1 sene sonra yeniden mutlu olmak ..

Morpanjurluev

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
255
169
103
31
Hayırlı sabahlar hanımlar .
Uzun süreli bir ilişkiden çıkmış yorgun kalbim sadece geçmişle savaşıyordu ve ben 1 senedir hayattan tat zevk alamıyordum ..

ta ki 2 hafta öncesine kadar .
sosyal medyadan biriyle tanışıp görüşen sevgili olan hatta evlenen kişileri bile duyuyordum . Ama bana çoook ters geliyordu .

2 - 3 hafta önce bir sabah Hakan adında biri beni ekledi . Kendisiyle uluslararası bir derneğe üye olduğumuz için oranın sayfasında görmüş beni , paylaşımlarımı çok beğenmiş vs . İstanbul da okuyor . O da benm gibi güneydoğulu . Aynı yaştayız ve üniversite 2.sınıfz ikimzde .

Bir Merhaba çok şeyi başlatıyormuş gerçekten .
arkadaşça muhabbet etmeye başladık . Ve giderek paylaşacak ne çok şeyimiz olduğunu fark ettik . Gerçekten kalplerimiz birbirine ısındı . ( ya da en azından benimki ona . )
2 hafta böylece giderken 2 gün önce onunla aynı soyisme sahip bir kız beni insta dan takip etmeye başladı . Hakanı takip ediyorsunuz kimsiniz acaba dedi . Ben de arkadaşıyım dedim . Biz onunla hem akrabayız hem de 5 senelik sevgiliyz gerçekten merak ediyorum kimsiniz dedi.

Sonra da bana türlü türlü çelişikili laflar etti Hakan hakkında bu çelişkiler de benim Hakana hala güvenmemi sağlıyor ... Birincisi senle beraber 2 3 kızla daha konuşuyo o saftrik Dedi . Sonra da Ondan kurtulduğum için şanslıyım sonra da O sadece benim kimsenin olamaz dedi . Önce bana ondan uzak dur dedi sonra da tamam ne yaparsanız yapın Hakanlaa şimdi konuştum sevgilymişsiniz mutluluklar dilerim ben çekiliyorum aradan dedi ...

sonra ben asıl ben çekiliyorum aradan deyince kız cevap atmadı . Hakanla tartışıp onu her yerden engelledim . ve kıza mutluluklar dilerim dedm ...

3-4 gün sonra umarım barışmış mutlusundur inan kimsenin ilişksini bozmak istemem dedim . Evet tabi çok mutluyuz iyi günler dedi ...

hakan beni tekrar arayıp , kızın ona kafayı takmış bir manyak olduğunu ilişkilerinin 5 6 ay evvel bittiğini artık o kızı zerre kadar sevmedğine dair binlerce yemin etti ..

Sen ister bana inan ister çek git hayatımdan ama kimse kalmasa da bir daha ona asla dönmeyeceğim bunu da bil dedi Nedense güveniyorum sözlerine ya da güvenmek istıyorum .. O kız seni bi daha asla rahatsız etmeyecek ben seninle bir yola baş koymak istiyorum lutfen diyordu .

Şimdi hakanla muhabbet etmeye devam ediyoruz nedenini bilmiyorum ama kilometlerce öteden ettiği sözler gerçekten yüreğime dokunuyor . Tanımak daha çok vakit geçirmek istiyorum ..Esk sevgilimden sonra 2 kişiyle tanıştım ama ıkısının de en romantik laflarına karşı dahi buz gibiydim ... Hakan adeta beni yeniden kendime getiriyor. İçimde büyüyen kocaman çaresizliklerime güvensizliklerime çare oluyor sanki

Bu arada
1 hafta sonra için uçak bileti almış . ilk kez yüz yüze görüşecegiz .
Şimdiden çok heyecanlıyım

Sizce ben çok mu yanlış yoldayım ?

Kiz çok celiskili ve dengesiz konuşmuş. 5 senedir sevgiliyiz diyerek devamında söyledikleri insanın da dengesini bozar. Ben de takıntılı olduğunu dusundum kızın, kızı engelleme engeli kaldır Hakan ile fotoğrafınızı paylaş bakalım ne diyecek. İyice anlarsın ne kadar manyak olduğunu :)

aynen ilerde böyle yapmayı düşünüyorum ve Hakana şunu da dedim ilerde bi ilişkimiz başlar da bu kızdan yana tek bir sorun işitirsem bter bu ilişki o sırada ister evli olalım ister sevgili dedi m ...
Gönlüm rahat tamam dedi .

Senin yaşadıklarının hemen hemen aynısını bende yaşadım. Ama benim sevdiceğim bana anlatmıştı, kız beni sürekli arıyor diye . Ben sevgilime güvedim. Kızı her yerden engelledi. Hala birlikteyiz. 1 hafta sonra nişanlanıcaz inşallah

Sen Hakan Bey'e güveniyorsun. Bence o kızı kafana takma ve mutlu olmaya bak. Hakkı'nızda hayırlısı olsun inşallah

tatlım çoook teşekkür ederim allah sizi de mesud etsiinn :)

Kızın hesabı fake mi bir bak bakalım. Eğer fake ise bu oyunu Hakan oynamış olabilir. Ki bu da Hakan'ın da normal olmadığnı gösterir. Dikkatli olmalısın. Çok güvenilir gibi gelmedi bana

ben olsam denerdim bir süre, nikah kıymayacaksınız ya. içinizde kalmaz böylece, kendiniz görürsünüz adamın yalancı olup olmadığını

Duygularin konusunda seni cok iyi anliyorum. Kiz banada celiskili ve takik geldi. Ama sen yinede hemen kendini kaptirma Hakana karsida temkinli davranmanda yarar var.

Allah aşkına 2-3 haftada nasıl bir insanı tanıyıp, hoşlanıp, güvenip, sevgili olup, problem yaşayabiliyorsunuz? Sıkıştırılmış kurslar falan gibi sıkıştırılmış aşk mı oluyor bu?

İnternet üzerinden tanışmalara karşı değilim, ben de eşimi böyle tanıdım ama bunun yolu sizin şu yaşadığınız şey değil. İnsan önce tanır, arkadaş olur, arkadaşça yüzyüze görüşür, çevresini görür, arkadaşlarını tanır sonra güvenir de bir ilişkiye başlar. Hiç görmediğiniz bir adama sevgilim demek nedir?

hadi uzun bi arkadaşlığınız vardı hakan sevgilisinden ayrıldı sen bu süreci onla beraber yaşadın sonra birbirinize karşı bişeyler hissettiniz ama o kız girdi araya desek işte o zaman ben olsam hakanın yanında olurdum.

ama şu durumda değil; daha doğru düzgün tanımıyosunuz. şimdiden saçma sapan durumlar. bu kadar çabuk güvenmeyin insanlara. hayat 'milletin' derdini çekecek kadar uzun değil. bırakın ne hali varsa görsün.

bence iletişimi kesin ve görüşmeyin. gerçi biz ne desek boş çünkü siz hakanla görüşeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…