Şeymacım seni çok iyi anlıyorum canım.Derdi yaşayan bilirmiş,gerçekten çok doğru.İnsan yaşamayınca acaba başıma gelse ne yapardım,ölürdüm heralde diyor.Ama yaşıyoruz işte,yine hayaller kuruyorsun,geziyorsuz,gülüyorsun.Ama bu yaptıkların eskisi gibimi tabiki hayır.İçinde hep hüzün hüzün.Bana demişlerdiki unutursun zamanla,2 sene olacak unutmadım,unutamıyacamda.Ama şu varki eskisi gibi içinde yangın olmuyor,yangın sönüyor ama koru hiç sönmüyor.kıvılcımlar hep içimde.Rabbim dayanma gücü ve sabır versin.Kendini toparla,sağlığın yerine gelsin rabbim tekrardan yaşatsın annelik duygularını inşallah.Bak bende çok acılar çektim.ama çok şükür şimdi giden 2 yavrumun yerine rabbim 2 yavrumu gönderdi.Rabbim sanada nasip edecek inşallah.
okadar güzel anlatmışsınki. ben de 47 gün oldu 32. haftada oğlumu kaybettim. içim öle yanıyoki. herşey çok anlamsız geliyo hers ayn şeyi söylüyo . bak Allah sana tekrardan nasip etmiş inşalalh kucağına almayı d anasip eder sağlıkla büyütmeyi.biz de öle olabilecekmiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?