- 18 Kasım 2020
- 20.746
- 49.898
- 548
Yaa bende 1.sınofta aşık olmuştumÖncelikle Selamlar,
Kizim 1. Sınıfta. Sıra arkadaşı ile iyi anlaşıyorlar.
Okulun başında Ali aşık olmuş diye söyledi diğer cocuklar bana. kızımda heyecanla Ali bana aşıkmış anneee dedi
Arkadaşlar birbirini çok cok sevebilir ama bunun adı aşk olmaz vs vs dedim kızıma.
Sonralari
"Ali bugün benimle gezdi teneffüste anneee, küsmüstük beni öptü bende utandım, elini omzuma koyuyor otururken anneee.." diye heyecanla bana bahsediyor Aliden.
Ben çoğunlukla sadece dinleyip öpmeyin birbirinizi virüs var falan sıkıştırdım araya..
Öğretmeniylede konuştum o da fark etmiş babasıyla da konuştuk cocuk bunlar diyip geçtik.
ama ben kızımı ona karşı fazla heyecanlı görmeye başladım son günlerde.
Bunlar normal mi bilemiyorum, cokca sevdiği yakın Bi kız arkadasida var onunla ilgili bu söylemleri hiç yok.
Yani onlar farkında olmadan flortlesmeyi mi öğrenirler bu kadar erken.. 3.siniftan sonra olmaz mı böyle şeyler?
Bu arada muhafazakar bir ailede büyüdüm ama ben tqm tersi açık görüşlü biriyim, babası da oyle çok anlayışlı.
Samimiyetime inanın ters tepki yada Bi söz söylemem mümkün değil. Çünkü benim annemle korkunç anılarım var. Kizim benim gibi üzülmesin. benim zamanımda utangaçlık vs ondan üstüne durdum sanırımBu arada yorum yapmıştım ama birşeyi daha eklemek isterim, ben 7. Sınıftayken böyle çocukca bir ilgi hoslantı yasamıstım ilk kez ve yani tvdeki ünlü birine o kadar saçmaevde sürekli anlatırdım x aşağı x yukarı, magazine çıkmış , program yapmış derken annem babamın yanında birgün bir bağırdı aşıkmısın kocaman adama yeter diye, gururum çok incinmisti, canımda baya yanmıştı bu tepkisine, eminim siz öyle yapmazsınız. Ama kaç yaşına gelmişim hic ufak bir heyecan olarak hatırlayamam bu anımı çok buruklaşır içim, insanda böyle ufak yaralar bırakabiliyor demekki anne olarak cok dikkat edin olurmu, ne dalgaya alın ne ciddiye ama hic kızmayın.
Haklısınız kisitlida olsa int izliyor maalesefAslında normal, aşk değil bu keşif cinsiyeti tanıma ama şu konuda korkunuzu kesinlikle anlıyorum ki zamane çocukları bizden çok başka.. çocuktur masumdur deriz bizler öyleydik ama malesef zamane çocukları internet sayesinde öyle zihin kirliliği yaşıyor ki lise orta okul da öğrenmeleri gereken çoğu şeyi ilk okulda öğreniyor yaş ufak olduğu içinde tam bir hazmetme olmuyor ve malesef kötü durumlar olabiliyor o yüzden bence takipte kalın onlar evet çok küçük ama izledikleri videolar da bi okadar büyük ve bu yüzden çok dikkatlerini çekiyor
yok artıkkk.çocuklar özgür olacaklar diye bu kadar da herşey normallllll demem ben.1. Sinifta yanimda oturan oglana asiktim sirada egiliomus gibi yapardim o da etegimin altına elini sokardı cok hosuma giderdiben ilk anasinifina giderken salincakta sallanirken orgazm olmuştum. Bu bilgiyle naparsaniz yapın :)
Haklısınız kisitlida olsa int izliyor maalesef
ben kral kraliçe ailemin gelip beni alıp götürmesini bekliyordumOlur tabi nasıl olmaz.
Siz hiç mi pamuk prenses olmak için ağlamadınız
Okul nosu HarikaBirinci sınıfta aşık olmuştum bende.Adı Enes'ti, okul numarasını bile hatırlıyorum keretanin.
Seslice güldümBizde de var aynı mesele
Oğlumun sıra arkadaşı resimler yapıp (kalpler , isimler yazmalar ) hediye ediyormuş. Teneffüslerde birlikte geziyorlarmış , oğluşumu gıdıklıyormuş(2. Sınıftalar bu arada)
Sürekli siz arkadaşsınız olabilir diye geçiştiriyorum .
masum duygular beğenmeler hakkında konuşmalar gayet doğal.Ama iş küçücük yaşlarda cinselliğe evriliyorsa orada sorun var demektir.onlar çocuk duyguları da çocukça olmalıSeslice güldümbizim sınıfta da mektuplasma çok. Demekki cokca normalmiş pekala
Anasınıfında aşık olmuştumÖncelikle Selamlar,
Kizim 1. Sınıfta. Sıra arkadaşı ile iyi anlaşıyorlar.
Okulun başında Ali aşık olmuş diye söyledi diğer cocuklar bana. kızımda heyecanla Ali bana aşıkmış anneee dedi
Arkadaşlar birbirini çok cok sevebilir ama bunun adı aşk olmaz vs vs dedim kızıma.
Sonralari
"Ali bugün benimle gezdi teneffüste anneee, küsmüstük beni öptü bende utandım, elini omzuma koyuyor otururken anneee.." diye heyecanla bana bahsediyor Aliden.
Ben çoğunlukla sadece dinleyip öpmeyin birbirinizi virüs var falan sıkıştırdım araya..
Öğretmeniylede konuştum o da fark etmiş babasıyla da konuştuk cocuk bunlar diyip geçtik.
ama ben kızımı ona karşı fazla heyecanlı görmeye başladım son günlerde.
Bunlar normal mi bilemiyorum, cokca sevdiği yakın Bi kız arkadasida var onunla ilgili bu söylemleri hiç yok.
Yani onlar farkında olmadan flortlesmeyi mi öğrenirler bu kadar erken.. 3.siniftan sonra olmaz mı böyle şeyler?
Bu arada muhafazakar bir ailede büyüdüm ama ben tqm tersi açık görüşlü biriyim, babası da oyle çok anlayışlı.
Yok ya diziyle tv ile alakalı oldugunu sanmam, 2 yaşında oğlum da ekransiz büyüyor ama nerde kız var orada bitiveriyor...
Fazlasıyla hemdeeAnasınıfında aşık olmuştumama platonikti. Şimdiki çocuklar bir özgüvenli.
Oğlum 1. Sınıfta arkadaşımın yeğenine aşık oldu aynı okulda farklı sınıftalardı serviste falan yanına oturmak için dua ederdi önceleri kızın haberi yoktu sonra onun da haberi oldu karşılıklı olmuş duygular şimdi 5. Sınıftalar durum değişmedi birbirlerini görünce coook heyecanlanıyorlar çok mutlular çok masum çok güzel duygular bir an evvel üniversiteyi kazanıp evlenmek istiyorum diyor oğlumSeslice güldümbizim sınıfta da mektuplasma çok. Demekki cokca normalmiş pekala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?