- Emoji Skoru
- 132.381
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi kullanicixaj01
Demogoji ustasısın . Hayır efendim öğretmenin kendisine küfretmiyorsa , dersin işleyişini devamlı bozmuyorsa , hiçbir çocuğa ayrım yapma hakkı yoktur . Başarılı bir çocuk annesi olarak , başarılı çocuğu çok severe hele hiç katılmıyorum . O başarı çoğu zaman çocuktan ve ailesinin desteğinden kaynaklı oluyor zaten ,dersleri daha iyi olmayan belki de daha başarılı olacak hayatta . Belki de bir adım bekliyor öğretmenlerinden , bir destek bekliyor hadi sen de yapabilirsin diye. Öğretmenlik sevgi işi , empati işi . Sadece para için yapılacak bir meslek değil.Evet öğretmenin görevi ders anlatmaktır. Başarılı öğrenciler çok sevilir, sorun çıkaran dersi dinlemeyen öğrencilerden hoşlanmaz uzak durur. Yada anne babasıyla sorun yaşıyorsa da çocukla samimiyet kurmaz. Öğretmenin sorumluluğu dersini anlatmak. Girer sınıfa dersini anlatır. Çocuğun annesiyle sorun da yaşasa anlatır anlamadığını tekrar anlatır. Ama çocuğa uzak durabilir.
Veliler de çocuklarını çok düşünüyorsa öğretmelerine saygı duyar iyi davranır.
Elbette çocuğa derste kötü davranıyorsa veli gerekeni yapar. Öğretmeniyle konuşur.
Ama sınıf annesi neden var vay efendim para topladılar bilmem ne diye gidip direkt şikayet ediyorsa öğretmen dersini anlatır geçer çocuğa da uzak durabilir.
Bu kadar basit.