Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Sınanmak bizler için.Sabır ve şükür gerek...a.s.canım kardeşim seyma;
ben yaşadıklarını bugun okudum, keşke daha önce senı tanıyabilseydım ve destek olabilseydım ama buradakı arkadaşalar sana deteklerini esirgememişler ..ben daha evli bile değilim yani bebeğim yok ama her kadın gıbı bende anne olmayıı çok istiyorum.bu nedenle belkı insanlara garip gelebilir ama inan yureğim sızladı içim acıdı ama bizler çok şükürki inaçlı ınsanlarız herşeyı verende alan da yaratıcı olan rabbbim ve bu hayatta yuce yaradan bizleri çeşitli vesilelerle sınamakta ve sen çok ALLAH'IN ÇOK SEVGİLİ kulusun ve senı çok seviyoo kii sana böle bir imtıhan verdi meleklerin le senı asıl hayattımızda buluşturacak melekelrın sana şefaatci olacak inş.
BİLİYORUM söyledıgımız kelımeler senın acını asla asla tarife yetmıyodur. Ama güçlü bir kadın oldugunu düşünüyorum sana ve eşine geçmiş olsun allahım sabırlar versin bir daha böle acılar göstermesi rabbim ,rabbim yar ve yardımcın olsun herzman ianankı kelımeler bogazımda düğümlendi göz yaşlarım kendılıgınden akıyoor ama bılıyorumkı senın göz yaşların senın için dökülen göz yaşları allahımızın bizleri sınamasıı ve bılıyorumkı rabbım sana sağlıklı evlatlar nasip edecekk ve acılarını hafifletecek
ALLAH SENİ KÖTLÜKLERDEN KORUSUN SENI ÇOK ÖPÜYORUM..
a.s.mafoldumben
Geçmiş olsun ve başınız sağolsun.Herşeyde bir hayır vardır elbet.Umudumu hiçbir zaman yitirmedim hiç bi duruma karşı.Olayları akışına bıraktım sadece.Olması gereken zamanında olmalı,Yapılması gereken herşey yapıldıktan sonra gerisi Yaratan'a bırakılmalı... a.s.umudunu yitirme tamammı:çok üzgünüm: en azından hamile kalabiliyorsun birde bu yönden düşün.nasipleri olsaydı yanında olurlardı zaten Allah her şerde bir hayır veriyor.umarım okursun bu yazacaklarımı. İLK HAMİLELİĞİMDE 2 AYLIKKEN KAYBETTİM BEBEĞİMİ VE ACI BİR YIKIM YAŞADIM.NEDEN BÖLE OLDU BEN NE YAPTIM FALAN FİLAN DERKEN 5 AY SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIM.ARALIK AYINDA SEVGİLİ BABAMI KAYBETTİM SONRA TARİHE BİR BAKTIM BENİM İLK BEBEĞİMİN DOĞACAĞI HAFTALARLA BABAMIN ÖLÜM TARİHİ AYNI:çok üzgünüm: BİR DÜŞÜNSENE EGER İLKİNDE İŞLER YOLUNDA GİTSEYDİ BABAMIN VEFATIYLA AYNI ZAMANDA OLACAKTI DOĞUMUM.BABAM ÖLMEDEN 3 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİ HAMİLE OLDUĞUMU....o yüzden içini ferah tut ve sakın umudunu yitirme ben inanıyorum tekrar hamile kalacaksın.mutlu haberlerini bekliyoruz hepimiz canım...ii bak kendine.
merhabe seyma bende senin gibi nisan annesi olacaktim 2010 bende tibki senin gibi kaybettim 4 aylik oglumu Umut umu.kasim 2009 da gitti oglum birakti beni hala antlatamadim uzerimden bu olayi cok zor bilirim.bebegimizle beraber son aylarimiz olacakti doguma az kalmisti ama olmadi iste biz basaramadik belkide bilmiyorum soyleyecek hic birsey bulamiyorum.sen yine konu acmissin ben kendimde o cesareti bile bulamadim canim allah sabir versin
Allah sabır versin,cennete gönderdiklerin şefaatçiniz olacak inşallah.
Mevlam evlatlarınız ve mallarınızla sizleri sınayacağım diyor ve sabredenleri müjdele diyor,sabredenlerden oluruz inşallah..
Kimi bizim gibi hayırlısıyla hamile kalabileyim diye dualar ediyor yıllarca,belki hiç kalamıyor..
Kimi sizin gibi bulduğunu yitiriyor,yavrumu sarayım derken boşluğu kucaklıyor..
Kimi hemen evlat sahibi oluyor ama bir ömür kahrını çekiyor..
Velhasıl kelam herkes bir şekilde sınanıyor...
inşallah sınavı kazananlardan oluruz..
Amin cnm çok teşekkür ederim.İnşaallah tehlikeyi kısa zmnda atlatır ve bebişine sağ salim kavuşursuna.s.Allah sabırlar versin kardeşim,yaşadıkların gerçekten çok zor,gözyaşları içinde okudum yazdıklarını..
Rabbim kimseye yaşatmasın banada yaşatmasın,seninde acını hafifletsin..
Bende 12 haftalık hamileyim düşük tehlikesi var ,hep dua ediyorum bebişim sağlıklı sıhhatli doğsun diye.
Amin cnm inş. kimse yaşamaz ama seçilmiş olmak da iyi birşeydir.Rabbim bizi unutmamış demek ki bi fırsat işte boshayallersmile Duların için çok teşekkür ederima.s.canım benım..allah sabırlar versın...
ta bastan okudum...vıdeolarını ızledım.....mafoldumben
allahım kımselere boyle acı yasatmasın...allah sanada sabır versın..
ınşallah yenıden hamıle haberını alırız burdan..allah saglık versın sana canım..
Allah sabırlar versin. Bu acıyı bir daha yaşatmasın inşallah Rabbim..
Amin.Çok teşekkür ederim.Tekerrüründen bizlerde korkuyoruz inş. olmaz.a.s.canım inan ağlayarak okudum yazdklarını ve hala ağlıyorum başın sağolsun canım Rabbim sana ve eşine sabırlar ve sağlık versin dayanılması çok zor bi acı yaşamışsın Rabbim tekrar yaşatmasın düşmanımın başına bile vermesin böyle acılar
Amin canım çok teşekkür ederim.Ablana da çok üzüldüm geçmiş olsun,başınız sağolsun:çok üzgünüm: a.s.Başın sağolsun canım .biran kendimi senin yerine koydum dayanamazdım sen kadar galiba .allah kimseye yasatmasın çok zor gerçekten.
senin basın agelen ablamın başına gelmişti ama iki düşük sonrası 3.ye hamileydi ve doğuma giderken meğer bebeğini 1 hafta karnında öldüğünü bilmeden gitti.hala bebeğin doğumhanedeki hali gözlerimin önünde.
ablam çok acı çekmişti bizlirde tabi.o yüzden senin sabrına hayran kaldım diyebilirm.
Rabbim inşallah yeniden hamile kalmayı ve bebişlerini kucağına almayı nasip eder.AMİNNNN
Amin canım sağolasın çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun sana da.Senin durumunda çok kötü hepimizin acısı ayrı ayrı ama kayıp aynı evlat kaybı işte.Rabbim hepimize sabırlar versin.Ne güzel kaybettiğin yavrunun acısıyla avunacak bir evlat vermiş Rabbim.Bizlere de nasip olur inşaallah...:sinifsinif:canım öncelikle sana başsağlığı diliyorum .rabbim yardımcın olsun çok zor anlar yaşamışsın seni derinden anlıyorum aşırı duygusal biriyim .şuan gözyaşlarım bana eşlik ediyo .konuyu baştan beri okudum demişler ya küçüğüyle büyüğüyle kayıp kayıptır diye işte ben ona katılanlardanım yitirilen aynı duygu annelik yavrularının elinden kayıp gidişi sabrına hayran kaldım aynı takatle yoluna devam et rabbim ellerini boş koymaz inşallah tez zamanda kucağını doldursun inşallah....bende kendi acımı anlatmak istedim seneler geçti hala içimde hala anarım hala sızlar yüreğim dökülür gözyaşlarım
ben 2007 aralık ayında hamileliğimi öğrendim dünyalar benim olmuştu rabbim normal yolla istediğim ayda bana mucizemi vermişti eşim ve ben rabbime şükürler edip annelik duygularını en yoğun bi şekilde yaşamaya başlamıştım pıt pıtları duymuştuk herşey yolunda gidiyodu 3. ayımıza girmiştikki bende ufak ufak lekelenmeler oldu dr problem yok yerleşme kanamaları demişti ama benim içime öyle bir sıkıntı çöreklenmiştiki her lavaboya gittiğimde kendimi kontrol eder olmuştum günler geçerken kanamalar kahveden kırmıya döndü ve eşim canım git kendini kontrol et kanaman çoğaldıysa dr gidelim dedi ve ben lavaboya gittiğimde yavrumun ben den kayıp gidişi aklımdan ve gözlerimin önünden gitmiyor tüm vucudumu kasıklarımı deli gibi sıkıyorumki benle kalsın gitmesin beni bırakmasın ama ne çare bırakktı beni ama annelik duygusu ama can havli telaşı ile düşen yavrumu bi avuçladımki yavrum kesesi ile olduğu gibi bende hiç bir şey bırakmaksızın beni terk etmiş ve şokta olduğum halde eşimide korkutmamak için onun yüreği o anda buna dayanamaz diye canım kanamam çoğaldı hadi hastaneye gidelim dedim korkutmamak haricinde de içimden kayıp giden yitirmişliği kabullenememe durumu bir ümit belki benimledir miniğim herşeyim benimledir umudu ile hastaneye gittik dr özel olarak ilgilendi saolsun muayene edildiğimde ve dr umun düşük yapmışsın içinde hiç bişey kalmamış bu güzel kürtaja gerek kalmadı deşiyini hatırlamakla hatırlamamak arasında kalışımı ve hastane odasından çıktığımda boş gözlere eşime bebeğim gitti deyişimi bile eşim sonradan anlatıyo bana dediki sanki biz yokmuşuz gibi hastaneden çıktın gözlerinden yaşlar okadar çok tanzikli bir şekilde akıyoduki rüzgarla birlikte etrafa saçılıyodu dedi yani kısacası şuan 8.5 aylık kızım var ama acı aynı acı tabi insan yavrusuyla avunuyor fakat kaç sene geçerse geçsin içindeki ateş kor olarak bir ömür boyu bende kalıcak hep aklımda yavrum hepde aklımda olucak baştan demiştimya canım acını anlıyorum ta yürekten küçüğüde büyüğüde bir acı aynı acı yitirmişlik ise aynı duygu rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün
rabbim sabırların en büyüğünü versin
basın sağolsun seymacım :Saruboceq:
Amin inş.teşekkürler...Allah sabir versin canim(
Teşekkür ederim canım çok sağola.s.Allah çok büyk sabır versin....Başınız sağolsun...
Amin cnm sağol.Seninde başın saolsun çok üzüldüm.Sabırdan başka bi çaremiz yok inan.Rabbimiz ahiretimizi kazanabilmemiz için bi fırsat sundu bizlere.Bize de bunun üstesinden gelmek düşünüyor.Ne olursa olsun şükretmek lazım her halimize.Evet evlat acısı çok zor dayanılmaz bi acı ama ne yazık ki duadan başka hiçbir çare yok.canm benm ağlayarak okudum bende meleğimi kaybedeli 12 gün oluyo dr banada sennki gb enfeksiyon dedi kızım canım yavrum öteki dünyada bile kıyamadı annesine şefaatçi olmayı seçti 3 gün yoğun bakımda yaşıyabildi yavrum enfeksiyonu atlatamadı beni bırakıp uçtu cennetine tek çare sabır keşke elimizden bişi gelse gelebilse acı aynı acı farketmiyo rabbim sabırlar versin inş sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?