergün yol tepen arkaşlardan motivasyona ihtiyacım var...
zorluklardan da bahsedin tabi...
sadece 1 ay evime yakın bir yerde çalıştım 2.5 yıllık meslek hayatımda. 8de işe başlayacaksam, 7.50 de evden çıkıyordum çok güzel bir rahatlık ama mutlu değildim tabii orda. şuan ise 1 saatten fazla sürüyor yolum, sabah 6.45 evden çıkıyorum 6da kalkıyorum. hergün sürüne sürüne kalkıyorum yataktan, tek problemim yol. o kalabalık iğrenç otobüslere binmek hergün benim 0 motivasyonla işe gelmemi sağlıyor. kurtulmak için gün sayıyorum. daha yakın bi yere girme şansın varsa hiç başlama.
ben de 2 yıl işyerimin hemen arkasındaki binada oturdum canım.bebeğim vardı onu arada balkonda filan görmek güzel oluyordu.ama işyerini insanları pek sevmiyorsan gözüne gelmiyor.bir de hergün camdan balkondan o işyerini gör çekilir değildi.küçük yerde oturuyordum memurum kendim.sonra çok zor gibi gelsede merkeze taşındım henüz tayinim çıkmadı 3 aydır ben de 45 dk sabah akşam yol gidiyorum.evet evladını öğlen görememek kötü bişey olsa da kafam dağılıyor yolda.bir müzik, bir kitap,kısa günün muhasebesi filan derken ruhsal olarak daha sağlıklı eve dönüyorum.yani diycem o ki kolaylık gibi görünse de mesafenin kısalığı eğer mutlu değilsen hiç düşünme yeni işine başla derim.her zorda bir kolaylık veriyor Rabbim.içini ferah tut..umarım hakkında hayırlısı olur...
Herkeze merhaba...
iş yerimde sorunlarımı daha önce paylaşmıştım.
şu an ise evimden 1 saatlik (yaklaşık 40 km) bir yola gidip geleceğim... iş yerimdekiler şöyle zor böyle zor diyor. ama iş yerimde sıkıntım çoktu. astımım düzelmemişti..
şimdi iş için hergün yol tepen arkaşlardan motivasyona ihtiyacım var...
zorluklardan da bahsedin tabi...
Ben her sabah 07:15 de evden çıkıyorum. 08:10' da iş yerimdeyim. Servis kullandığım için sorun olmuyor açıkçası ama birkaç vesait değüiştirmem gerekse nasıl olur bilemiyorum. Siz tek vasıta mı kullanacaksınız?
evet tek vasait ayrıca servis kullanacağım. evime yakın bir yerde duruyormuş.
Ben iki buçuk yıldır bu şekilde gidip geliyorum. Bel fıtığı ameliyatı geçirdiğim için uzun süre aynı pozisyonda oturmak bazen rahatsız edici olabiliyor benim için. Ama endişelenmeni gerektiren bir durum yok.
Sende benim gibi bol bol kitap okursun işte fena mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?