1 sene 4 ayin üzerine ben de hamileyim. Çok şükür.

tebrik ederim canım sağ sağlim kucagına alırsın insaallah.
bizlerede dua et emi.

arkadaşlar merhaba.birkaç aydır deniyoruz ama maalesef olmadı.bugün test yaptım ve ilk defa 2.çizgi az da olsa göründü.daha önceki aylarda hiç görünmemişti? umutlanmalı mıyım sizce? son 2 adetim 25 ve 26 günde olmuştu, bugün 27.gün.

Eklentiler

• 12714517_10153556761159541_784648170_n.webp
    12714517_10153556761159541_784648170_n.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 94
Bana gittiğim Bi doktor pko olduğumu söyledi adetlerim düzenli gecikme olmam hiç. Ovülasyon testiyle de yumurtlamamı biliyordum. Başka bir doktorda olmadığımı söyledi.İki ay önce eşim gitti hızımızda biraz düşüklük var ama gittiğimiz iki doktorda bu değerlerle de olur sıkıntı olacak bir şey yok Dedi. Ben de bu ay itibariyle bıraktım. Yani önceden yumurtlamamı takip ederdim belirti arardım kendime başka meşgalelerle oyalamaya çalışıyorum. Aslında çok yorgunum, bazen sanki olmayacak gibi geliyor korkuyorum. Yani devamlı Bi bekleyiş içinde olmak çok yıpratıcı. Kpss hazırlanıyorum kendimce sınava kadar boşverme kararı aldım. Sen kendin diyorsun tek ilişkiyle olmuş. Bende öyle diyorum nasipse vakti geldiğinde olacak benim yumurtlama zamanıymış şuymuş buymuş diye bir şeyleri kollamaya gücüm yok artık.
sana okadar hak veriyorumki 8 aydır hesap kitaptan bıktım usandım pko var bendede esimde sorun yok ama olmuyo arkadas tek gecede gebe kaldı demekki bzim daha vakti gelmedi diyoum teselli ediiyorum kendimi

arkadaşlar merhaba.birkaç aydır deniyoruz ama maalesef olmadı.bugün test yaptım ve ilk defa 2.çizgi az da olsa göründü.daha önceki aylarda hiç görünmemişti? umutlanmalı mıyım sizce? son 2 adetim 25 ve 26 günde olmuştu, bugün 27.gün.
hayırlı olsun bebiş geliyor. kan tahlili yaptırırsan daha kesin olur.

Arkadaşlar tedavi için tüm testlerim yapıldı. Rahim filmi cektirecektim adet olunca. 2 ay önce polikistik over olduğumu öğrendim. Bu ay 1 kere ilişki oldu. Denk getiren Rabbime şükürler olsun.
Darısı en kisa zamanda anne adaylarına.
Allahım şükürler olsun binlerce kez. Inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım.

hayırlı olsun cnm bende polıkıstık overım.benımde 1 sene oldu ısteyelı ama nasıb olmadı henuz.klomen pek ıse yaaramadı.bırde asılama oldum ıgnelerle.inş Rabbim bızede denk getırır.senın adet duzenın nasıldı?

Arkadaşlar tedavi için tüm testlerim yapıldı. Rahim filmi cektirecektim adet olunca. 2 ay önce polikistik over olduğumu öğrendim. Bu ay 1 kere ilişki oldu. Denk getiren Rabbime şükürler olsun.
Darısı en kisa zamanda anne adaylarına.
Allahım şükürler olsun binlerce kez. Inşallah hayırlısıyla kucağıma alırım.

Masallah sana masallah masallah:anneadayı: saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah.. ahh o cift cizgiyi bide ben gorsem keske .. dua et olurmu bizlerede taze annneeee :) kendinede dikkat et unutma melegin icin cok ugrastin:KK45::KK45::KK45:

hayırlı olsun cnm bende polıkıstık overım.benımde 1 sene oldu ısteyelı ama nasıb olmadı henuz.klomen pek ıse yaaramadı.bırde asılama oldum ıgnelerle.inş Rabbim bızede denk getırır.senın adet duzenın nasıldı?
Ben 31 günde bir olurdum. Çok nadir 3, 4 gün oynardi. Bence aklından atmaya çalış. Ben öyle yapmıştım ve Allah çok şükür nasip etti.

Canım inan aynı şeyleri yasamisiz. Diyorum ki herhalde Rabbim zamanını bekliyor. Hareket olayı önemli değil. Önemli olan yumurtlaman. Benim ilk defa 21. Gun baktılar. 10.5 çıktı. Yani 10 ve yukarısı yumurtluyor. 1 gün öncesini degerlendirmistik ama acıkcası ben tedavi sürecine girdim diye olmayacak diye aklıma getirmemistim bile. Geçen ay adet olduktan sonra yani bitince aktardan Hayır tohumu, arslan pençesi ve civan perçemi aldım. Her sabah akşam aralıksız içtim. Belki de 1 sene 3 ay boyunca yumurtlamiyordum. Bu bitkiler yumurtlatti. Bence sende denemelisin. Aynı şeyleri yaşamisiz çünkü. Adeti bekliyordum parasini bile ayirmistim. Rahim filmi cektirecektim. Sonra ilaç tedavisine baslayacaktik. Umudunu yitirme. Ben çok ağladım ama umutsuz değildim. Çünkü sorunumuz çok önemli değil. Insanlarin ne sorunları var.
hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah :nazar:
bende hayıt ve aslan pençesi içiyorum 15 gündür inşallah işe yarar da martta adet olmam :)

Back
X