1 sene sonra yeniden mutlu olmak ..

Olur da bu kadar benzerlik olur :) öncelikle yanlış yolda kesinlikle değilsin yanlış giden hiç biseyde yok canım bunu belirteyim. Bende erkek arkadasımla aynı sekilde tanıstım ve dedigin gibi öyle seyler bana cok uzaktı. Yani biri gelip bana internetten biriyle tanışıcaksın ve hayatının tümü olucak dese güler gecerdim :) O yüzden neyin ne olucağı hiç belli olmuyor. Kesinlikle kimsenin ne dedigine bakmadan yada ön yargılı yaklasmadan kalbinin sesini dinle ki eminim kalbinden gelen seste seni ona götürücektir :) Hakkınız da hayırlısı olsun insallah canım umarım yanılmazsın bol sans :)

Allah aşkına 2-3 haftada nasıl bir insanı tanıyıp, hoşlanıp, güvenip, sevgili olup, problem yaşayabiliyorsunuz? Sıkıştırılmış kurslar falan gibi sıkıştırılmış aşk mı oluyor bu?

İnternet üzerinden tanışmalara karşı değilim, ben de eşimi böyle tanıdım ama bunun yolu sizin şu yaşadığınız şey değil. İnsan önce tanır, arkadaş olur, arkadaşça yüzyüze görüşür, çevresini görür, arkadaşlarını tanır sonra güvenir de bir ilişkiye başlar. Hiç görmediğiniz bir adama sevgilim demek nedir?
Sevgilim flan diye hitap etmiyoruz birbirimize . Sadece bana çok samimi geliyor fikri zikrİ yüreği . Birbirinize ismimizle hitap ediyoruz

Duygularin konusunda seni cok iyi anliyorum. Kiz banada celiskili ve takik geldi. Ama sen yinede hemen kendini kaptirma Hakana karsida temkinli davranmanda yarar var.
Güzel yorumun için teşekkür ederim.
Ben de buluşun ca birde yüz yüze anlatmasını isteyeceğim herseyi çünkü telefonda yalan söylemek kolay gelir . Yüz yüze gibi olmaz ..

yüzyüze görüşün hemen yarın yüzük takmıyorsunuz ya..

kızın söyledikleri gerçekte olabilir hakanında maalesef bilemeyiz bunu.
bir süre gözlemleyin lütfen.

Bakin cok ciddiyim bu Hakan denen adam tam bir opportunist, siz de super saf kiz cocugu rolunu oynuyorsunuz. O sizin yaralariniza ilac olmayacak, aksine hayatiniz zehir olacak. Neden? Bakin bu ex kiz arkadasi mutlu mu? Hayir? Neden? Akrabalik bagini kullanarak kizi istismar etmis! Sonra da guveni yerine gelince gozu radar gibi donup alternatif aramaya baslamis. O kiz size sitem etmis ve uyari yapmis. Bu bir lutuftur. Yerinizde olsam kizin dediklerini ciddiye alir hatta onunla konusurdum ve ikimiz birden bu bamyaya buyuk bir ders verirdik.

Sorumluluk sizin elinizde. 1) Zaten kotu bir iliski sonlandirmissiniz yaralisiniz ve aklinizi kaos ele gecirmis 2) Boyle sonlardan sonraki iliski % 99 fire verir bu bir gercektir ve tecrubeyle sabittir.

Aklinizi basiniza alin!

Akrabasiyla iliskisi olanlar senin akrabana da satasabilir bunu hic aklinizdan eksik etmeyin! Tecrube konusuyor burada.

Allahın delisi için hissettiklerimi gözardı etmezdim.Yanlış yolda olduğunu filan düşünmüyorum.Bence oluru var.

Back
X