1 senede 5 bebeğimi kaybettim.Üçünü öncesinde ikisini doğar doğmaz=( Nasıl dayanılır?

canım Allah sabır versin benim anneminde 5 tane çocuğu öldü .sapasağlam doğuyorlarmış 1-2 ay yaşadıktan sonra ızdırap içinde kıvrana kıvrana ölüyorlarmış. Rabbim nasip etmişte ablamla ben o beş melekten sonra yaşamışız tabi unutulmaz ama acıları hafiflemiş inşallah sizinde sağlıklı evlatlarınız olur.acınızı biraz hafifletir. o masum meleklerinizde öbür dünyada sizinde cennette onlarla olmanızı isterler inşallah

hıc kolay degıldrı emınım. Allah sabır versın demekten baskası gelmıyor elden.
meleklerın kardeslerıyle beraber cok mutlu olsunlar cennette.

Ben çok ama çok üzgünüm. Allahım sabırlar versin sana. Benim de bir meleğim cennette. Beraber oynarlar inşallah...
İnşaallah cnm amin saola.s.

diyecek söyleyecek hic birsey bulamiyorum
ama senin bu inancin ve saglam durusun hepimize ders olsun
tekrardan bize güzel haber vermen dilegiyle canim

İnş. cnm teşekkürler a.s.
Amin inş cnm saol.Seninde başın saolsun.İnşaallah aynı duyguları yaşatmaz Rabbim.Bebeğinizi sağlıkla kucağına alman temennilerimle a.s.

cok üzüldüm inan bende 5 aylık bebişimi kaybettim yazın Allahım sabır versin şimdi gene hamileyim ama umutluyum bu sefer kucagıma alacagım sende öyle düşün olurmu Allah sabır versin
Amin cnm.Sana da geçmiş olsun.Rabbim tamamına erdirsin inş.Darısı başımıza a.s.

Çok zor dönemlerden geçmişsiniz cnm.Rabbim sizlerinde yardımcısı olsun.Umarım herşey normale döner ve dvm eden rahatsızlığınız şifa bulur.Bebeğinize ve sizlere sağlıklı,uzun ömürler...a.s.

Amin cnm inşaallah.Sana da geçmiş olsun a.s.
Amin cnm teşekkür ederim.:çok üzgünüm: Başınız saolsun sizlerinde :gitme::a015:

şeymacım Allah sabır versin canım ne desek boş rabbim isyandan korusun ki sende bu konuda oldukça bilinçlisin...Hayırlısıyla kardeşleri olur inş.tez zamnada..
Amin cnm teşekkür ederim.Biz tamamlayamadık sizler tamamlarsınız inş. a.s. Seninle aynı gündeydik biliyorsun :sinifsinif:

amin cnm inşaallah... a.s.
allahım sabır dayanma guvu versın :çok üzgünüm:
Amin inş.teşekkür ederim a.s.
Canımsın sen benim
RAbbim sana dayanma gücü versin...
Onlar melek oldular ahirette annelerinin elini hiç bırakmıcaklar. ALLAH c.c. sana tekrar nasip etsin inş..
Her zaman duamdasın canım benim ...
Amin cnm inşaallah.Teşekkür ederim a.s.

Allah sabır versin....
Amin teşekkürler a.s.
başın saolsun
Allahım sabır versin.
Amin teşekkürler a.s.
canım allahım dayanma gücü versin.sabrını arttırsın.:teselli:
Amin teşekkürler a.s.
Teşekkür ederim cnm.Arkadaşınızın başı saolsun sizlerede geçmiş olsun.Rabbim tamamına erdirsin inş. sağlıkla al bebeğini kucağına a.s.

çok zor bi durum yaaa Allah sabır versin ama evet bunları paylaşıp üzüntünü artırma bence görünce bile kötü oldum yaşaması daha zordur
Amin teşekkürler a.s.
allah sabır versin arkadaşımmm...allahım sana yaşatmasınnn b,ir daha
Amin teşekkürler a.s.
Amin teşekkürler a.s.
Allah sabır versin, ne kadar da güzel hazırlamışsınız odayı, rabbim yardımcınız olsun..
Amin teşekkürler a.s.
5 minik bebeğiniz ve siz cesur anne babalari için dua ediyorum.Allah sabırlar versin.
Amin teşekkürler a.s.
canım allah sabır versin ben de ikizlerimi kaybettim enfeksiyon yüzünden hiç birseyleri yoktu ve gerçektende bi hiç uğruna gittiler allah aynı acıyı yaşatmasın başımız sağolsun
Amin teşekkürler a.s. Başınız saolsun cnm.Rabbim tekerrüründen korusun inş.
Allah sabır versin
Amin teşekkürler a.s.
cnm Allah sabır versin inş. Allah bidaha bu acıyı yaşatmasın inş.
Amin teşekkürler a.s.
Amin cnm inşaalah teşekkür ederim :sinifsinif: Beni en iyi anlayanlardan birisin sende.Rabbim gücümüzü arttırsın inş. :Saruboceq: Rabbim size ve yavrularınıza sağlıklı,uzun ömürler versin a.s. eyvahedigeldismile

Allah sabir ve dayanma gücü versin canim.Acini cak iyi anliyorum bende bebegimi kaybettim iki sene olacak ayin 25'inde.Rabbimiz cennette bebeklerimizi verecek bize orada hep yanimizda olacaklar Insaallah.
İnş.bi'tanem inş.a.s.
canim ya icim paramparca oldu..Allah sabir versinn..bir daha boyle bir aci yasatmasinn:Saruboceq:
Amin inşaallah teşekkür ederim a.s.
ne yazacagimi,nasil teselli verecegimi bilmiyorum arkadasim..Allah sabir versin deyip dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor...insallah en kisa zamanda yeniden anne olursun...
Allah sabır versin....................
eyvahedigeldismile Amin inşaallah teşekkür ederim a.s.
hıc kolay degıldrı emınım. Allah sabır versın demekten baskası gelmıyor elden.
meleklerın kardeslerıyle beraber cok mutlu olsunlar cennette.

Amin inşaallah canım teşekkür ederim a.s.

ne denebilirki rabbim güç versin bende bi 6 aylık hamileyken erken doğum yapmak zorunda kaldım kaybettim kızımı birde bana tutunamadan kaybettim bebeğimi çok şükür şimdi 10 aylık bi kızım var acılarımı dindirdi herşeyim oldu allahım sanada sağlıklı hayırlı gönlüne göre bebekler nasip etsin

Seymacım inan yazdıklarını ağlayarak okudum.Allahım sabırlar versin,inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.

Teşekkür ederim cnm amim inş :Saruboceq: Sizinde başınız saolsun :sinifsinif: Rabbim kızına ve sizlere uzun ömürler versin a.s.

okuduğum gunden beri seni düsünmekten alıkoyamıyorum senin icin dua ediyorum.. umarım hersey düzelir ve cok saglıklı bebeklerin olur..... allah yardımcın olsun

seyma yeminle yaktin kavurdun beni
meleklerinle cennette bulusmaniz dilegiyle allah sabir versin

Canım benim ilk ikizlerim de mezarda şu an...Allah çok çok sabır versin arkadaşım..

ayyy içim acıdı...
Allah sabır versin canım...
Rabbim bundan sonra kucağını boş bırakmasın inşallah...

seyma yeminle yaktin kavurdun beni
meleklerinle cennette bulusmaniz dilegiyle allah sabir versin

Amin cnm inşaallah.Teşekkür ederim a.s.
Canım benim ilk ikizlerim de mezarda şu an...Allah çok çok sabır versin arkadaşım..
Teşekkür ederim.Senin de başın sağolsun cnm bnm.Rabbim sana da sabır versin inş :sinifsinif:
rabbim dayanma gücü versin...
söyleyecek başka birşey bulamıyorum, çok çok üzüldüm...
Amin cnm sağol.Çok teşekkür ederim a.s.
ayyy içim acıdı...
Allah sabır versin canım...
Rabbim bundan sonra kucağını boş bırakmasın inşallah...
Amin cnm inşaallah a.s.

allah bol bol sabir versin arkadasim yazini aglayarak okudum seni anlayamam ama benimde erken dogan bir bebegim oldu ve her an olecek korkusuyla yasadim yani kismen de olsa seni anlayabiliyorum
allah hazir oldugunda sana tekrar saglikli ve hayirli bebisler nasip etsin canim

Amin cnm teşekkür ederim inşaallah . Size de geçmiş olsun a.s.

Amin cnm teşekkür ederim inşaallah . Size de geçmiş olsun a.s.

canim bilmiyorum bunu yazmak icin dogru zaman mi yada yalnis birsey mi yaziyorum ama her zaman hayirlisini istemek lazim
benim bebegimde erken dogdu diye yazmistim kurtuldu yanimda cok sukur ama bebegim ozurlu ve hala neden oldugu tespit edilemedi suanda yurt disindayim ama turkiyedede kontrol altindaydi bebegim turkiyede baska burda baska birsey soyluyorlar yani turkiyede erken dogumdan dolayi oldugunu soylediler burdada zamaninda dogsaydi yine aynisi olurdu diyorlar
hic isyan etmiyorum allaha sonsuz sukurler ediyorum ama allah herkeze kaldirabbilecegi gucu verirmis hayirlisi oyleymis demekki bebislerin seni bekliyor olacaklar cennet kapisinda ve insallah hayirli ve saglikli allah ne zaman uygun gorduyse sana guzeller guzeli bebisler nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…