İnşaallah cnm amin saola.s.Ben çok ama çok üzgünüm. Allahım sabırlar versin sana. Benim de bir meleğim cennette. Beraber oynarlar inşallah...
diyecek söyleyecek hic birsey bulamiyorum
ama senin bu inancin ve saglam durusun hepimize ders olsun
tekrardan bize güzel haber vermen dilegiyle canim
Amin inş cnm saol.Seninde başın saolsun.İnşaallah aynı duyguları yaşatmaz Rabbim.Bebeğinizi sağlıkla kucağına alman temennilerimle a.s.allahım sabır versin başın sağolsun canım bende 20 haftalık oğlumu erken doğumla kaybettim allahım sabrını veriyor canım şimdi yeniden hamileyim ki 5 yılda ancak hamile kalabildim tam tüp bebek yaptıracakken çıkıp geldi meleğim ama onun bile garantisi yok şuanda aynı şeyleri yaşatmasın diye allahıma dua ediyorum sende yeniden anne olacaksın canım buna inan allahım tez zamanda yeniden yüzünü güldürsün canım
Amin cnm.Sana da geçmiş olsun.Rabbim tamamına erdirsin inş.Darısı başımıza a.s.cok üzüldüm inan bende 5 aylık bebişimi kaybettim yazın Allahım sabır versin şimdi gene hamileyim ama umutluyum bu sefer kucagıma alacagım sende öyle düşün olurmu Allah sabır versin
Çok zor dönemlerden geçmişsiniz cnm.Rabbim sizlerinde yardımcısı olsun.Umarım herşey normale döner ve dvm eden rahatsızlığınız şifa bulur.Bebeğinize ve sizlere sağlıklı,uzun ömürler...a.s.canım okurken gözlerim doldu.ALLAH sabırlar versin.
benimde oğlumun yaşayıp yaşamayacağı belli değildi. gebeliğimin 19 haftasına kadar hep umutla bekledik.ilk bebeğimdi o güne kadar hiç isyan etmedim.dediler ne kadar sabırlısın hiç isyan etmiyorsun.
ağlıyordum ama hep duam ALLAhım bu çocuk hayırlıysa nasip et.kime isyan edecektim. veren de ALLAH alacak olanda.doktorum proftu ve son karar kontrolünde (gebeliğin sonlandılıp,sonlandırılmayacağı)kontrolde inanamıyorum bu bir mucize dedi.
(anne karnında idrar torbası büyüktü ve bu böbrek ve ciğerleri etkileyecekti)herşey normal boyutuna inmiş dedi.
benim hiç umudum yoktu bu çocuktan ALLAh size bağışladı dedi.doğunca getirin görmek istiyorum bu mucize çocuğu dedi.
inan o an bizim için anlatılamaz.ilk defa 19. haftasına kadar hep ağlayarak çıktığımız kontrolden yüzümüzde sevinçle çıktık.
sonra oğlumuz doğdu anne karnındaki hastalığın devamı olarak tesadüfen yine bir mucize eseri öğrendiğimiz hastalığı öğrendik.3 kere ameliyat oldu. halen takipte. şuan 5.5 yaşında ama o kadar zorlu testlerden ve acılardan geçtikki.halen 6 ayda bir konrolümüz devam ediyor böbreklerinden.
hiç isyan etmedik hep sabır dedik.rabbim sabırlarımızın mükafatini verdi.
Yüce mevlam sanada elbet verecek sabrının karşılığını.o meleklerin seni bekliyor cennette.ALLAHIm sabrını artırsın kucağını boş bırakmasın .kolay değil beş meleğini kaybetmişsin.ALLAH yardımcın olsun.
Allah ım bol bol sabır versin yaşayacağın güzel şeyler acını hafifletsin inşallah 8 haftalık bebeğim karnımda öldü daha yeni toparlıyorum 2 ay oldu
senin ki daha zordur
Allah beterinden saklasın
anne olma mutluluğunu tekrar yaşatsın inşallah
sana da bana da:)))
Amin cnm teşekkür ederim.:çok üzgünüm: Başınız saolsun sizlerinde :gitme::a015:şeyma öncelikle Allah sabırlar versin. ben de aralık 1 de oğlumu 32. haftada aniden kaybettim. plesanta ayrılması sonucu. o ana kadar hiç bi problemimiz yokken aynen senin hazırlıkların gibi herşeyim tamken doğum iznine çıktığım gün yaşandı tüm bunlar.44 gün oldu oğlumdan ayrı. içimde kıpır kıpırken şimdi yok. ama lütfen burada içimizdeki acıları paylaştığımızve geleceğe dair güçlü olmalıyız diye birbirimizi telkin ettiğimiz yerde acıalrını o resimlerle kendini de bizi d edaha fazla üzme. o resimleri kaldır canım. bunlar ancak acılarını depreştirir. tabi bizimde. ben bu ay doğum yapıcakken bebebğimin kaybedişimin sebebi için düştüm yollara. engel olamıyacağım bi durum olduğunu öğrendim.aniden gelişen bi durum. içim acımıyormu yanıyor, yaram kanamıyormu kanıyor. ama işte hayat. nasıl yapıcaz bilmiyorum ama hayata tutunucaz. ama nasıl nasıl işte.zaman bize tesellilerimizi meleklerimizin kardeşlerini gönderiri inşallah sağlıkla hayırlısıyla.
Amin cnm teşekkür ederim.Biz tamamlayamadık sizler tamamlarsınız inş. a.s. Seninle aynı gündeydik biliyorsun :sinifsinif:şeymacım Allah sabır versin canım ne desek boş rabbim isyandan korusun ki sende bu konuda oldukça bilinçlisin...Hayırlısıyla kardeşleri olur inş.tez zamnada..
amin cnm inşaallah... a.s.Şeymacığım ne diyeceğimi bilemiyorum canım.Allah sabrını kat kat artırsın.Meleklerinin mezarlarını görünce nerdeyse akan gözyaşlarım sele dönüştü.En kısa zamanda dileğin gibi yeniden ikizlerine hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Her zaman yanındayız canım.Müjdeni bekleyeceğiz.a.s.
Amin inş.teşekkür ederim a.s.allahım sabır dayanma guvu versın :çok üzgünüm:
Amin cnm inşaallah.Teşekkür ederim a.s.Canımsın sen benim
RAbbim sana dayanma gücü versin...
Onlar melek oldular ahirette annelerinin elini hiç bırakmıcaklar. ALLAH c.c. sana tekrar nasip etsin inş..
Her zaman duamdasın canım benim ...
Amin teşekkürler a.s.Allah sabır versin....
Amin teşekkürler a.s.başın saolsun
Allahım sabır versin.
Amin teşekkürler a.s.canım allahım dayanma gücü versin.sabrını arttırsın.:teselli:
Teşekkür ederim cnm.Arkadaşınızın başı saolsun sizlerede geçmiş olsun.Rabbim tamamına erdirsin inş. sağlıkla al bebeğini kucağına a.s.sen beni hiçç tanımazsın
ben ama seni actın konudan biliyorum
çok üzüldüm düşüncelere daldım
acaba benim başıma gelirmi , gelseydi ne olurdu
acaba o ne hissetti
ölürdüm yani ölmesiydin
ama gördüüğüm kadarı ile yaşıyorsun
bagrına taş basmışsın
çok üzülşdüm ya inan anlatmaya kelimeler yok
benimde arkadaşım 26 haftalıkken erken dogumla(enf yüzünden 18 haftalıkken kese acıldı) hastanede yatarak 26 haftaya kadar gelmişken iki oğlunuda kaybetti acık olan kese diğer keseyede enf bıulaştırıp çiğerleirni etkilemiş yavrucağın
allah inşallkah saglıklı bi şekilde hamile kalmayı nasip etsin ama bu kez tek
çünkü ikiz gebeliklerde çok duyar olduk bu sorunları ikiz çok tatlıdır bir anda iki cocuk sahibi olmak aynı rahimde aynı anda taşımak çok özeldir güzeldir elbette bende hamile kaldımda herkez ikiz ikiz demişti (tüp bebek) ben hep tek istemiştim ilk kese gördümüzde ikizdi kalp atışlarında kaybolan ikiz sendorumu yaşadım tek gebelikle yolumuza devam ediyoruz dogumuma 5 hafta kaldı gerçekten adını falan verirsen bana sana dogum esnasında dua etmek istiyorum inşallah rabbim kabul eder
odasını bile hazır etmişsiniz ne diyebilirimki zaten aglıyorum şuandada allah allah ona sıgın sadece
Amin teşekkürler a.s.çok zor bi durum yaaa Allah sabır versin ama evet bunları paylaşıp üzüntünü artırma bence görünce bile kötü oldum yaşaması daha zordur
Amin teşekkürler a.s.allah sabır versin arkadaşımmm...allahım sana yaşatmasınnn b,ir daha
Amin teşekkürler a.s.böyle bir durumda ne denir bilmem acın çok taze allah sana kuvvet.sabır versin canım gerçekten çok üzüldüm keşke o fotoğrafı koymasaydın çok fena oldum dilerim en kısa zamansa tekrar hamile kalır bu tür şeyleri bir daha yaşamazsın :gitme:
Amin teşekkürler a.s.Allah sabır versin, ne kadar da güzel hazırlamışsınız odayı, rabbim yardımcınız olsun..
Amin teşekkürler a.s.5 minik bebeğiniz ve siz cesur anne babalari için dua ediyorum.Allah sabırlar versin.
Amin teşekkürler a.s. Başınız saolsun cnm.Rabbim tekerrüründen korusun inş.canım allah sabır versin ben de ikizlerimi kaybettim enfeksiyon yüzünden hiç birseyleri yoktu ve gerçektende bi hiç uğruna gittiler allah aynı acıyı yaşatmasın başımız sağolsun
Amin teşekkürler a.s.Allah sabır versin
Amin teşekkürler a.s.cnm Allah sabır versin inş. Allah bidaha bu acıyı yaşatmasın inş.
Amin cnm inşaalah teşekkür ederim :sinifsinif: Beni en iyi anlayanlardan birisin sende.Rabbim gücümüzü arttırsın inş. :Saruboceq: Rabbim size ve yavrularınıza sağlıklı,uzun ömürler versin a.s. eyvahedigeldismileŞeymacım seni çok iyi anlıyorum canım.Derdi yaşayan bilirmiş,gerçekten çok doğru.İnsan yaşamayınca acaba başıma gelse ne yapardım,ölürdüm heralde diyor.Ama yaşıyoruz işte,yine hayaller kuruyorsun,geziyorsuz,gülüyorsun.Ama bu yaptıkların eskisi gibimi tabiki hayır.İçinde hep hüzün hüzün.Bana demişlerdiki unutursun zamanla,2 sene olacak unutmadım,unutamıyacamda.Ama şu varki eskisi gibi içinde yangın olmuyor,yangın sönüyor ama koru hiç sönmüyor.kıvılcımlar hep içimde.Rabbim dayanma gücü ve sabır versin.Kendini toparla,sağlığın yerine gelsin rabbim tekrardan yaşatsın annelik duygularını inşallah.Bak bende çok acılar çektim.ama çok şükür şimdi giden 2 yavrumun yerine rabbim 2 yavrumu gönderdi.Rabbim sanada nasip edecek inşallah.
İnş.bi'tanem inş.a.s.Allah sabir ve dayanma gücü versin canim.Acini cak iyi anliyorum bende bebegimi kaybettim iki sene olacak ayin 25'inde.Rabbimiz cennette bebeklerimizi verecek bize orada hep yanimizda olacaklar Insaallah.
Amin inşaallah teşekkür ederim a.s.canim ya icim paramparca oldu..Allah sabir versinn..bir daha boyle bir aci yasatmasinn:Saruboceq:
Amin inşaallah teşekkür ederim a.s.düğümlendim :çok üzgünüm: inşallah rabbim bu sene sana yeniden hamile kalmayı nasip eder eline sağlıkla alırsın inşallah gelen evlat sana bu acılarını bir nebze unuutturur yüzün gülsün kelimeler yetmiyorki çok üzgünüm
Amin inşaallah teşekkür ederim a.s.ne yazacagimi,nasil teselli verecegimi bilmiyorum arkadasim..Allah sabir versin deyip dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor...insallah en kisa zamanda yeniden anne olursun...
Amin inşaallah teşekkür ederim a.s.ben anne değilim, hamile değilim hatta buaralar çocuk bile düşünmüyorum. bukadar uzağım yani bu konulara ama sonuçta kadınım ve nasıl bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum. çok çok çok üzüldüm allah sabır versin. inanıyorumki ilerde güzel bebeklerin olucak çok mutlu olucaksın insallah...
Amin inşaallah teşekkür ederim a.s.Allah sabır versin....................
eyvahedigeldismile Amin inşaallah teşekkür ederim a.s.canım Allah sabır versin benim anneminde 5 tane çocuğu öldü .sapasağlam doğuyorlarmış 1-2 ay yaşadıktan sonra ızdırap içinde kıvrana kıvrana ölüyorlarmış. Rabbim nasip etmişte ablamla ben o beş melekten sonra yaşamışız tabi unutulmaz ama acıları hafiflemiş inşallah sizinde sağlıklı evlatlarınız olur.acınızı biraz hafifletir. o masum meleklerinizde öbür dünyada sizinde cennette onlarla olmanızı isterler inşallah
hıc kolay degıldrı emınım. Allah sabır versın demekten baskası gelmıyor elden.
meleklerın kardeslerıyle beraber cok mutlu olsunlar cennette.
ne denebilirki rabbim güç versin bende bi 6 aylık hamileyken erken doğum yapmak zorunda kaldım kaybettim kızımı birde bana tutunamadan kaybettim bebeğimi çok şükür şimdi 10 aylık bi kızım var acılarımı dindirdi herşeyim oldu allahım sanada sağlıklı hayırlı gönlüne göre bebekler nasip etsin
okuduğum gunden beri seni düsünmekten alıkoyamıyorum senin icin dua ediyorum.. umarım hersey düzelir ve cok saglıklı bebeklerin olur..... allah yardımcın olsun
seyma yeminle yaktin kavurdun beni
meleklerinle cennette bulusmaniz dilegiyle allah sabir versin
Teşekkür ederim.Senin de başın sağolsun cnm bnm.Rabbim sana da sabır versin inş :sinifsinif:Canım benim ilk ikizlerim de mezarda şu an...Allah çok çok sabır versin arkadaşım..
Amin cnm sağol.Çok teşekkür ederim a.s.rabbim dayanma gücü versin...
söyleyecek başka birşey bulamıyorum, çok çok üzüldüm...
Amin cnm inşaallah a.s.ayyy içim acıdı...
Allah sabır versin canım...
Rabbim bundan sonra kucağını boş bırakmasın inşallah...
allah bol bol sabir versin arkadasim yazini aglayarak okudum seni anlayamam ama benimde erken dogan bir bebegim oldu ve her an olecek korkusuyla yasadim yani kismen de olsa seni anlayabiliyorum
allah hazir oldugunda sana tekrar saglikli ve hayirli bebisler nasip etsin canim
Amin cnm teşekkür ederim inşaallah . Size de geçmiş olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?