1 sene ve daha uzun süreden sonra hamile kalanlar yardımcı olun :(

Bende istememizin 17.ayinda hamile kaldım o ay gerçekten hic dikkat etmedim korunmadik ama yatmadim beklemedim üstüne dusmedim hatta agir seyler kaldirdim zorladim kendimi baya nasılsa yoktur diye baya bir yürüdüm ev bakarken zor olan cogu seyi yaptım meğerse minigim gelmiş kendini hic sıkma ben kvden neler duydum bana kısırmisim gibi davrandı bu 17 ayda tabiki oglunada ama sadece bana söyleyince ogluna demedigini sanıyordu neyse sonuç hamileyim bosverdigim zaman geldi neyi cok istersek imtihanimizmis ya dogru bencede canım kendini rahat bırak arastir bak tabiki sıkıntı var mi vs diye ama bebekle yatıp bebekle kalkma tadını çıkar ummadigin anda gelicek eminim Allahim sağlıkla nasip etsin yeter ki:anneadayı:
Çok sağol canım gerçekten hiç ummadigi zamanda oluyo bunu anladim. Sanada hayırlı olsun insallah bende bundan sonra takmamaya calisacam

kızlar 1 sene olmuş durumlarınız ne oldu hamile kalabildiniz mi ben de uğraşıyorum 1 yıldır belki bi umut olursunuz

Canim işte bende senin gibi düşünmeye başladım bi sorun yoksa neden olmuyor. Ama etkikendim yazdiklarindan maşallah saglikla kucagina al dogumunuda az kalmış. Bende 2 ay daha bekleyip rahim fimi cektiriyim diyorum ama inşallah senin gibi gerek kalmaz. Böyle yazilari okuyunca umut oluyor bana :KK200:
Canim bende 18.ay kaldim rahim filminden 3.ay hamile kaldim oglum 21 aylik ve 2.yolda mucizeyle Rabbim isteyen her kuluna

Canim bende 18.ay kaldim rahim filminden 3.ay hamile kaldim oglum 21 aylik ve 2.yolda mucizeyle Rabbim isteyen her kuluna
Canim rahim filmine bile gerek kalmadi bu yaziyi yazdıktan hemen sonra hamile kaldim. Şimdi oğlum 6 aylik oldu bile. Yanimda uyuyor. Rabbim kolay dogum nasip etsin sana inşallah

Canim rahim filmine bile gerek kalmadi bu yaziyi yazdıktan hemen sonra hamile kaldim. Şimdi oğlum 6 aylik oldu bile. Yanimda uyuyor. Rabbim kolay dogum nasip etsin sana inşallah

Merhaba bu süreçte uyguladığın birşeyler oldu mu ? bizim de 1,5 yıl oldu artık tüp bebek için konuşmaya gitmeyi düşünüyorum. soğan kürü yazanlar olmuş sen denedin mi ?

Back
X