merhaba! biz de yedinci senemizi devirdik. 2 seneye yakın çocuk istiyoruz. geçen sene 7 aylık hamileyken ölü doğum yaptım. ardından rahimde parça kaldığı için kürtaj. aylar sonra klomen tedavisi, rahim filmi, ve kürtajdan kaynaklı rahim yapışıklık ameliyatı geçirdim. Yaşımdan dolayı AMH değerlerim düştü. doktor tüp bebek öneriyor ama biz eşimle doğal yoldan olsun istiyoruz.
canım sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiriyordum, detaylı ultrasonum gayet iyiydi, pat diye içimde öldü, kontrole gittim hissedemeyince. doktor da şok oldu. otopsi de yapıldı. bebekte hiçbir anomaliye rastlanmadı. bana genetikten tut, kan pıhtılaşmasına kadar bir sürü test yaptırdılar. bende de bir sorun çıkmadı. yaşım nerdeyse 38.Canım hoşgeldin..Çok çok geçmiş olsun, yaranı deşmek olmayacaksa neden kaybettin bebeğini 7 aylıkken? Çok zordur eminim, Allah sabır versinKaç yaşındasın? Yaşadığın zorluklardan sonra sen kendini nasıl daha rahat hissedeceksen, nasıl daha az yıpranacaksan o şekilde ilerle canım...Kimisi daha net sonuç gibi geldiği için tüp bebeğe daha sıcak bakıyo, kimisi de doğal yoldan deneyince daha rahat hissediyo...
eşiniz veya siz sigara alkol kullanıyormuydunuz?canım sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiriyordum, detaylı ultrasonum gayet iyiydi, pat diye içimde öldü, kontrole gittim hissedemeyince. doktor da şok oldu. otopsi de yapıldı. bebekte hiçbir anomaliye rastlanmadı. bana genetikten tut, kan pıhtılaşmasına kadar bir sürü test yaptırdılar. bende de bir sorun çıkmadı. yaşım nerdeyse 38.
Amin.MERHABA ŞÜKÜR BEN HEPSİNİ YAŞAMADIM SİZİN ADINIZA ÇOK ÜZÜLDÜM
8 AYLIK EVLİYİM 6BUÇUK AYDIR BEBEK İSTİYORUZ... GEÇEN AY KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM 5+3 TE SONLANDI.. ALLAH HEPİMİZE SABRIMIZIN MÜKAFATINI FAZLASIYLA VERSİN .. KUCAĞI BOŞ AİLE MEYVESİZ AĞAÇ BIRAKMASIN...
yok canım ikimizde kullanmıyoruz.eşiniz veya siz sigara alkol kullanıyormuydunuz?
gerçi ben eskiden sigara kullanıyordum ama çok değil günde birkaç tane. bir de hamilelik döneminde kullanmadım tabiki.eşiniz veya siz sigara alkol kullanıyormuydunuz?
en az 6ay önce bırakmanız lazm ani bebk ölümlerine tek sebep olan şey sigaradır oyüzden sordumgerçi ben eskiden sigara kullanıyordum ama çok değil günde birkaç tane. bir de hamilelik döneminde kullanmadım tabiki.
Allahbilir. hiçbir doktor söylemedi böyle birşeyen az 6ay önce bırakmanız lazm ani bebk ölümlerine tek sebep olan şey sigaradır oyüzden sordum
ben çocuk gelişimi okuduğum için biliorum çok şülür hiç kullanmam ama sigara içilen yerler çok denk gelio bunun biri ikisi yok her bakımdan tehlikesi var inşallah yeni bebek sağlıklı gelir sağlıklı doğarAllahbilir. hiçbir doktor söylemedi böyle birşeyben aslında çok az kullanıyordum yani paket bile taşımıyordum doğrusu. neyse artık tamamen bıraktım çok şükür.
İnşallah canım haklısın gerçekten. eşim de nasıl tahammül ediyormuş hayret. kokusu bile çok kötü.ben çocuk gelişimi okuduğum için biliorum çok şülür hiç kullanmam ama sigara içilen yerler çok denk gelio bunun biri ikisi yok her bakımdan tehlikesi var inşallah yeni bebek sağlıklı gelir sağlıklı doğar
MERHABA ŞÜKÜR BEN HEPSİNİ YAŞAMADIM SİZİN ADINIZA ÇOK ÜZÜLDÜM
8 AYLIK EVLİYİM 6BUÇUK AYDIR BEBEK İSTİYORUZ... GEÇEN AY KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM 5+3 TE SONLANDI.. ALLAH HEPİMİZE SABRIMIZIN MÜKAFATINI FAZLASIYLA VERSİN .. KUCAĞI BOŞ AİLE MEYVESİZ AĞAÇ BIRAKMASIN...
ben çocuk gelişimi okuduğum için biliorum çok şülür hiç kullanmam ama sigara içilen yerler çok denk gelio bunun biri ikisi yok her bakımdan tehlikesi var inşallah yeni bebek sağlıklı gelir sağlıklı doğar
evet cnmİnşallah canım haklısın gerçekten. eşim de nasıl tahammül ediyormuş hayret. kokusu bile çok kötü.
olmyınca olmuoda millete olmuyo diede biz yapucamız anlamına gelmio.. bnm arkadşım var defalarca içme desmde içio ve dioki bişi olmaz cnm istio allah o bebeği korusunNe insanlar var bilinçsiz, hamileyken fosur fosur içen ama bişey olmayınca da olmuyo işte...Yine de nasıl öyle davranabiliyolar hayret ediyorum..
olmyınca olmuoda millete olmuyo diede biz yapucamız anlamına gelmio.. bnm arkadşım var defalarca içme desmde içio ve dioki bişi olmaz cnm istio allah o bebeği korusun
ya kızın bebeği çok istediğini bilmesm bebeği önemsemio derimde işteAynen canım zaten normalde insanın içinin elvermemesi lazım da kimisi umursamıyo işte, Allah korusun gerçekten o çocukları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?