Çocuğunuza psikolojik destek aldırın,mümkünse okulunu da değiştirin.1.sinif ögrencisi oğlum tenefüsten geldikten sonra kakasi gelmiş.ögretmen tenefusteyken gitseydin demis gondermemiş cocuk yalvarmiş altima.yapacagim lutfen ogretmrnim.demis kapiya kosmus ogretmen kapiyi tutmuş altina yap demiş cocuk aglayarak ogretmene yalvarmis tabi buarada altina yapmis git simdi yerine otur demiş 40 dk oyle kalmis.Daha sonra servis ogrt beninaradi altina yapmis dedi eve geldi.Okula gittim ogretmen telefonunacmadi.ben gerrkli her yere sikayette bulundum pzrt okula gittim ogretmen qsla boyle birsey olmadigini oglumun yalan soyledigini serviste olmustur dedi.okul.mudurude sikayet ettigimiz.icin ogretmrnle.bir.oldu cocugumu yalancilikla.sucladilar ogretmen herseyi.inkar etti.Cocgum okula gitmek istemiyor 4 gundur uyumuyor okula gondermiyorum cocuk.kucul diye 6 yasinda yalancilikla.suclamak.nedir siniftan bir cocukla annesi vasitasi ile gorustum ogretmen kapiyi tuttu altina.yap.dedi oda olayi anlatiyor ogretmrn inkar ediyor ne yapmaliyim bu konuda
Bu ısın pesını bırakmayın...O kadar sinirlendim ki okurken suan resmen gözüm döndü1.sinif ögrencisi oğlum tenefüsten geldikten sonra kakasi gelmiş.ögretmen tenefusteyken gitseydin demis gondermemiş cocuk yalvarmiş altima.yapacagim lutfen ogretmrnim.demis kapiya kosmus ogretmen kapiyi tutmuş altina yap demiş cocuk aglayarak ogretmene yalvarmis tabi buarada altina yapmis git simdi yerine otur demiş 40 dk oyle kalmis.Daha sonra servis ogrt beninaradi altina yapmis dedi eve geldi.Okula gittim ogretmen telefonunacmadi.ben gerrkli her yere sikayette bulundum pzrt okula gittim ogretmen qsla boyle birsey olmadigini oglumun yalan soyledigini serviste olmustur dedi.okul.mudurude sikayet ettigimiz.icin ogretmrnle.bir.oldu cocugumu yalancilikla.sucladilar ogretmen herseyi.inkar etti.Cocgum okula gitmek istemiyor 4 gundur uyumuyor okula gondermiyorum cocuk.kucul diye 6 yasinda yalancilikla.suclamak.nedir siniftan bir cocukla annesi vasitasi ile gorustum ogretmen kapiyi tuttu altina.yap.dedi oda olayi anlatiyor ogretmrn inkar ediyor ne yapmaliyim bu konuda
ILce milli eğitime ciktik sikayet dilekçesi ile bizi dinleyen gorustugumuz kisi direk soyledigini yaziyorum eee nolacak bisey olmaz canim cok abartiyorsunuz cocuj gitsin sinifina ogretmen ne yapabilir bisa ugrasmayin sonuc alamazsiniz hem.ben okul mudurunuzle konustum oyle birsey yasanmamis biz 2. Sok yasadik yaninsikayet etsenizde bir sonuc alamazsiniz mudur ogretmrnininkoruru bizde ikisinidr.koruruz ama.6.cocunuz umrujuzda degil demrye getirdiBu ısın pesını bırakmayın...O kadar sinirlendim ki okurken suan resmen gözüm döndü
Gerekirse evinizi degıstırın ama okulda okumasına ızın vermeyın...Sınıf degısıklıgı olayları sıkıntılı cunku ama o cocuk ebedıyen o kişiyi gormesın..
6 yasında cocuk ozellıkle erkek cocuktan bahsedıyorum benım de cocugum daha yenı 7 oldu..Boyle bır senaryo uretemez..Hele kı sınıftan baska cocuk boyle boyle oldu dedıyse kesınlıkle oyle olmustur..Bebekten hallice durumları zaten bu yasta...
Benım cocugun gecen sene tenefuste gırmıs bakmıs tuvaletler doluymus kakasını yapmamıs..Sınıfa gırıncede ogretmenıne doluydu yapamadım demıs..Öğretmende ben senı derste gonderırım hem kımse olmaz demıs..Ders baslayınca yakınındakı tuvalete gondermıs...İnsan olan ,öğretmen olan budur..Bunu da bana oğlum anlattı ne baska cocuk ne de öğretmen...
ILce milli eğitime ciktik sikayet dilekçesi ile bizi dinleyen gorustugumuz kisi direk soyledigini yaziyorum eee nolacak bisey olmaz canim cok abartiyorsunuz cocuj gitsin sinifina ogretmen ne yapabilir bisa ugrasmayin sonuc alamazsiniz hem.ben okul mudurunuzle konustum oyle birsey yasanmamis biz 2. Sok yasadik yaninsikayet etsenizde bir sonuc alamazsiniz mudur ogretmrnininkoruru bizde ikisinidr.koruruz ama.6.cocunuz umrujuzda degil demrye getirdiBu ısın pesını bırakmayın...O kadar sinirlendim ki okurken suan resmen gözüm döndü
Gerekirse evinizi degıstırın ama okulda okumasına ızın vermeyın...Sınıf degısıklıgı olayları sıkıntılı cunku ama o cocuk ebedıyen o kişiyi gormesın..
6 yasında cocuk ozellıkle erkek cocuktan bahsedıyorum benım de cocugum daha yenı 7 oldu..Boyle bır senaryo uretemez..Hele kı sınıftan baska cocuk boyle boyle oldu dedıyse kesınlıkle oyle olmustur..Bebekten hallice durumları zaten bu yasta...
Benım cocugun gecen sene tenefuste gırmıs bakmıs tuvaletler doluymus kakasını yapmamıs..Sınıfa gırıncede ogretmenıne doluydu yapamadım demıs..Öğretmende ben senı derste gonderırım hem kımse olmaz demıs..Ders baslayınca yakınındakı tuvalete gondermıs...İnsan olan ,öğretmen olan budur..Bunu da bana oğlum anlattı ne baska cocuk ne de öğretmen...
ILce milli eğitime ciktik sikayet dilekçesi ile bizi dinleyen gorustugumuz kisi direk soyledigini yaziyorum eee nolacak bisey olmaz canim cok abartiyorsunuz cocuj gitsin sinifina ogretmen ne yapabilir bisa ugrasmayin sonuc alamazsiniz hem.ben okul mudurunuzle konustum oyle birsey yasanmamis biz 2. Sok yasadik yaninsikayet etsenizde bir sonuc alamazsiniz mudur ogretmrnininkoruru bizde ikisinidr.koruruz ama.6.cocunuz umrujuzda degil demrye getirdi
Hasta mi nedir bu ogretmen ya. Gidebildiginiz yere gidin insallah cezasini alir terbiyesiz kadin ya cocugu onca cocuk içinde nasil mahcup etmis oyle birde servise binmis o sekilde gercekten çıldırmalık1.sinif ögrencisi oğlum tenefüsten geldikten sonra kakasi gelmiş.ögretmen tenefusteyken gitseydin demis gondermemiş cocuk yalvarmiş altima.yapacagim lutfen ogretmrnim.demis kapiya kosmus ogretmen kapiyi tutmuş altina yap demiş cocuk aglayarak ogretmene yalvarmis tabi buarada altina yapmis git simdi yerine otur demiş 40 dk oyle kalmis.Daha sonra servis ogrt beninaradi altina yapmis dedi eve geldi.Okula gittim ogretmen telefonunacmadi.ben gerrkli her yere sikayette bulundum pzrt okula gittim ogretmen qsla boyle birsey olmadigini oglumun yalan soyledigini serviste olmustur dedi.okul.mudurude sikayet ettigimiz.icin ogretmrnle.bir.oldu cocugumu yalancilikla.sucladilar ogretmen herseyi.inkar etti.Cocgum okula gitmek istemiyor 4 gundur uyumuyor okula gondermiyorum cocuk.kucul diye 6 yasinda yalancilikla.suclamak.nedir siniftan bir cocukla annesi vasitasi ile gorustum ogretmen kapiyi tuttu altina.yap.dedi oda olayi anlatiyor ogretmrn inkar ediyor ne yapmaliyim bu konuda
Sonra millet niye şiddete başvuruyor buyrunILce milli eğitime ciktik sikayet dilekçesi ile bizi dinleyen gorustugumuz kisi direk soyledigini yaziyorum eee nolacak bisey olmaz canim cok abartiyorsunuz cocuj gitsin sinifina ogretmen ne yapabilir bisa ugrasmayin sonuc alamazsiniz hem.ben okul mudurunuzle konustum oyle birsey yasanmamis biz 2. Sok yasadik yaninsikayet etsenizde bir sonuc alamazsiniz mudur ogretmrnininkoruru bizde ikisinidr.koruruz ama.6.cocunuz umrujuzda degil demrye getirdi
Alıntı Yorumla
Şikayet Et •••
Ben de çok sinirlendimŞiddete karşıyım ama söz konusu çocuğa yapılan birşey olduğu zaman gözüm dönüyor. Öğretmeni şuan verseniz ellerimle parçalarım.
Çocuğunuzu pedagoga kesin götürün. Hatta rapor verebiliyorlarsa rapor versinler. Ondan sonrada hukukla yapabileceğiniz herşeyi yapın. Ceza alması lazım böyle mahlukatların.
Oldu da herhangi bir ceza almadı. O zaman düşündüklerimi söylersem sadece banla kalmaz muhtemelenUzun zamandır hiç bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum
Ben de çok sinirlendim