Sizin konunuzu hatırladım, daha önce de bu kadın kafasına zevkine göre para topluyor diye konu açmıştınız. Şikayet edicem yazmıştınız. Okul müdürü bence istifa etsin yerine bu kadını koysunlar. Sınıf annesi denen velileri milli eğitim bakanlığına şikayet edin yazınca linç geliyor hemen. Ne zararı var, organizasyon yapıyor düzenliyor işleri kolaylaştırıyor vs yazıyorlar. Kadın açık açık tehdit etmiş, seni bulurum demiş hala burada koruyanlar var, çocuğun mutluysa boşver diyenler var. Şaka gibi uzun vadede hem siz hem çocuğunuz zararlı çıkarsınız deniyor. Şikayet edeni bulursa ne yapacak mesela, evini mi basacak çocuğuna mı zarar verecek ya da çocuğun notlarını mı değiştirecek? Bu kadının çocuğu bu sınıf annesi yüzünden zorbalanırsa mimlenirse ne yapsın, gidip sınıf annesinden özür mü dilesin, ben ettim sen etme mi desin? Bu okulları niye böyle sahipsiz bırakıyorsunuz? Parayı yollarım gerisine karışmam yerine her ay bir ya da 2 veli sınıf sorumlusu olamıyor mu? Toplam kaç tane organizasyon oluyor bir sınıfta, hiç birinde mi gönüllü olmak isteyen yok? Bu veliye seni bulurum diyen mafyatik tip yarın da sizi bulurum der.
Konu sahibi, tehdit edilmişsiniz gidin polise dilekçe verin, sizin ya da çocuğunuzun başınıza bir iş gelirse kimden olduğu belli olsun. Kadın seni bulurum demiş. Milletin ne kadar umurunda değilse parayı yollarım gerisine karışmam, hem benim çocuğuma kimse bir şey dememiş rahatlığındalar.