Canım ben aynı çıkınca yazmadım
Bende de aynı dert var emziriyorum diye hicbirsey yapamıyorum yeşil çay limon nane maydanoz bunlar sütü etkiliyor ve kesiyorBen gune +100 le uyandim ama olsun daha var tartiya.
Spor falan da yapamiyorum yine ccok.iyi verdim 26 kiloyu
Emzirwnler de yapabiliyomu detoks?
Merak etme bi gün önce söylemek zorundayım çünkü ön hazırlığı var detoks etkili olsun diye bi gün önceden kese atacaksınız tahmin 21,22,23 Şubat
Bende de aynı dert var emziriyorum diye hicbirsey yapamıyorum yeşil çay limon nane maydanoz bunlar sütü etkiliyor ve kesiyor
Ben kilo bildirimi yapamadım
Cunku banlıydım.
Gecen hft67.5
Guncel
66.7
Hemen ekliyorum.canım
Allah bi daha düşürmesin
Sana zaten inreniyorum masallahin var 62 den düştün ben 3 aydır bir gram veremiyorumValla ben hepsinden kararınca yiyorum sütüm kesilmedi canım bebeğim her ay en az 1 kilo alir
Sana zaten inreniyorum masallahin var 62 den düştün ben 3 aydır bir gram veremiyorum
Bana da şöyle bende versem şu 5 kilo mu tamamdir benim için pantolonlarım beni bekliyor Her yerden fışkırıyor beş kilo bu kadar mı kötü durur insandaCanım bırakmAyalım buralari inşallah eninde sonunda veririz kiloları ... bende habire arastiriyorum ne yapabilirim diye kilo vermem durunca vücudumu tanıdıkça daha iyi kilo veriliyor ama çok enterasan veremeyecegim diyorum ve pzt bi bakiyorum kilo gitmiş
Bana da şöyle bende versem şu 5 kilo mu tamamdir benim için pantolonlarım beni bekliyor Her yerden fışkırıyor beş kilo bu kadar mı kötü durur insanda
Ne dedi canimDiyetisyene gtttim canlar
Diyetisyene gtttim canlar
Ne dedi canim
Nasıl bi liste verdi yağ oranın kaçmış merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?