1. Sinifta aşk olur mu?

Fazlasıyla hemdee
ben platonik aşkı ya da bir adım ötesi masum konuşmaları normal buluyorum liseye dek.sanal dünya aileler tv çevre çocukları aşk yaşanmalı buluşulmalı saatlerce mesajlaşılmalı konuşulmalı ekşın olmalı kavgalar olmalıyı empoze ediyor.çocukların çoğu da dersleri yerine dil öğrenmek yerine kitapların harika dünyasını keşfetmek yerine gerçek arkadaşlıkları dostlukları deneyimlemek yerine böyle gereksiz boş şeylerle zaman öldürüyorlar.çocuğumu doğru olmadığı yönünde eğittim.arkadaşlarını da kendi gibi seçti hep.zoom kurup sohbetler ediyorlar ama öyle faydalı şeyler konuşuyorlar ki hayran oluyorum çocuklara.herşeyin bir zamanı var .dokunmalı cinsellik eğilimli arkadaşlıklara karşıyım 15 yaşından önce.gerici diyenlere de evet gericiyim arkadaşım bu konuda derimm.net

Düşünsenize dediği gibi olduğunu

Ben küçükken tacize uğramıştım okulda. Sanirim ikinci sınıftayım.Asla unutamıyorum. Allah korusun hepsini.
Burda öyle bisey hiç aklıma gelmedi. Ailesi düzgün Alide sıcak kanlı bir çocuk

Benim de birinci sınıfta aşkım vardı, okul çıkışında öpmüştü beni, ben de sulukla kafasına vurmuştum
+1111
Hem vurup hem müdür yardımcısına şikayet etmiştim, 7. Sınıfta onun fotoğraflarından oluşan bi klasör hazırlamıştım o ayrı

Normal geldi böyle şeyler.
Korkma annesi onların sevgisi temiz masum.
Ali bayağı hızlıymış yalnız

Ben de 1.sınıfta diğer sınıftaki çocuktan hoşlanırdım.dersden tuvalete diye izin alır sınıf kapısının deliğinden onu izlerdim.ama yüz yüze gelsek utancımdan yüzüne bakamazdım.ne günlerdi bee..sonra büyüdük çocuk kankama aşık oldu aşkını bana anlatır yardım ister oldu.şimdi de kızlarımız aynı sınıfta arkadaş oldu.

Ben küçükken tacize uğramıştım okulda. Sanirim ikinci sınıftayım.Asla unutamıyorum. Allah korusun hepsini.
Burda öyle bisey hiç aklıma gelmedi. Ailesi düzgün Alide sıcak kanlı bir çocuk
Zaten ben de normal dedim. Ama yine de hatırlatmak istedim tüm üyelere, bir çocuk kendi yaşının bilemeyeceği şeyleri biliyor ve taklit ediyorsa sıkıntı vardır. O zaman endişelenmek lazım. Bu durum çok masumca. Endişelenmeyin siz.

Kuzenime baktigimiz bir dönem kendisi ilk okul bire gidiyordu, benimle spor yapiyodu kiz sen napicaksin sporu zaten zayifsin demistim oda bana kaan beni beğenmez kilo alirsam demisti
Bu yaşlarda oluyor genelde, suan kendi kizim 4 yasinda gittigi jimnastik salonunda bir cocuk kıstırıp duruyor kizimi bizimki de baska cocuga hayran hayran bakiyor.
Aşk ne bilmezler tabide demek ki hormonlar her daim karsı cinste bir cekim olusturuyor

bugün haberlerde vardı.lise öğrencisi sınıf arkadaşını okuldan çaldığı dezenfektanla yakmış .ölüme sebebiyet vermekle 12 yıla kadar yargılanılmasına başlanmış.okuldaki her çocuğu amann onlar arkadaş istedikleri yere gitsinler diye kabullenmem ben veli olarak.ailesini tanımam lazım okulda çocuğu gözlemlemem lazım.fazla iyi niyetlilik dönülemeyecek zararlara da sebep olabilir.acı bir örnek vereyim kendi yaşadığım.ben lise birdeyken sınıf arkadaşım kız başka liseden serseri bir oğlanla çıkmış ayrılmak istemiş ama çocuk peşini bırakmamış.bu durumdan da kızın annesini sorumlu tutmuş.bir gün evlerine gitmiş hem anneyi hem de kızı bıçaklamış.anne vefat etti kız ağır yaralı epey tedavi gördü.sınıfa geri döndüğünde öyle kötüydü ki anlatamam.yıllar boyu da düzelmedi kız.masumca yaşanan duygular başka normal ama yanlış arkadaşlıkların da sonuçları var aileler bunları da bilmeli

Tesekjur ederim öyle tabii

Size katılıyorum, takip etmeli işte. Böyle olaylar ender oluyor ama unutulmamalı. Ben de altını çizmek istedim. Yoksa birinci sınıf öğrencisinin aşık oldum demesinde bir sıkıntı yok. Ama aman çok normal deyip umursamamak da olmaz. Tüm annelere kolaylık diliyorum.

normal duyguları da baskı altına almamak lazım.öğretmenlerini de beğenecekler sınıf arkadaşlarını da gayet doğal bunlar.ama nasıl davranılacağını nereden zarar geleceğini öğretirsek sorunsuz yaşarlar çocukluklarını da ergenliklerini de.masumca yaşadıkları duygular çok tatlı bence de

Karşı cinsi farketmek içten içe hoşlanmak normal olabilir ama öpmek el ele gezmek vs bunlar için bence çok erken. Siz yine bir pedagog ile görüşün nasil davranacağınizi söyler en azından.
anaokulunda çocuk burada bir üyenin eteğinin altına elini sokuyormuş devamlı.üyenin de hoşuna gidiyormuş.valla buna normal diyen varsa ne diyeyim bilemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…