1 senede 5 bebeğimi kaybettim.Üçünü öncesinde ikisini doğar doğmaz=( Nasıl dayanılır?

sen beni hiçç tanımazsın
ben ama seni actın konudan biliyorum
çok üzüldüm düşüncelere daldım
acaba benim başıma gelirmi , gelseydi ne olurdu
acaba o ne hissetti
ölürdüm yani ölmesiydin
ama gördüüğüm kadarı ile yaşıyorsun
bagrına taş basmışsın
çok üzülşdüm ya inan anlatmaya kelimeler yok
benimde arkadaşım 26 haftalıkken erken dogumla(enf yüzünden 18 haftalıkken kese acıldı) hastanede yatarak 26 haftaya kadar gelmişken iki oğlunuda kaybetti acık olan kese diğer keseyede enf bıulaştırıp çiğerleirni etkilemiş yavrucağın
allah inşallkah saglıklı bi şekilde hamile kalmayı nasip etsin ama bu kez tek
çünkü ikiz gebeliklerde çok duyar olduk bu sorunları ikiz çok tatlıdır bir anda iki cocuk sahibi olmak aynı rahimde aynı anda taşımak çok özeldir güzeldir elbette bende hamile kaldımda herkez ikiz ikiz demişti (tüp bebek) ben hep tek istemiştim ilk kese gördümüzde ikizdi kalp atışlarında kaybolan ikiz sendorumu yaşadım tek gebelikle yolumuza devam ediyoruz dogumuma 5 hafta kaldı gerçekten adını falan verirsen bana sana dogum esnasında dua etmek istiyorum inşallah rabbim kabul eder
odasını bile hazır etmişsiniz ne diyebilirimki zaten aglıyorum şuandada allah allah ona sıgın sadece

çok zor bi durum yaaa Allah sabır versin ama evet bunları paylaşıp üzüntünü artırma bence görünce bile kötü oldum yaşaması daha zordur

böyle bir durumda ne denir bilmem acın çok taze allah sana kuvvet.sabır versin canım gerçekten çok üzüldüm keşke o fotoğrafı koymasaydın çok fena oldum dilerim en kısa zamansa tekrar hamile kalır bu tür şeyleri bir daha yaşamazsın :gitme:

Allah sabır versin, ne kadar da güzel hazırlamışsınız odayı, rabbim yardımcınız olsun..

canım allah sabır versin ben de ikizlerimi kaybettim enfeksiyon yüzünden hiç birseyleri yoktu ve gerçektende bi hiç uğruna gittiler allah aynı acıyı yaşatmasın başımız sağolsun

Şeymacım seni çok iyi anlıyorum canım.Derdi yaşayan bilirmiş,gerçekten çok doğru.İnsan yaşamayınca acaba başıma gelse ne yapardım,ölürdüm heralde diyor.Ama yaşıyoruz işte,yine hayaller kuruyorsun,geziyorsuz,gülüyorsun.Ama bu yaptıkların eskisi gibimi tabiki hayır.İçinde hep hüzün hüzün.Bana demişlerdiki unutursun zamanla,2 sene olacak unutmadım,unutamıyacamda.Ama şu varki eskisi gibi içinde yangın olmuyor,yangın sönüyor ama koru hiç sönmüyor.kıvılcımlar hep içimde.Rabbim dayanma gücü ve sabır versin.Kendini toparla,sağlığın yerine gelsin rabbim tekrardan yaşatsın annelik duygularını inşallah.Bak bende çok acılar çektim.ama çok şükür şimdi giden 2 yavrumun yerine rabbim 2 yavrumu gönderdi.Rabbim sanada nasip edecek inşallah.

okadar güzel anlatmışsınki. ben de 47 gün oldu 32. haftada oğlumu kaybettim. içim öle yanıyoki. herşey çok anlamsız geliyo hers ayn şeyi söylüyo . bak Allah sana tekrardan nasip etmiş inşalalh kucağına almayı d anasip eder sağlıkla büyütmeyi.biz de öle olabilecekmiyiz.

Canım benim tabiki rabbim tekrar anne olmaqyı nasip edecek.Herşey dahada güzel olacak,ben hepimiz için böyle olacağına inanıyorum.Ben hep sabrettim arkadaşım şükrettim.Yavrularımı kaybettikten sonra 2 kez daha hamile kaldım.Ama onlarıda kaybettim.Onlar gerçi çok küçüklerdi 2 aylık bile değillerdi.Onalarada tabiki üzülüyorum.ama kızlarım kadar değil.Çünkü kızlarımın kokusunu aldım.Onları emzirdim.Odaları,dolapları herşeyleri duruyor.Onların yokluğuna alışmayı beceremedim.Ama ilk günkü gibi değilim tabiki,sende şimdi olduğu gibi olmayacaksın inan,biraz zaman geçsin bak sende başlayacaksın yeni bebek hayallerine.opuyorumnanaktan

Allah sabir ve dayanma gücü versin canim.Acini cak iyi anliyorum bende bebegimi kaybettim iki sene olacak ayin 25'inde.Rabbimiz cennette bebeklerimizi verecek bize orada hep yanimizda olacaklar Insaallah.

canim ya icim paramparca oldu..Allah sabir versinn..bir daha boyle bir aci yasatmasinn:Saruboceq:

düğümlendim :çok üzgünüm: inşallah rabbim bu sene sana yeniden hamile kalmayı nasip eder eline sağlıkla alırsın inşallah gelen evlat sana bu acılarını bir nebze unuutturur yüzün gülsün kelimeler yetmiyorki çok üzgünüm

ne yazacagimi,nasil teselli verecegimi bilmiyorum arkadasim..Allah sabir versin deyip dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor...insallah en kisa zamanda yeniden anne olursun...

ben anne değilim, hamile değilim hatta buaralar çocuk bile düşünmüyorum. bukadar uzağım yani bu konulara ama sonuçta kadınım ve nasıl bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum. çok çok çok üzüldüm allah sabır versin. inanıyorumki ilerde güzel bebeklerin olucak çok mutlu olucaksın insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…