1. Sinifta aşk olur mu?

Ben evden adımımı atıp dışarıya açıldığım (okul) ilk zamanlardan evlenene kadar sürekli aşık oldum. Dkfkfkfk
1.sınıf aşkım,2.sınıf aşkım, onlara yazdığım aşk mektupları (platonikti) annem ve babamın unutursun demesiasglglögögll off rezillik dkfkfk
Normal yani endişelenmeyin:)

Tabi eenn masum dönenler küçükken

Benim arkadaşımın oğluna öyle itiş tepiş koşturmaca. Evet kızlar daha farklı

Evet oyleymissiniz. eski k k üyesiyim hemen tanırım
Yaaa, yeni üyelik mi aldınız o zaman? Çok merak ettim kimdiniz önceden? Çok heyecanlı

Ayyyy anaokulunda sarışın bi ömer vardı. Resmen aşıktım çocuğa. İlk aşkımdı benim, ahahhahahah

Ayy, çocukça duygular, ne tatlı, masum şeyler…

Konu anılarımı canlandırdı

Endişelenmeyin konu sahibi. Cinselliğe kaymadığı sürece henüz o yaşta normal böyle aşık olmalar

Oğlum 1. Sınıfta, geçen yıl kreş arkadaşı oğluma aşkını itiraf etmiş, banada demişti annesinin yanında , “eee ee eeee biliyomusun ben s…. Görünce çok heyecanlanıyorum “ diye. Önceleri oğlum utanıyordu şimdi aynı sınıftalar ve sanırım zamanla oğlumunda ilgisini çekti bu durum. Maalesef oluyor.
Büyük oğlum şimdi 15 yaşında, kendinden 3 yaş büyük bir kıza 5-6 yıl aşıktı, ve sadece teneffüste görmek yetiyordu :))))
2 de kizim var , Ama onlardan bahsetmek istemiyorum

İlkokulda, ortaokulda bana gelen aşklı mektuplari gunluğume yapiştirirdim koleksiyon gibi.
Nereden ciktiysa annemin evinde yillar sonra o gunluk elime geçti eşime okumuştum.
Bi de cocuklardan bazilarinin resimlerini yapistirmişim vesikalik vermişler.
İnsta günlük yapmişim resmen. Ah ahh

Müge anlıyla aynı fikirdeyim bu konuda.

O yaşta işte oyun oynuyorlar güya. Ama bunu da yaşamalı çocuk. Yoksa kadın erkek ilişkisini kavrayamıyor çocuklar. Alakasız bir insandan alakasız bir ilgiye kapılıp gidiyorlar. Eğitim okul zamanında böyle oyunlar flörtler iyidir sosyal zekayı geliştirir.

Niye bozuyorsunuz ki çocuğu. O yaşta çocuk arkadaşlar aşık olmaz o sevgidir i falan ne anlıyacak. En güzel duyguların katili gibi dalmışsınız mevzuya. Ne tatlı sevmeyi bilen bi çocuk belliki. Benimde ilk aşkım ana sınıfında olmuştu. Aşığım evlenecem diye geziyordum, ailem eğitimcidir bi kere bile bozmadılar beni. İlkokula geldiğimde çoktan unutmuştum bile.

Benim de birinci sınıfta aşkım vardı, okul çıkışında öpmüştü beni, ben de sulukla kafasına vurmuştum
Ya ben mi yazdım dedim bunu, ama benim aşık olduğum değil kendi tabiriyle bana aşık olan kişi öpmeye çalışmıştı eve dönüş yolunda. Ben de kafasına geçirmiştim suluğu, sanırım yüzüne denk gelmişti.

Yaaa cok tatlii ❤ sizinle paylasmasida cok guzel cok hosuma gitti . 1. Sinifta bi cocuk vardi dursundu adi resmen dursun simarmasin diye bu ismi koymuslar gibi hareketli kabina sigmazdi resmen bana kafayi takmisti ben onu hic sevmememin yaninda bide korkardim ondan cunku bana zorla elma yedirmeye calisirdi bende aglardim . Ahh benim cocukluk travmam

Reactions: The
bizim zamanımızda mektuplaşma vardı okuma yazmayı öğrenince mektupla ilanı aşk ilan etmişler. o bana olmadı da tabi ben safım böyle şeyleri pek bilmiyordum ilkokulda. sınıf başkanı da ben konuşuyorum diye tahtaya adımı yazdı diye herkes oooo falan demişti birşey anlamamıştım
yiğenim 6 yaşında evlenme teklifi etti, kız da olmaz biz daha küçüğüz diyormuş.
şimdikiler nasıldır cidden herşeyi görüp biliyorlar bizim gibi de değiller ki

anaokulunda çocuk burada bir üyenin eteğinin altına elini sokuyormuş devamlı.üyenin de hoşuna gidiyormuş.valla buna normal diyen varsa ne diyeyim bilemedimm
Hormonların o kadar erken yaşta hareketli olması normal değil. Erken ergenlik vs ile sonuç bulabilir. Muhtemelen taklit ediyorlar ya çok TV izliyor öpüşme hatta başka şeylere baktiriyor ailesi. Yapmayın bunu ömür boyu o duyguları olacak zaten çocukken safi kalsınlar. Hoşuna giden üye de gitsin kendine partner bulsun bir zahmet.

2.sınıfta bizim sınıfa Bahadır adında bir çocuk gelmişti, ben de ona aşık olmuştum. Ikimiz de çekingen çocuklar olduğumuz için aramızda sizinkiler gibi samimi bir arkadaşlık olmamıştı. Uzaktan bakışmalar heycanlaşmalar felan filan. Muhtemelen yanıma gelip öpse, elini omzuma fln koysa "git bee" diyip kaçardım

İçimizde var içimizde
Freud dayıyı oku
Çocuklukta cinsellik adında araştırması teorileri var dayının
Adam sapık yahu
Peh gene kıpkırmızı olmuş yorumun altı
Gene ne dedim ben
Aşk mekş sevgili eşittir bedensel birleşme
Buda eşittir cinsellik buda genin gelecek nesillere aktarılması buda hayatta kalma içgüdüsü
Bu milletin şah damarı cinsellik oradan girdimmi
Neşterle kesiyorsun o damarı
Ve altın kıpkırmızı oluyor

Ayy çok tatlı yaaaaaaaaaa

Olmaz diye bir şey yok ben geçen yıllarda bahçe nöbetinde bir baktım küçük çocuklar halay çekiyor , alkışlıyor vs . Yanlarına gittim , hayırdır dedim . Hepsi bir ağızdan Zeynep’le Baran nişanlandı öğretmenim . Halay çekiyoruz biz de dediler . Zeynep’e bir baktım , Baranla kol kola geziyor . Yanıma çağırdım nişanınıza bakayım dedim . Zeynep hacdan gelen yüzüğü gösterdi , ama bu çok güzel kaybolursa nişanınız da kaybolur dedim . Bana verdi yüzüğü , neyse nişanımız sizde kalsın öğretmenim dediler . Şimdi 7. Sınıfta ortaokula devam ediyor . Geçen gün Zeyneb’e nişan yüzüğünü verdim kenara çekip , iğrennnçççç ben nasıl bu salaklığı yaptım dedi Günlerce birbirimize bakıp bakıp güldük .
Olabilir . Geçicidir . Sevin sadece çok sevin .

Yaa cok tatlılar ama
1.sınıfı gectim kızım 2,5 yasında ve kresde bir damat adayım var
Ediz bugun gelmedi anne
Ediz agladı anne
Edizi babası parka götürdü anne
Bence masum seyler bunlar.
Ben kız erkek arkadas diye ayırmıyorum babası kızım senin kız arkadasın yok mu dese de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…