- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Tabi eenn masum dönenler küçükkenBenim şimdiye kadarki en düzgün ilişkim anaokulunda olmuştu
Bir yıl boyunca kavgasız gürültüsüz, sevildiğimi en çok hissettiğim dönemdi hahahwsxd
İkimizin de ailesi gülüp geçiyordu yani hiç ciddiye almamışlardı, küçücük çocuğa ne diyeceksin ki zaten bence siz de takılmayın bu duruma.
Benim arkadaşımın oğluna öyle itiş tepiş koşturmaca. Evet kızlar daha farklıBiz de aşkım hayatım diyoruz tabi de birinin aşık olmaktan bahsetmiş olması lazım, bir yerden duymuş olması lazım onu kullanabilmek içinsadece aşkımdan aşık olmayı üretemiyorlar.
Oğlumun ilgisini çekmiyor bu konular yaO daha çok yakalamaca koşturmaca modunda. En sevdiği arkadaşı da erkek, aşk meşk taraklarında bezi yok Kızlar daha farklı sanırım. Ama gelip bir kızdan bahsetseydi hoşuma gidebilirdi belki
Yaaa, yeni üyelik mi aldınız o zaman? Çok merak ettim kimdiniz önceden? Çok heyecanlıEvet oyleymissiniz.eski k k üyesiyim hemen tanırım
Niye bozuyorsunuz ki çocuğu. O yaşta çocuk arkadaşlar aşık olmaz o sevgidir i falan ne anlıyacak. En güzel duyguların katili gibi dalmışsınız mevzuya. Ne tatlı sevmeyi bilen bi çocuk belliki. Benimde ilk aşkım ana sınıfında olmuştu. Aşığım evlenecem diye geziyordum, ailem eğitimcidir bi kere bile bozmadılar beni. İlkokula geldiğimde çoktan unutmuştum bile.Öncelikle Selamlar,
Kizim 1. Sınıfta. Sıra arkadaşı ile iyi anlaşıyorlar.
Okulun başında Ali aşık olmuş diye söyledi diğer cocuklar bana. kızımda heyecanla Ali bana aşıkmış anneee dedi
Arkadaşlar birbirini çok cok sevebilir ama bunun adı aşk olmaz vs vs dedim kızıma.
Sonralari
"Ali bugün benimle gezdi teneffüste anneee, küsmüstük beni öptü bende utandım, elini omzuma koyuyor otururken anneee.." diye heyecanla bana bahsediyor Aliden.
Ben çoğunlukla sadece dinleyip öpmeyin birbirinizi virüs var falan sıkıştırdım araya..
Öğretmeniylede konuştum o da fark etmiş babasıyla da konuştuk cocuk bunlar diyip geçtik.
ama ben kızımı ona karşı fazla heyecanlı görmeye başladım son günlerde.
Bunlar normal mi bilemiyorum, cokca sevdiği yakın Bi kız arkadasida var onunla ilgili bu söylemleri hiç yok.
Yani onlar farkında olmadan flortlesmeyi mi öğrenirler bu kadar erken.. 3.siniftan sonra olmaz mı böyle şeyler?
Bu arada muhafazakar bir ailede büyüdüm ama ben tqm tersi açık görüşlü biriyim, babası da oyle çok anlayışlı.
Ya ben mi yazdım dedim bunu, ama benim aşık olduğum değil kendi tabiriyle bana aşık olan kişi öpmeye çalışmıştı eve dönüş yolunda. Ben de kafasına geçirmiştim suluğu, sanırım yüzüne denk gelmişti.Benim de birinci sınıfta aşkım vardı, okul çıkışında öpmüştü beni, ben de sulukla kafasına vurmuştum
Hormonların o kadar erken yaşta hareketli olması normal değil. Erken ergenlik vs ile sonuç bulabilir. Muhtemelen taklit ediyorlar ya çok TV izliyor öpüşme hatta başka şeylere baktiriyor ailesi. Yapmayın bunu ömür boyu o duyguları olacak zaten çocukken safi kalsınlar. Hoşuna giden üye de gitsin kendine partner bulsun bir zahmet.anaokulunda çocuk burada bir üyenin eteğinin altına elini sokuyormuş devamlı.üyenin de hoşuna gidiyormuş.valla buna normal diyen varsa ne diyeyim bilemedimm
2.sınıfta bizim sınıfa Bahadır adında bir çocuk gelmişti, ben de ona aşık olmuştum. Ikimiz de çekingen çocuklar olduğumuz için aramızda sizinkiler gibi samimi bir arkadaşlık olmamıştı. Uzaktan bakışmalar heycanlaşmalar felan filan. Muhtemelen yanıma gelip öpse, elini omzuma fln koysa "git bee" diyip kaçardımÖncelikle Selamlar,
Okulun başında Ali aşık olmuş diye söyledi diğer cocuklar bana. kızımda heyecanla Ali bana aşıkmış anneee dedi
Arkadaşlar birbirini çok cok sevebilir ama bunun adı aşk olmaz vs vs dedim kızıma.
Sonralari
"Ali bugün benimle gezdi teneffüste anneee, küsmüstük beni öptü bende utandım, elini omzuma koyuyor otururken anneee.." diye heyecanla bana bahsediyor Aliden.
Ben çoğunlukla sadece dinleyip öpmeyin birbirinizi virüs var falan sıkıştırdım araya..
Öğretmeniylede konuştum o da fark etmiş babasıyla da konuştuk cocuk bunlar diyip geçtik.
Bunlar normal mi bilemiyorum, cokca sevdiği yakın Bi kız arkadasida var onunla ilgili bu söylemleri hiç yok.
Yani onlar farkında olmadan flortlesmeyi mi öğrenirler bu kadar erken.. 3.siniftan sonra olmaz mı böyle şeyler?
Bu arada muhafazakar bir ailede büyüdüm ama ben tqm tersi açık görüşlü biriyim, babası da oyle çok anlayışlı.
Peh gene kıpkırmızı olmuş yorumun altıİçimizde var içimizde
Freud dayıyı oku
Çocuklukta cinsellik adında araştırması teorileri var dayının
Adam sapık yahu
Ayy çok tatlı yaaaaaaaaaaÖncelikle Selamlar,
Sonralari
Yaa cok tatlılar amaÖncelikle Selamlar,
Sonralari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?