Bu detoks günü gelince etiketle beni de Can'ımCanım ben detoks günlerini bile dolunaya göre yapıyorum çok etki ediyo önümüzde yine detoks günü var istersen beraber yaoarız
Tamamdır canımBu detoks günü gelince etiketle beni de Can'ım
İlk 5 girmişim şimdi ilk üç için daha bir hırs yaptım....BİLDİRİM YAPMAYAN 7 KİŞİ KALDI
ŞU AN İÇİN
1.pembikokedi
2. @EMELinEMELi
3.bayangezenti
4.areser
5. @beyaz lotus
Detoks günü ve dolunay beslenmesine beni etiketler misin canimKızlar farkındaysanıx bu hafta eksiden çok artı var işte bu dolunay ilgili geçtiğimiz hafta büyüyen ay fazıydı yağlara hitap ediyordu iyi yağ alırsan vücuda 2 kat etki kötü yağ alırsan yine 2 kat etki edecekti ve önümüzdeki hafta artı gören herkes söyleyeceğim detoksla 2 kat fazla yağ yakıcak bence sizde ayın insanların üzerindeki etkilerini deneyimleyin ve Tibet egzersizlerini bi araştırın derim
Ama cnm kilo bildirim yapmayan demis
Heceleyerek okudum ayrı ayrıCanım onlar iki ayrı cümle
Kilo bildirim yapmayan 7 kişi var
Şu an için de ilk 5 imiz bu
Diye oku ayrı ayrı
Tamam inşallah
İnşallah o gün gelsin çoğu kişiyi etiketlicrmDetoks günü ve dolunay beslenmesine beni etiketler misin canim
bigün öncesinden etiketlersen sevinirim birde tahmini hangi günler bunlarİnşallah o gün gelsin çoğu kişiyi etiketlicrm
Merak etme bi gün önce söylemek zorundayım çünkü ön hazırlığı var detoks etkili olsun diye bi gün önceden kese atacaksınız tahmin 21,22,23 Şubatbigün öncesinden etiketlersen sevinirim birde tahmini hangi günler bunlar
günaydın çıtır hatunlar
detoks muben de isterem ayrıntı da isterem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?