sabah: 1 kahve fincani ile lapa, 1 domates, pul biber, acisso
ogle: 2si1 arada
aksam: 1 kahve fincanindan az lapa, 1 domates, pul biber, acisso, 1 marul, 3 mercimekli kofte
bol bol su.
mercimekli kofte arada kacti kusura bakmayin. komsu yapmisti. bizde bilen olmadigi icin cok nadir yerim ben o yuzden canim cekti yedim kizlar.
acisso aci sos bu arada :)
az önce yine yazöıştım gitmedi(
sağol canımcım, sana da kolaylıklar.. 15 hazirana kadar stresten koşturmacadan daha da fazla kilo verirsin herhalde dimi kaydirigubbakcemile2
ben de yaz tatilini dört gözle bekliyom, ama daha 1,5 ay var, 1,5 ay daha büüüle düzensiz bi şekilde devam edicez herhalde, ben en çok da efeye üzülüyom.. güya ek gıdalara başlatacaktım, ama bu zamana kadar tadına baktığı yicekler: elma, havuç, muz, patates, brokoli.. yoğurt bilem yapamadım.. :çok üzgünüm:
ilk 6 ay anne sütü diye tutturan güruh; sadece ilk 2 ay izin veriyor.. madem 6 ay anne sütü, o zaman 6 ay izin ver dimi amaklava:
doğru yemezsin :) ben de öyle tahmin etmiştim a.s
.......yoksa yer miyim-tatlicadiarzu-
haklısın herbalimm ne diyimkaptanim nryminim bak simdi sana ne diycem. hemi de bunu senden ogrendim.. kaydirigubbakcemile3
hani nerde bu meyvelerin yaninda sutuuu laelaelaelaelae hi hi soole bakiim..klava:
kuuck bi kutu sut aliyosun, ise goturuyosun.. :roflol:
kaç hurma kaç kaaççkaydirigubbakcemile2......
biraz hurma var.. ..
hoş gördük cnaikoommkaptanım canı mbenim hoşgeldin canımmm :)
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu-tatlicadiarzu-dün yediklerim:
....
yeşil çay
.....
alpella 3gen gofret !!!
....
ohh ohh afiyet bal şeker olsuunnnnnnyedim kizlar simdi lapami. 1 kahve fincani yapmistim. taze taze yapar yerim diye dusunerek. o da fazla geldi. tikadi yani. icine domates koyunca tadi yenebilecek kivama geliyormus. bundan sonra rahatlikla yapabilirim :)
lapadan sonra ustune de 1 litre suyumu ictim. ohhh karnim kocaman oldu :)
elifcim menünü heç beğenmedim dostum,ben de geldim :1hug:
dün yediklerim
sabah: 1 simit
öğle: bi kase şehriye çorbası
akşam: tavuk ve salata
aralarda bi elma
kan şekerim düştüğü için de küçük bi parça helva yedim
ohh çok şükür görmüşsüünn armut olayını mavişimm......
nerminim hemencik bugün iş çıkışı armut alınacak haa birde zencefilli şeker ..zencefilinde iyi geldigini duymuştum...hadi bakalım unutmam inşallah....
kaydirigubbakcemile5hakettin sen bunuu hadi bakalımm güzel anneeeyaşasın "yancı" sıfatından kurtulcam inşallah, bu hafta kaç yüz gramcık verdiğimi merak ediyorum, yarın hepiciğinisle birlikte öğrencem. :sm_cool:
......
oh iyi olmuş, bütün ilişkini kes o şirketle:1closedeyes:Geldim kızlar valla banlandımmı benimde haberim yok ama şöle bişi oldu..
benim kk ya kayıtlı mail adresim iş mailiydi işten çıkınca doğal olarak mail kapatıldı. .....
elma yiyince ne yaptı efecik?....elma, ......
ben de çok kısıyorum bu olaya, norveçte 2 sene izin veriliyormuş annelere :1shok:...sağlık bakanlığından da milli eğitim bakanlığından da şikayetciyimklava:
ilk 6 ay anne sütü diye tutturan güruh; sadece ilk 2 ay izin veriyor.. madem 6 ay anne sütü, o zaman 6 ay izin ver dimi amaklava:
ayy evet hedef günün geldi herbalimm güzel kuşum, neyseki 90 ları geride bıraktın, bu da bir moral kaynağı deil mi, istedikten sorna herşeyi yapıorsun, sadece biraz daha iradeyerimseniben......
kaptanim yarin hedef gunumdu.. bugun 600 gr kaybetmem lazim ki, 88li bir seyler goreyim tartimda.
bilmiyorum olur mu. olabilir de olmayabilir de. yine mi iskaliycam acaba.. yarin sabah kk de bulusmak uzere ..
kanada'dan sevgiler.. herbal :))
:1shok: vayyy beee....
cok sevindim yaa, 1.600 gr :dance: cok sukur..
ay ben de ben deeehihoyyytheyecanliyim tartilcagimiz icin :)
kızlar, analizlerimiz yapılmışş huhuuu
bhk ve yulaf hariç kimse ilgilenmemiş bu konu ile ama neden?
http://www.kadinlarkulubu.com/6749555-mesaj105.html
takımım takımım,
en birinci takımım....
cook özledim sizleri..
babamın bilgisayarı inanılmaz eski ve yavaş bilgisayar.
o yüzden açması bile işkence :bbo:
be hergün sabah ve akşam yürüyüşlere cıkıyorum,
çook güzel oluyor.
doğduğundan berş kısçeme ilk kez bugün kısa kollu bi kıyafet giydirdim:)
havalar cook güzel
yarın tartılamıcam malesef..
inş bu hafta güzel bir netice alırız takım olarak..
herbalım seni de ayrıca tebrik ederim.
harika kilo vermişsin bu hafta
hepinizi öpüyorum tatlı takım arkadaşlarım.....:1hug:
kaptancim, ilgilenmek derken? ben anlamadim? bi yere mesaj felan mi yazicaz? ya da geri bildirim mi yapicaz? nereye, nasil?
kaptanim hurmalar 5'i gecmiyor merak etme.. kaydirigubbakcemile5
kaptancim, ilgilenmek derken? ben anlamadim? bi yere mesaj felan mi yazicaz? ya da geri bildirim mi yapicaz? nereye, nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?