1 Saatlik Yolda Çalışmanın zorlukları nelerdir?

1 saat gayet normal aslında.
hele indi bindi yoksa ve servis imkanı varsa.
istanbulda mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama
benim evim ve işim aslına bakılırsa yakın e5 üzerinde mevkii olarak
ama gel gör ki merter incirli, yenibosna trafiği derken yaklaşık 1 saat yollarda geçiyor sabah akşam
koşsam daha kısa sürer eminim. uzun bir süre sayılmaz trafik göz önüne alındığında.
ama çok sıkıcı trafikte mahsur kalmak o ayrı tabi.
ben servise yetişmek için sabah 6:20 de uyanıyorum. ancak hazırlanıyorum
kahvaltı falan evde nerde anca işe gidince oluyor.

Son düzenleme:
1 saatlik yol istanbuldan çoğu kişiye normal geliyordur.

kardeşim okuyor. 2,5 saat gidiş bi o kadar da dönüş yolu, yazık helak oldu çocuk yollarda

benim de 1 saat sürer yolum. az bile yine iyi diyorum.

aman istabul çok sıkıntılı. gezmeye geldiğimizde de baya sıkıntı çekmiştik.. 2 saat önceden otobüse zor yetişmiştik...

hızlı tempoya alışık değilimde ben.. küçük bir ilde yaşıyorum ben. eşimin teyzesi istanbulda buraya gelince yerinde duramıyor. günde 3-4 yere uğruyabiliyor. alışık kadın. ordan oraya gitmeye...

ama alışılım. forumda birsürü iş için yola giden arkadaş varmış. içim rahatladı... onlar becerdiyse bende beceririrm...

1 saatlik yol eğer ki istanbul sa nedir ki ben gidiş 2,30 dönüş 2,30 gittigimi bilirim
şuan ki işyerimde 20 dk trafik olmadan ama trafik olduğu için en az 1 saat oluyor :26:

serviste varmış, bir de istanbul değilmiş hiç korkmayın çok rahat olur.
hele o duble yolda cam tarafına denizi görecek şekilde kurulun akar gider zaman
istanbulda çoğu yerde öyle bir imkan da yok. ben kitap da okuyamam arabada mümkün değil
uyumaya çalışarak ya da müzik dinleyerek geçiriyorum vaktimi.

1 saatlik yol eğer ki istanbul sa nedir ki ben gidiş 2,30 dönüş 2,30 gittigimi bilirim
şuan ki işyerimde 20 dk trafik olmadan ama trafik olduğu için en az 1 saat oluyor :26:

trafik olunca daha bir sinir oluyorsundur. yolum 20 dk diye çıkıp 1-2 saatte gitmek çok koyar. en azından 1 saatlik yolum var desen kafan rahat olurdu...

ah keşke birde deniz olsaydı ii olurdu ... ama orman var oda hiç yoktan iyidir.. müzik, kitap, orman idare ederim artık...

1.5 yıldır 1 saatlik yolu gidip geliyorum en güzel yanı serviste müzik dinliyorum kulaklıgımda normalde ev işi bilmem ne uyku derken müzik dinleyemez olmuıştum benim için güzel yanı bu

1.5 yıldır 1 saatlik yolu gidip geliyorum en güzel yanı serviste müzik dinliyorum kulaklıgımda normalde ev işi bilmem ne uyku derken müzik dinleyemez olmuıştum benim için güzel yanı bu

bende şu sıralar müzik dinleyemiyorum. hatta kanalları zaplarken değişik şarkıcılar çıkıyor tanımıyorum. o kadar vasatım yani. bu vesileyle diğer şarkıcılarlada tanışırım artık

Son düzenleme:
ben de 1 yıl boyunca 65 km yol gidip geldim. şu an okulum evimin karşısında şükürler olsun. açık söylemek gerekirse ben hiç iyi yönünü görmedim. müzik dinlemekten bile bıktım yollarda. eve geldiğimde geç olurdu, yemek yapmak falan tam işkenceydi. umarım sen iyi yönlerini görürürsün

Benim servisle isyeri de ortalama 50 dk suruyor. Servisimizde astim hastasi bir hanim var ve uzun yolda rahatsiz oluyor. Bu uzunluk astimini tetikliyor bazen. Ozellikle icerisi havasiz kalirsa veya biri az da olsa parfum surerse hemen oksuruk krizi basliyor. Biz servis ahalisi olarak anlayisli ve yardimseveriz ama her servis boyle olmayabilir. Alin size canli ornek, gozonunde bulundurun lutfen.

doğru diyorsun, hatta inadına da yapabilirler. insanlara belli olmuyor. benimle şu anki iş yerimde ilgilenmediler. parfümü geçtim yerleri kimyasallarla siliyorlar... çirkin kokulu yüzey temizleyicileri var ya onlarla (açıkta markasız şeyler)... kimsenin umrunda olmadım... zaten sağlık nedeniyle ayrılacağım burdan...

eğer otobüste sıkıntılı olursam, servistekilerden rica ederim, olmadı maske takarım. normal belediye otobüslerinide kullanmak zorunda olduğum zaman maskeli biniyorum... 40 kmlik yolu arabaylada gitmek istemiyorum, baya pahallıya patlar...

sadece 1 ay evime yakın bir yerde çalıştım 2.5 yıllık meslek hayatımda. 8de işe başlayacaksam, 7.50 de evden çıkıyordum çok güzel bir rahatlık ama mutlu değildim tabii orda. şuan ise 1 saatten fazla sürüyor yolum, sabah 6.45 evden çıkıyorum 6da kalkıyorum. hergün sürüne sürüne kalkıyorum yataktan, tek problemim yol. o kalabalık iğrenç otobüslere binmek hergün benim 0 motivasyonla işe gelmemi sağlıyor. kurtulmak için gün sayıyorum. daha yakın bi yere girme şansın varsa hiç başlama.

malesef yok. burası bile zor oldu. halen iş yerinden gitmemem için birsürü laf işitiyorum... hem beni düşünmediler hemde gitme diyorlar nasıl oluyorsa....

ben de 2 yıl işyerimin hemen arkasındaki binada oturdum canım.bebeğim vardı onu arada balkonda filan görmek güzel oluyordu.ama işyerini insanları pek sevmiyorsan gözüne gelmiyor.bir de hergün camdan balkondan o işyerini gör çekilir değildi.küçük yerde oturuyordum memurum kendim.sonra çok zor gibi gelsede merkeze taşındım henüz tayinim çıkmadı 3 aydır ben de 45 dk sabah akşam yol gidiyorum.evet evladını öğlen görememek kötü bişey olsa da kafam dağılıyor yolda.bir müzik, bir kitap,kısa günün muhasebesi filan derken ruhsal olarak daha sağlıklı eve dönüyorum.yani diycem o ki kolaylık gibi görünse de mesafenin kısalığı eğer mutlu değilsen hiç düşünme yeni işine başla derim.her zorda bir kolaylık veriyor Rabbim.içini ferah tut..umarım hakkında hayırlısı olur...

amin inş. güzel günler bekliyordur beni.. evet iş yerimde mutlu değilim. inş. gittiğim yerde mutlu olurum... orasıda olmassa artık düşünürüm bir şeyler...

Ben her sabah 07:15 de evden çıkıyorum. 08:10' da iş yerimdeyim. Servis kullandığım için sorun olmuyor açıkçası ama birkaç vesait değüiştirmem gerekse nasıl olur bilemiyorum. Siz tek vasıta mı kullanacaksınız?

evet tek vasait ayrıca servis kullanacağım. evime yakın bir yerde duruyormuş.

evet tek vasait ayrıca servis kullanacağım. evime yakın bir yerde duruyormuş.

Ben iki buçuk yıldır bu şekilde gidip geliyorum. Bel fıtığı ameliyatı geçirdiğim için uzun süre aynı pozisyonda oturmak bazen rahatsız edici olabiliyor benim için. Ama endişelenmeni gerektiren bir durum yok.

Sende benim gibi bol bol kitap okursun işte fena mı ...

geçmiş olsun... benimde astım varda. ama onuda maskeyle çözerim inş...

ben ne yapmalıyım normalde 20-25 dakika olan yolu trafik yüzünden 1,5 saatte gidiyorum.(beykoz-çengelköy-üsküdar yolu bilen varsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…